Професионални серии за коса - тема 73

• 76 215
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Къде е намалението , с код ли?

Да издам под секрет, че намалението на Алтерна в Арлен ще е постоянно. Поне докато могат да удържат на ниските цени. Казаха ми го по телефона онзи ден, когато поръчвах Бохо спрея.
Много се стараят от Арлен, просто работят в полза на нас- Рапунцелките  Laughing  Heart Eyes
Ммм направо  Laughing Нито един български сайт не може да стъпи на тези от чужбина... Направо са смешни.

# 541
  • Бургас / София
С увеличаването на паунда и цените в Англия не са много изгодни, вече Simple Smile

# 542
Напротив. Особено с кодовете, които пускат за намаление. За мен рибата и Арлен са един дол дренки и нито единия нито другия предлага нещо, което мен лично ме интересува. Харесала съм си марки, които ги няма в България, а в Енцо излизат по-скъпо.

# 543
  • в матрицата
 ______Freya_______ , може ли да споделиш, кои марки имаш в предвид? Simple Smile Чисто любопитство, защото аз напълно се изгубих какво и как да ползвам  Mr. Green
Напротив. Особено с кодовете, които пускат за намаление. За мен рибата и Арлен са един дол дренки и нито единия нито другия предлага нещо, което мен лично ме интересува. Харесала съм си марки, които ги няма в България, а в Енцо излизат по-скъпо.

# 544
  • вкъщи
http://arlen.bg/product.php?ProductID=1607
Дами някоя от вас ползвала ли е този сет? Доста изгодно излиза, чак ми е съмнително. Двоумя се между тях и серията на Лореал за руси кичури.

# 545
  • Бургас / София
И аз пазарувам от чужбина шампоана Рипейър ми излезе 52 лева, но имаше 20 процента и -25 от код, което се случва много рядко . Сега шампоанът е на 33 паунда при курс 2,55 пробвах с код и не ми го прие, всичко е до късмет и улучване  Peace

# 546
  • Стара Загора
http://arlen.bg/product.php?ProductID=1607
Дами някоя от вас ползвала ли е този сет? Доста изгодно излиза, чак ми е съмнително. Двоумя се между тях и серията на Лореал за руси кичури.
А кое му е изгодното на този сет ?Шампоана и балсама са по 40 мл.

# 547
Здравейте!!!
Имам проблем с косата- започна  да пада и стана слаба.
Какви са стъпките от измиване да подсушаване да спазвам за да се подобри структурата и да спре косопада. Препоръчайте ми продукти, за да спре косопада. Маски . т.н. Благодаря.

# 548
И аз си бях купила комплекта Алтерна Рипеър (ш-н и балсам) за 85 лв с някакви намаления и кодове. За такава цена по българските сайтове въобще не може и да се помисли Naughty  Да, редовните им цени в lookfantastic  и hqhair са доста високи, но ако си набележиш нещо, винаги можеш да изчакаш и да следиш за хубави кодове, с които да ти излезе много изгодно. Не съм съгласна, че рядко пускат кодове, напротив Peace
Браво на Арлен, че се опитват да удържат на натиска на Алтерна България с безумните цени и да предложат на нас, клиентите, компенсация, за да ни задържат, но пак са доста далече от английските сайтове. Ако нашите търговци не бяха толкова алчни с надценките, съм сигурна, че всички ние щяхме да си пазаруваме само от българските сайтове и да си получаваме поръчките в рамките на ден-два, вместо да ги чакаме от не-знам-си-къде да пристигнат Crossing Arms

Само да вметна, че и в България се намират много коректни търговци. Например, последно бях възхитена от офиц.вносител на Ds Laboratories, от които си купувам спрея против косопад. Първо, че цената на същия спрей при тях е доста по-ниска в сравнение с lookfantastic, iherb и Ягодката (последно платих 49лв. с отстъпката при тях, в останалите сайтове е 60-70 лв.). Второ, доставката е безплатна с куриер на Спиди. Онзи ден поръчах по обяд и вчера сутринта поръчката беше при мен на адрес. И трето, с всяка следваща поръчка се изчисляват нарастващи намаления до 10%  Peace Особено се впечатлих при първата си поръчка оттам, понеже им писах, че искам доставка до офис на Еконт. Обадиха ми се и ми обясниха, че не могат да доставят с Еконт, понеже работят със Спиди, но ми предложиха да ми уговорят доставката с фиксиран час. И това си беше изцяло за тяхна сметка. Е как да не ги похвали човек Grinning Значи, излиза, че и в България можело да стане по друг начин Peace

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 11:38 от bellisssima

# 549
Аз на последната поръчка от feelunique платих мито, обяснявах се с митницата и ме забавиха със седмица. Понеже направих поръчката около Коледа и със забавянето на митницата, стана месец.

Цената ми излезе с таксата като да си бях купила всичко оттук, само чаках много дълго.
На предишни поръчки от там не съм плащала, а съм имала поръчки за високи суми, както и обемни.

Плащате ли митница на поръчките от feelunique? Имат ли практика да връщат после тези пари, както правят Ягодката?

# 550
  • Belgium
Никога не съм плащала мито за поръчка от ФЮ.

Нещата идват от Англия и съответно не се обмитяват. На какво основание твоята поръчка беше на митница?

Рядко поръчвам от САЩ и Канада (точно заради митническите неуредици), но аз си имам митнически агент, който се занимава са тези неща и нито се бавя, нито плащам друго освен самото мито.

# 551
От Feelunique никога не съм плащала мито, това е абсурд. Ти в България ли си?

# 552
Само веднъж пратката ми от feelunique е минавала през митница. Това се случи докато живеех във Франция. Мисля, че обяснението беше, че пратката е била приета първо в държава, която не е членка на ЕС, не знам и аз защо. Оттам са ми я препратили до Франция и затова е минала през митница. Но друг такъв гаф не съм имала от feelunique Peace

# 553
  • София
Момичета, отзиви за този термозащитен флуид на Напура?
http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-stilizanti/napura-nxt-t … -na-kosata-150-ml

Колебая се между него и този на ЛП:
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-keratin-refi … tin-refill-150-ml

Това, което ме привлича в Лореалския е, че придава плътност на косъма, а аз търся този ефект за тънката си косица.

# 554
  • Велико Търново
Не съм плащала никога за поръчка от ФЮ, но пък скоро поръчах парфюм от американски сайт и голямо ходене по мъките - ЕОРИ номера,митнически декларации глупости, разправии....с всички такси ми излезе колкото на тукашна цена ooooh! Повече извън ЕС - не Naughty

Общи условия

Активация на акаунт