Професионални серии за коса - тема 73

• 75 434
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Рене не е проф. козметика, вероятно умишлено не ти отговаряме  Mr. Green

# 226
Руса_мама , Loving, благодаря,че се отзовахте. Керастаз ми идват малко скъпички,но не само това,а и преди време бях ползвала техни неща,хубави са. Но чак "уау" за тези пари не видях,даже на моменти Лореал-а по-добре ми действаше. 2 мин.р-р на Афоджий ползвам и сега,но явно не отговаря към момента на нуждите ми. В момента редувам аргановата  и протеинова серия на Наши,имам ш-н и маска Липидум и Лумино контраст. Но явно имам нужда от по-дълбоко съживяване.
Чакам още предложения Simple Smile

Loving, би ли описала ефекта от термото на Напура? С каква коса си?

# 227
  • в матрицата
Момичета, какво ще кажете за този серум IONIX SERUM DIMOND DROPS на ISO. Вчера в МОЛа ме зарибиха с инфраред пресата на ISO  и ми подариха този серум уж за кератинова терапия да си я правя с пресата. Можело на суха или влажна коса, но дали наиситна е кератинова терапия?

# 228
  • София
Рене не е проф. козметика, вероятно умишлено не ти отговаряме  Mr. Green

Хммм, не знаех. Мислех, че предвид цената сигурно е професионална. Мерси все пак Simple Smile

# 229
  • Стара Загора
Момичета бохо спрея втвърдява ли косата?
Много повече си харесвам косата начупена, но не харесвам да е много твърда  Grinning ако има въобще такъв вариант

# 230
  • София
Много повече си харесвам косата начупена, но не харесвам да е много твърда  Grinning ако има въобще такъв вариант

При мен не втвърдява.

# 231
  • Варна

Не лепне,не втвърдява,върши си работата отлично без въобще да се усеща.

# 232
  • Бургас / София
Благодаря, Лу че сподели за Бохо спрея. При мен не втърдява, не лепне и не утежнява. Косата е точно така, след като съм се изкъпала в морето  Heart Eyes .

# 233
  • Стара Загора
Много ви благодаря Hug, и аз ще го пробвам,точно такъв ефект търся Peace

# 234
  • Belgium
Момичетата са казали, но да потвърдя и аз - не лепне, не прави клечки  Heart Eyes

emy_emy ползвам лак за коса, да. Иначе както казва ти няма да издържи и 5 минути.

# 235
Ужасни сте зарибявки Mr. Green

Преди бременността косата ми беше много приятно чуплива, около врата даже на леки пружинки се оформяше понякога. И сега си ми харесва като по права, но този Бохо спрей ако се усеща така леко, че не обичам ефекта на стилизантите, направо ме блазни... ще си подаря за 8-ми март да речем обаче, че много се охарчих напоследък в рибката. Whistling

# 236
  • София
Аз не слагам лак, но и косата ми не е идеално права а естествено е смачкано начупена  Sick

Слагам Бохо спрея на суха коса, намачквам с ръце и косата е на вълни, докато не си легна. На следващия ден напраъсквам пак малко от спрея и пак начупвам.

Мисля да го пробвам и с дифузер, на мокра коса.

# 237
Руса_мама , Loving, благодаря,че се отзовахте. Керастаз ми идват малко скъпички,но не само това,а и преди време бях ползвала техни неща,хубави са. Но чак "уау" за тези пари не видях,даже на моменти Лореал-а по-добре ми действаше. 2 мин.р-р на Афоджий ползвам и сега,но явно не отговаря към момента на нуждите ми. В момента редувам аргановата  и протеинова серия на Наши,имам ш-н и маска Липидум и Лумино контраст. Но явно имам нужда от по-дълбоко съживяване.
Чакам още предложения Simple Smile

Loving, би ли описала ефекта от термото на Напура? С каква коса си?

А пробвала ли си някоя от сериите на Филип Кингсли? Доста хидратиращи са.
Щом си плътен косъм, тази серия предполагам, че ще ти пасне - http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/philip-kingsley-remoi … ing-za-gasta-kosa.
Има и по-силно хидратираща - http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/moisture-extreme-%D0% … D0%BE%D1%81%D0%B0 .
Хубавото е, че имат и малки разфасовки, с които можеш да ги тестваш и да прецениш дали да купиш голяма Peace

Момичета, нали за тази термозащита на Алтерна говорим из темата http://arlen.bg/product.php?ProductID=1622? И ако добре съм разбрала не се усеща въобще на косата.
Аз бях писала за тази, че въобще не се усеща върху косата. Peace И стига за векове Laughing В момента ме сърбят ръцете да си поръчам термозащита, от която да има видим ефект - например, термокрема Дисциплин, но ще се въздържа точно защото имам още мноого от тази. Хубаво ухае и не утежнява грам. Вече дали защитава...предполагам. Или по-скоро се надявам Grinning

# 238
Ех, този Бохо спрей. Сега ми вкарахте муха за него  Blush

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 16:16 от РуСа-Мамма

# 239
sladurka, термото е във вид на олио. Нанасям на мокра коса доволно количество, никога не е имало утежняване или бързо омазняване. Суша със сешоар, на суха коса (не винаги) нанасям още много малко и минавам с преса. Резултатът е идеално права, подвижна, гланцирана коса  Heart Eyes
(Тънък косъм, средна гъстота, руса(кичури), в момента й понася най-добре хидратацията)

Общи условия

Активация на акаунт