Професионални серии за коса - тема 73

• 76 177
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
S&S ,към шампоана на Тиги ли ? Заповядай  Hug

Лейла , моля  Hug Peace , пак заповядай  Laughing

# 586
  • София
Здравейте!
Този път реших да си поръчам този шампоан.Никога досега не съм ползвала Керастаз.
http://www.enzo.bg/kerastase/resistance-shampoan-za-tnka-kosa-bez-obem/
Според вас с каква маска би било подходящо да го комбинирам,без Керастаз?(малко скъпички ми идват)
Косата ми е средна дължина,доста тънка,всеки месец я изрусявам в салон.Досега винаги съм си взимала серии за изтощена,изрусена,третирана коса(Алфапарф,Лакме,Наши,Афоджии,Милк Шейк)Но от тях тънката ми косица съвсем залепва за скалпа и искам този път да не е така.
Ако може маската да я има в ензо,за да я поръчам с шамппоана  Hug

# 587
  • На точното място

Луда не , ами луда   Laughing

Иначе видях Екстрийма има  Hydrolyzed Vegetable Protein , Hydrolyzed Soy Protein. Трябва по подробно да прочета поста на Фрея за протеините. Peace

# 588
S&S ,към шампоана на Тиги ли ? Заповядай  Hug

Лейла , моля  Hug Peace , пак заповядай  Laughing
Мерси Жана

# 589
Leila,аз съм ползвала на Джон Фрида шампоана за боядисвана коса и според  мен е на нивото на масовите от дрогериен тип.

# 590
Някой ползвал ли е сухият спрей на алтерна kendi dry oil mist или изглаждащият спрей керастаз олео релакс?

# 591
# 592
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/osis-volume-sprej-za … tirane-na-kosata/
Някой дали има отзиви за този спрей за обем?

# 593
  • Варна
Искам обем! Това дали върши тази работа:
http://arlen.bg/product.php?ProductID=1663

Някой, ако е го е ползвал моля да сподели   bouquet

# 594
Здравейте!
Този път реших да си поръчам този шампоан.Никога досега не съм ползвала Керастаз.
Според вас с каква маска би било подходящо да го комбинирам,без Керастаз?(малко скъпички ми идват)
Косата ми е средна дължина,доста тънка,всеки месец я изрусявам в салон.Досега винаги съм си взимала серии за изтощена,изрусена,третирана коса(Алфапарф,Лакме,Наши,Афоджии,Милк Шейк)Но от тях тънката ми косица съвсем залепва за скалпа и искам този път да не е така.

Аз си го поръчах преди месец, въобще не съм доволна. Дори ми отнема от обема, който имах.

# 595
  • София
Здравейте, момичета!
От известно време ви чета и реших и аз да премина към професионалните продукти за коса. Поръчах си от възстановяващата серия на Napura S/9 шампоана и маската, но от тях много бързо започна да ми се омазнява косата. След това си взех от серията против косопад шампоана S/3, но от него получих адски пърхот. Единствено до сега съм доволна от 2-минутния реконструктор на ApHogee и от митичното олио на Loreal за всеки тип коса.
Сега мисля да си поръчам шампоана на Kerastase Densifique, който всички така хвалите. Въпросът ми е, понеже съм с чувствителен скалп на главата, дали ще ми се отрази зле. Ако някоя от вас има моя проблем със слалпа и го е пробвала, ще се радвам да сподели, за да знам дали изобщо да го поръчвам.
А иначе косата ми е тънка, на кичури в светлата почти руса гама, бързо омазняваща се в корените и със сухи краища - като цяло най-лошия вариант  Laughing .
Ще съм ви благодарна ако ми предложите и нещо друго.

# 596
Здравейте, момичета!
От известно време ви чета и реших и аз да премина към професионалните продукти за коса. Поръчах си от възстановяващата серия на Napura S/9 шампоана и маската, но от тях много бързо започна да ми се омазнява косата. След това си взех от серията против косопад шампоана S/3, но от него получих адски пърхот. Единствено до сега съм доволна от 2-минутния реконструктор на ApHogee и от митичното олио на Loreal за всеки тип коса.
Сега мисля да си поръчам шампоана на Kerastase Densifique, който всички така хвалите. Въпросът ми е, понеже съм с чувствителен скалп на главата, дали ще ми се отрази зле. Ако някоя от вас има моя проблем със слалпа и го е пробвала, ще се радвам да сподели, за да знам дали изобщо да го поръчвам.
А иначе косата ми е тънка, на кичури в светлата почти руса гама, бързо омазняваща се в корените и със сухи краища - като цяло най-лошия вариант  Laughing .
Ще съм ви благодарна ако ми предложите и нещо друго.
Моята коса също е с фин косъм и бързо омазняващи се корени. Използвам денсифик от 3 седмици и съм много доволна. В началото имаше известно пресушаване,но в момента го няма. Попринцип мия косата си през ден,но вече съвсем спокойно мога да я мия през два без да използвам сух шампоан. Обем имам с рамките на 3-4-5 часа след къпането, след което косата си е нормална, но в никакъв случай слепнала. Аз комбинирам шампоана с маска макадамия или маска лакме против косопад. Повече ми харесва с макадамията. След нея става мека и обемна.

# 597
Този спрей някой ползвал ли го е? Дали наистина прави този чудодеен обем ?
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/kerastase-couture-styling-% … ume-in-powder-250

# 598
  • София

Благодаря ти много! Hug
Колебая се между втората на Лореал за тънка коса и тази на Вела newsm78
Едната от тях ще избера Peace

# 599
  • София
Здравейте!

Аз си го поръчах преди месец, въобще не съм доволна. Дори ми отнема от обема, който имах.
Сега се разколебах,някои много го хвалят.... newsm78
Има ли още Недоволни от този шампоан?

Общи условия

Активация на акаунт