Професионални серии за коса - тема 73

• 76 266
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, много моля да ми препоръчате шампоан за честа употреба за коса:
- бързо омазняваща с в корените
- много суха и заплитаща се в краищата
- боядисвана
Ще се радвам да ми препоръчате маска или друг продукт за подхранване.

В момента ползвам това масло на Наши след измиване, но не ми е достатъчно. Имам нужда от силно подхранване.

# 436
Caipirinha , виж серията Иноа на Лореал - за боядисана коса е,но и за сухи дължини действа чудесно,поне при мен. Шампоана , маската.Препоръчвам ти маската,вместо балсама,той е по-лек и е по-скоро за по-нетретирани коси.

# 437
•Жана•· , благодаря. Другото, което ми хвана окото е маската на Макадамия Deep repair. За шампоана на Макадамия не знам дали няма да ми дойде утежняващ?  newsm78

# 438
  • Бургас / София
Шампоанът на Макадамия утежнява от личен опит го казвам с мазни корени съм и сухи крайща  Peace . Същото и за Флаулес, Макадамия  Peace

# 439
Маската на Макадамия е много хубава,но шампоана при мен е много оплитащ и изсушаващ,не ми хареса.Можеш да я ползваш с протеинов шампоан, даже на мен лично комбинацията от протеинов шампоан и хидратираща маска ми харесва повече,отколкото двете да са хидратиращи - така ми се разхвърчава много косата и ми пада обема  Peace
Иначе друго,което мога да ти предложа като добър вариант от по-бюджетните продукти за хидратация е сериозния балсам на Тиджи, Интенз Рипеър на Лореал ( тя е балансирана,но косата след нея е уникална) , Митик ойл , Джойко Moisture recovery , Вела Енрич...всичко е на принципа проба-грешка,ако в момента нещо не ти допада,значи косата ти не се нуждае от такъв продукт сега,следователно търсенето продължава...
Но е хубаво да включиш и протеинова серия,която да редуваш с хидратацията , също дълбокопочистващ шампоан,термозащита ( ако ползваш сешоар и преса ) , някакъв спрей,който да затвори кутикулата...грижите са комплексни , но резултата е налице  Peace

# 440
Жана, предложените шампоани от линковете протеинови ли са?

# 441
Жана, предложените шампоани от линковете протеинови ли са?
Предложих ти хидратиращи продукти,като сериите Интенз и Енрич  са балансирани.Протеинови шампоани ли искаш да ти предложа ?  Blush

# 442
Да, ако е удобно.  Embarassed
Мисля да комбинирам протеинов шампоан с хидратираща маска, ама като нищо не разбирам, питам.  Peace

# 443
Питаш,разбира се  Hug
Протеиновите шампоани,които съм ползвала :
Лореал Про кератин 
Лореал Абсолют Липидиум
Джойко К-пак
Тези и трите са много хубави,но все пак ако трябва да съм честна най-малко ми харесва Про-кератин  Peace
Шварцкопф Файбърфорс - с този съм в момента,за цената си е супер  Peace
В темата много се харесва Редкен Екстрийм , аз не съм го пробвала и не мога да дам мнение.
този на Тиги също ми е любим  Heart Eyes

Надявам се да съм полезна и да споделиш добри резултати Hug

# 444
Реших какво ще взема (даже правя поръчката в момента) -
шампоан - Лореал Абсолют Липидиум
маска - Макадамия Deep care, макар че много се чудя дали да не взема маската на Wella Enrich, но я няма в златната рибка.
Ще тествам и ще споделя резултатите.

Благодаря за помощта.   bouquet

# 445
Аз бих предложила и Бамбуковия на Алфапарф като добър и бюджетен протеинов шампоан  Peace

# 446
Благодаря за помощта.   bouquet
Моля  Hug , ако искаш изчакай още препоръки  Blush

Аз бих предложила и Бамбуковия на Алфапарф като добър и бюджетен протеинов шампоан  Peace

Толкова отдавна съм го ползвала,че дори не помня как ми се отразяваше  Blush , даже и въобще не се сетих за него  Laughing

# 447
·•Жана•· А каква е косата ти? И аз се чудя за този липидиум....просто не мога да разбера какво иска тази коса Simple Smile

# 448

За този ли става въпрос? Добре звучи и той.

# 449

За този ли става въпрос? Добре звучи и той.
да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт