Професионални серии за коса - тема 73

• 76 206
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Велико Търново
Напълно подкрепям Бисквитка.
Ампулите ги има и на бройка, така че можеш да си вземеш първоначално няколко, за да не заробваш много пари.

Лу, ампулите могат ли да се ползват самостоятелно, без шампоана? Вече си взех бамбуковия на Алфапарф и в момента не ми се набутват пари за друг, а ампулите звучат доста примамливо.  Laughing

Не съм Лу Simple Smile, но мога да споделя, че ползвам ампулите с всякакви шампоани, те така или иначе се нанасят на измита коса и се втриват се в скалпа.

# 511
Здравейте! Препоръчайте ми хидратираща маска,която е подходяща за комбинация с лореал абсолют рипеър или денсифик?

# 512
  • Belgium

Лу, ампулите могат ли да се ползват самостоятелно, без шампоана? Вече си взех бамбуковия на Алфапарф и в момента не ми се набутват пари за друг, а ампулите звучат доста примамливо.  Laughing

Да, могат  Laughing

Всъщност шампоана и маската излезнаха на пазара известно време след ампулите и понеже доста хора в темата ги бяхме ползвали и бяхме останали много доволни от тях, си спомням какво чакане и дебнене беше по сайтовете да заредят цялата серия  Laughing

# 513
Решила съм следващата ми серия за коса да е възстановяващата на Alterna-ще взема шампоан и маска от серията със сигурност,както  и елексира за удължаване на  косите и подхранване на скалпа.Колебая се какво да взема още за дължините- реструктуриращ супер концентриран протеинов крем,серум за възстановяване на увредени краища,хидратиращо мляко с хайвер или CC крем.
Вие какво бихте избрали?  bouquet

# 514
Не съм Лу Simple Smile, но мога да споделя, че ползвам ампулите с всякакви шампоани, те така или иначе се нанасят на измита коса и се втриват се в скалпа.

Без измиване след това, така ли? След това предполагам няма проблем да се ползва термозащитен продукт?

# 515
  • София
Вчера ми пристигна Бохо спрея на Алтерна от Арлен. Имам и мостричка на шампоана Repairx.
От HQ Hair има изгодно намаление 25%, а и по принцип Alterna Pin Straight балсама с термозащита за изправяне на косата беше с 20% намален, та стана чудна цената и го поръчах и него вчера.
Уж нямаше да купувам докато не поизхарча наличностите, ама... ooooh!

# 516
  • Велико Търново

Без измиване след това, така ли? След това предполагам няма проблем да се ползва термозащитен продукт?

Не се изплакват Peace Може да се ползва термозащита.

# 517
Момичета, а кога се налага употребата на кератинови продукти?
Имат ли те действие за уплътняване на тънка коса?
Когато косъмът има нужда от реконструиране. Т.е. поправяне, запълване на дупки от увреждания и т.н. Ако косата не е изтощена, пореста (порьозна) нищо от този кератин няма да се задържи върху косъма, защото протеиновите вещества действат чрез абсорбация. Виж назад имам няколко грамадни поста с обяснения за видовете протеин, Адсорбация и Абсорбация, като процеси и хидратирането на косата.

# 518
Може ли отзиви за терапията на Напура с кератин?

# 519
И аз се присъединявам към питането.

# 520
  • Бургас
Може ли отзиви за този продукт http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/stilizirane-ofo … -volumizer-171-ml ?? търся обем и термозащита, за тънка коса

# 521
Момичета, благодаря за насоките. Зациклих между тези двата
http://arlen.bg/product.php?ProductID=279

и 

http://arlen.bg/product.php?ProductID=1254

за фина, мазна коса без обем.

И двата нямат функция за обем, но предполагам не може и двете....

В такива случаи как се процедира- нещо отделно в корена за обем ли?

# 522
Цитат
Ползвам термик цимента на Керастаз, но се чудех дали мога да ползвам след изсушаване със сешоар този спрей и след това преса.

Tifany1, термозащитните продукти се активират с топлинната обработка. След нея няма смисъл.

Цитат
А Redken Extreme Cat след протеинов шампоан ли се ползваше?

Да, защото самият продукт също е протеинов. Протеиновият шампоан(може и дълбоко почистващ да се ползва) ще почисти повърхността, за да полепне после протеина.

Цитат
Косата ми е много гъста , изрусена , с дебел косъм . ииии за жалост бързоомазняваща се.

Алетеа, на колко дни миеш косата си? В Абсолют Рипеър-а няма нищо възстановяващо, за съжаление. Какъв бюджет би могла да отделиш? Хубаво е да се знае, за да не ти се препоръча нещо, което няма да можеш да си купиш.

MuMka, Kerastase - Ciment Anti-Usure + Joico Moisture Recovery Treatment Balm    Peace

# 523
Feeling,  през два дена я мия  ooooh!
Не я издържам, става ужасна и ме влудява. Ето,  измиг я снощи и днес вече не може да се трае. Ще изтърпя и утре и в събота пак ще я мия.  Няма как, да издържа повече от 2 дни  Бюджета ми е около 50-60 лв.   Blush

# 524
И аз се присъединявам към питането.

Няма нещо на Напура, което да съм позлвала и да не ми е харесало. Специално комбинацията кератиновия шампоан + маската =много обемна, но подвижна и приятно мека коса.

Искам да похваля също ампулите на Напура за почистване на скалпа (благодаря на Магнолия   bouquet , че сподели грижите си за скалпа с нас). Прибавя ми тази ампула още един ден за косата без да я мия, усещането при нанасянето е много приятно и остава целия първи ден осезаемо на главата. Почнах и тези за фоликулите и растежа, но е рано да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт