Професионални серии за коса - тема 73

• 76 189
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
И аз си побутвам питането, за да си поръчам нещо вече. Thinking
Момичета , здравейте . Извинявам се за нахълтването , но имам нужда от помощ в избора на грижа за коса.
Косата ми е много гъста , изрусена , с дебел косъм . ииии за жалост бързоомазняваща се  Shocked Имам косопад , който ме влудява . Рядко използвам сешоар и преси, но все пак ги ползвам .  Crazy преди всеки ден с пресата , но сега съм оставила косата ми да поотпочине . Шампоан и маска на Лореал абсолют рипеър използвам , но вече са ми на свършване и искам нови предложения . Засега съм се спряла на Orofluido за изтощена и боядисвана коса , но споделете и вие препоръки.
Благодаря предварително  bouquet  bouquet

Мислила ли си  да третираш косопада  newsm78
За другото има добри отзиви за Лакме дийп кеър, Редкен екстрийм  Peace
За омазняването е хубаво да си вземеш и ДПШ или някаква грижа за скалпа, както и да си вземеш масло от чаено дърво, няколко капки можеш да добавяш към шампоана Thinking
Хубаво е да си правиш маслени маски и поне една хидратираща серия

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 21:01 от Мис Облаче

# 571
  • Велико Търново
Leila, ДПШ, особено ако не се ползват стилизанти, може да се използва на 2 седмици, не е за честа употреба, премива косата. Аз бих препоръчала този - http://www.zlatnaribka.com/labelm/za-dalboko-pochistvane-label/s … -cleansing-300-ml, може да се комбинира с всякакъв балсам/маска.
Джон Фрида и All nature не съм ползвала, не мога да дам мнение.

# 572
След маслена маска какъв шампоан е подходящ?
Аз ползвам и протеинов, и хидратиращ шампоан,зависи какво реша в банята Laughing , но никога не съм измивала с ДПШ след маслена маска  Peace

Бих искала да попитам ДПШ с какъв шампоан е хубаво да се редува или няма значение? Също така какъв балсам е добре да се използва след това? Какво по-бюджетно бихте ми препоръчали в тази връзка?

All nature не са професионална козметика  Wink
ДПШ се ползва по-рядко,както ти е писала и Бисквитка,не е нужно да го съчетаваш с друг шампоан - на едно миене ползвай само дълбокопочистващия,съответно с хидратираща или с протеинова маска,без значение е, и с двете резултата е добър  Peace
Можеш да погледнеш Шварцкопф , бюджетен е.Този на Лейбъл,пак по препоръка на Бисквитка,също е много хубав,има страхотен аромат на лукчета  Crazy

Алетеа , как ти се отразява Абсолюта,само тази серия ли ползваш или редуваш с нещо друго ? Протеинова или хидратираща грижа искаш да ти препоръчаме ?

# 573
Шампоана и балсама на Lakme Deep Care  + маслото от чаено дърво + дпш на Lakme , добре ли е като комбинация ?
Каква хидратираща маска бихте препоръчали заедно с Дпш да я използвам ?
Абсолюта , не ми подейства по никакъв начин . Изобщо нищо възстановяващо не видях за съжаление . Crossing Arms

# 574
Шампоана и балсама на Lakme Deep Care  + маслото от чаено дърво + дпш на Lakme , добре ли е като комбинация ?
Добре е , но не можеш на всяко миене да ползваш ДПШ, виж няколко поста по-горе Бисквитка е писала  Wink
Каква хидратираща маска бихте препоръчали заедно с Дпш да я използвам ?
Макадамия, Митик ойл / тя е по-лека /, можеш да погледнеш хидратиращите серии на Филип Кингсли /имат серия за силна и таква за експресна хидратация / , също отново сериозния балсам на Тиги препоръчвам  Laughing. Друг вариант са на  Редкен или на Джойко Мойсчър сериите  Peace

# 575
  • На точното място
Е, дойде и моят ред да споделя впечатления от професионални продукти за косата. Днес ми пристигн серията Редкен екстрийм. След шампоана и маската косата ми е мека, без особен блясък и връхчетата ми са все така леко изпръхнали.  Докато чаках да ми дойде поръчката пробвах това http://www.amazon.de/Aussie-Minute-Miracle-Reconstructor-Intensi … kur/dp/B00BXWLITQ. Ползвах го след хидрат.шампоан/нямах протиен/. Ефекта -уплатнена, дори бих казала леко тежка, прибрана и бляскава коса. Ще се опитам да намеря състава му и да видя какви точно протеини има. Явно вида на протеина в него се харесва повече на косата ми. Естествено ще си използвам Редкена, знам че с времето търпи развитие и промяна, дано да се напаснем!

# 576
Благодаря , спрях се на Филип Кингсли , силна хидратация . Тези дни ще посетя магазина им . След това ще споделям впечатления   bouquet  bouquet

# 577
Благодаря , спрях се на Филип Кингсли , силна хидратация . Тези дни ще посетя магазина им . След това ще споделям впечатления   bouquet  bouquet
Дано ти харесат,ще чакаме отзиви  Hug

# 578
  • гр. София
Leila, ДПШ, особено ако не се ползват стилизанти, може да се използва на 2 седмици, не е за честа употреба, премива косата. Аз бих препоръчала този - http://www.zlatnaribka.com/labelm/za-dalboko-pochistvane-label/s … -cleansing-300-ml, може да се комбинира с всякакъв балсам/маска.
Джон Фрида и All nature не съм ползвала, не мога да дам мнение.

*Biskvitka*, •Жана•, аз по принцип се бях засилила към ЗР да купувам точно този шампоан на Label m, четох много добри отзиви за него тук, но там консултантките ме разубедиха. Препоръчаха ми на Lakme. В момента имаме този, ще го използва дъщеря ми. Може би не сте ме разбрали, не искам да го съчетава с някакъв друг шампоан, а да редува - когато не ползва ДПШ на Lakme, да ползва някакъв друг. Може би хидратиращ?  newsm78
И търся балсам, който да слага след ДПШ шампоана и чакам препоръки за него. Бях пуснала линкове на балсами на Джон Фрида и Керанове, евентуално All Nature, за тях знам, че не са проф. козметика. Разбрах, че може с всякакъв вид.  Peace

# 579
Лейла,защо те разубедиха за шампоана на Лейбъл,с какви аргументи  Thinking
ДПШ може да се редува и с протеинови , и с хидратиращи серии,според нуждите на косата.Каква е косата на дъщеря ти ? Можеш да заложиш на балансиран шампоан,какъвто е Интенз Рипеър на Лореал,например  Peace
Иначе за Фрида и Керанове не мога да помогна,първите не ми харесват,а вторите дори не съм ги чувала  Wink

# 580
  • гр. София
Лейла,защо те разубедиха за шампоана на Лейбъл,с какви аргументи  Thinking
ДПШ може да се редува и с протеинови , и с хидратиращи серии,според нуждите на косата.Каква е косата на дъщеря ти ? Можеш да заложиш на балансиран шампоан,какъвто е Интенз Рипеър на Лореал,например  Peace
Иначе за Фрида и Керанове не мога да помогна,първите не ми харесват,а вторите дори не съм ги чувала  Wink

Честно казано не помня точно аргументите им.... Embarassed беше нещо от сорта, че в този на Lakme имало някаква съставка/масло лииии......не знам....което било по-подходящо за коса на дете, нетретирана и т.н. И понеже аз съм нова в цялата тема за професионална козметика /не само за коса/ Blush  и от съставки не разбирам и явно много ми личи....та се оставих да ме убедят.  Confused
А косата на дъщеря ми е малко под раменете, тъмно руса, нормална към гъста, с нормален косъм, почти права, в корените й се омазнява /както разбрах това се дължи на годините й/ надолу е бих казала нормална, може би леко мазна в по-горната част. Тя се дразни, че й е мръсна косата и я мие през ден, като се разбрахме да редува 1 път с шампоан, 1 път само с вода.
Керанове e марка на Eugene Perma.

# 581
  • На точното място
Мдааа, аз сега  разгледах състава на моят реконструктор - няма никакъв протеин, явно съм разбрала погрешно ,че е протеинов, но пък има няколко парабена. Явно косата ми иска Парабени , а не Протеини  Joy

# 582
Лейла , може би наистина балансирана серия като Интенз Рипеър ще й хареса,но само шампоана оплита леко косата,имай го в предвид,трябва си балсам/маска след него  Peace Ако шампоана,който ползва,е хидратиращ,може да й омазнява корените една идея по-бързо / щом това я дразни / , за това ти предлагам балансирани варианти.Друг мой любим балансиран шампоан е Тиги S-Factor Smoothing , много добре напомпва косата,дава много хубави обем,подреденост и лъскавина на косата.

de_desto , луда работа  Joy

# 583
Лейла , може би наистина балансирана серия като Интенз Рипеър ще й хареса,но само шампоана оплита леко косата,имай го в предвид,трябва си балсам/маска след него  Peace Ако шампоана,който ползва,е хидратиращ,може да й омазнява корените една идея по-бързо / щом това я дразни / , за това ти предлагам балансирани варианти.Друг мой любим балансиран шампоан е Тиги S-Factor Smoothing , много добре напомпва косата,дава много хубави обем,подреденост и лъскавина на косата.

de_desto , луда работа  Joy

Mоже ли линк?

# 584
  • гр. София
Благодаря ти много ·•Жана•·  Hug Ще видя и за някакъв балсам.........

Общи условия

Активация на акаунт