Професионални серии за коса - тема 73

• 76 300
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Момичета,купих си маската на Макадамия и 2 минутния реконструктор на Афоджи и сега се колебая дали да ги използвам заедно или да ги редувам?Имам чуплива коса,която боядисвам  newsm78

Аз бих ги редувала Peace

# 406
Благодаря Biskvitka   bouquet

# 407
Шампона Денсифик ми измива косата уникално от първия път, не се налага да повтарям, косата става скърцаща от раз. За разлика от кератиновия на Напура, който нанасям задължително два пъти.
Това, че шампоанът не прави косата скърцаща, в никакъв случай не е минус, а дори е плюс Peace Това значи, че е по-щадящ за косъма. Същото се отнася и до многото пяна - ако шампоанът прави минимално количество пяна, значи, че са използвани много меки пенители. Многото пяна означава синтетични пенители, които увреждат косъма.

# 408
  • София
Момичета, които сте запознати с Алтерна, помагайте.
На един клик съм да поръчам това http://arlen.bg/product.php?ProductID=1640. Има ли опасност да ми утежнява косата. Искам идеално изправена коса, нама да нанасям близо до корените.  newsm78

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 10:19 от Мацата

# 409
  • Русе
Хм, бяг убедена в противното, винаги гледам да мия косата си докато не започне да скърца.

# 410
Но пък подкарах термичното мляко - е няма такъв продукт просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кое по-точно имаш впредвид?

# 411
  • София
Момичета, приканвам към коректност в размените!

Изключително съм разочарована от пратка, която получих от РуСа-Мамма!
Получих на ЛС, предложение да ми продаде 250мл. от маска Дисциплин, за която бях питала в темата. Разбрахме се да и платя и още нещо, а тя да поеме доставката. Предложи да ми изпрати пробички от много неща, на което и отговорих, че искам миниатюрни проби, като за веднъж от една термо защита и един финиш.

Представете си изненада ми, когато пристигна куриерската пратка, за моя сметка и маската с все кутията, без капака тежи 192гр. как точно вътре има 250мл. маска, не е ясно   newsm78

Писах на ЛС, че е постъпила некоректно и искам да върна цялата пратка, но получих отговор, че не би си я взела, тъй като според нея съм се разколебала и заради това не мога да я върна.

Това което ме потресе, обаче беше комуникацията с нея.... не смятам, че е коректно да се нападаме, особено когато не сме прави!

# 412
  • София
Наде, по принцип 250мл не са равни на 250гр. Без да съм адвокат на никой, просто подсещам.  Peace

# 413
  • София
Наде, по принцип 250мл не са равни на 250гр. Без да съм адвокат на никой, просто подсещам.  Peace

О да, знам. Ама не са и 192гр. тя само кутията, предполагам е 20-30гр.

В случая, комуникацията беше нещото което ме потресе! Предлагаме едно, даваме друго. Не е честно.

# 414
  • Бургас / София
Затова си има кутии с мл и всичко е точно  Peace . Досега не съм имала проблеми точно с такива кутии, даже момичетата са ми слагали и в повече   bouquet

# 415
Аз също щях да отбележа че грамове и милилитри не са едно и също. И за да не е така публично "линчуване" спрямо Руса-Мамма, което за мен е много грозно да се прави в общата тема, ще кажа че аз с нея съм си правила много размени и общи пазари и е изключително коректна, като винаги тя прави поръчките, плаща предварително, опакова за мен и т.н.

Но пак казвам, това са лични неща, които не трябва да се обсъждат в темата, особено когато накърняват нечие "име".  Peace

# 416
  • София
Аз също щях да отбележа че грамове и милилитри не са едно и също. И за да не е така публично "линчуване" спрямо Руса-Мамма, което за мен е много грозно да се прави в общата тема, ще кажа че аз с нея съм си правила много размени и общи пазари и е изключително коректна, като винаги тя прави поръчките, плаща предварително, опакова за мен и т.н.

Но пак казвам, това са лични неща, които не трябва да се обсъждат в темата, особено когато накърняват нечие "име".  Peace

Съгласна съм, опитах на ЛС, но получих грубо отношение, не мисля че го заслужавам. Помолих само да върна пратката, защото не е това, което ми предложи.

# 417
  • Русе
Но пък подкарах термичното мляко - е няма такъв продукт просто  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кое по-точно имаш впредвид?

Kérastase Ciment Thermique

# 418

Jlo, имам коса като твоята горе-долу  и ползвам и олиото макадамия и коприната на Чи.
Та не знам какво да те посъветвам. И двете са ми много любими. По-често обаче ползвам макадамията, защото ми се начупва повече косата от него. Или поне така ми се струва.
В момента и аз съм маската Макадамия. Heart Eyes
Благодаря ти. Много рядко пиша, но чета всичко и съм забелязала сходството в косите ни и продуктите, които ползваме   bouquet
Благодаря ти и на теб,  julia_gt   bouquet
помогнахте ми да се реша по-лесно, ще заложа на Макадамия.

# 419
Момичета, да кажа, че темата започва да се отразява зле на джоба ми. Mr. Green
Вече писах, че си имам шампоани от, които съм доволна. Обаче току-що поръчах безсулфатния на Редкен blond idole. Аз всъщност исках Blond Glam и докато се чудех цял ден той се изчерпа в рибката, а и в енцо го нямаше наличен. В една стара тема Жаки много хвалеше блонд глам и още повече ми се прииска да го придобия. Надявам се да се харесаме и с Блонд идол.
Струва ми се, че не мога да усетя хубаво действието на продуктите като постоянно ги сменям. Thinking
 JLo, трябваше да вземеш и една малка коприна на Чи от 15 мл май беше. Mr. Green Тя е доста икономична и стига за доста време.

Общи условия

Активация на акаунт