Професионални серии за коса - тема 73

• 76 196
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Belgium

Сега се разколебах,някои много го хвалят.... newsm78
Има ли още Недоволни от този шампоан?

Дам, нищо особено не е този шампоан. Обсъждали сме и преди в темата, че много често продуктите, предназначени специално за създаване на обем, нямат почти никакъв ефект.

# 601
  • София
linzer, благодаря за отговора!  Hug 
А скалпа на главата чувствителен ли ти е? Мен това най-вече ме интересува, освен, че търся обем. Не ми се иска да получа пак такова раздразнение придружено с пърхот.
Другия шампоан, който съм си набелязала е този:
http://www.zlatnaribka.com/chi/royal-chi--byal-tryufel-i-perla/s … per-volume-355-ml
Имате ли някакви впечатления от него и изобщо от шампоаните на CHI?

# 602
Аз се включвам да похваля един продукт:
Маската за чувствителен скалп на Голдуел- Използва се след шампоана, като се втрие в корените на косата и се постои минута-две. Когато имам дразнене по скалпа винаги го е успокоявала. При измиване се усеща лека лигавост, все едно сте си сложили маска за дължините там. Но след изсушаване косата е мекичка, с приличен обем и без фризита. Ползвам я от 7 месеца, не на всяко миене, защото така има шанс да утежни. Резултатите, които забелязах бяха най-вече в началото: косата ми започна да се омазнява по-бавно ( явно скалпа е имал нужда да се хидратира) и растеше много по-бързо от обикновено. Почти не усещам аромат и консистенцията е средно гъста. Много съм доволна от продукта, а и е идеален след по пресушаващи шампоани. Това ми е единствен продукт на марката, но бих се радвала да пробвам и други. Flutter  Heart Eyes Heart Eyes
Вие доволни ли сте от някой продукт на Голдуел?  Peace

# 603
Снощи пробвах http://www.zlatnaribka.com/kerastase/specifique--kontrol-i-leche … n-divalent-250-ml, от който имам пробичка от мила съфорумка  Hug  - еми не ми харесва  Crossing Arms  Измих с ДПШ да почистя косъма и скалпа, и след това измих с Керастас  и завърших с маската на Лакме Актив. След ДПШ косата ми небеше толкова заплетена, колкото след шампоана за мазни корени и сухи краища  Thinking но маската оправи нещата . Подсуших с кърпа, нанесох Л2, след това олиото Сахара в краищата и докато изсъхваше косата някак си я чувствах тежка и все едно мръсна  ooooh!  Сложих малко термозащита и поизсуших без четка леко. Изглеждаше горе долу добре, но на сутринта беше почти слепната по главата ми. Направих си вафли за обем и сега никакъв помен от тях, а косата ми все едно не е къпана снощи  newsm78 Ще го пробвам и само него , но се радвам че ми е пробааааа   Naughty  

С нетърпение чакам в понеделник лилавата серия на Чи , от друга много мила съфорумка   bouquet

# 604
  • София / Перник
Здравейте!
Този път реших да си поръчам този шампоан.Никога досега не съм ползвала Керастаз.
http://www.enzo.bg/kerastase/resistance-shampoan-za-tnka-kosa-bez-obem/
Според вас с каква маска би било подходящо да го комбинирам,без Керастаз?(малко скъпички ми идват)
Косата ми е средна дължина,доста тънка,всеки месец я изрусявам в салон.Досега винаги съм си взимала серии за изтощена,изрусена,третирана коса(Алфапарф,Лакме,Наши,Афоджии,Милк Шейк)Но от тях тънката ми косица съвсем залепва за скалпа и искам този път да не е така.
Ако може маската да я има в ензо,за да я поръчам с шамппоана  Hug

Аз си го поръчах преди месец, въобще не съм доволна. Дори ми отнема от обема, който имах.

На Керастаз този ми придава обем
http://www.feelunique.com/p/Krastase-Resistance-Bain-Volumifique-250ml

и май е единствения, който ми допада от всички на Керастаз.  Thinking

# 605
  • Бургас / София
Бейн Дивалент и на мен не ми се отразяваше добре, значи проблема е някъде другаде може би косата е изтощена като моята. Какво ли не пробвах за мазни корени. Възможно е и скалпа да се е пресушил и да е клепнала цялата коса от ДПШ и Дивалент не ми се мисли какво става от такава комбинация  Wink

# 606
  • Стара Загора
Маската за чувствителен скалп на Голдуел- Използва се след шампоана, като се втрие в корените на косата и се постои минута-две. Когато имам дразнене по скалпа винаги го е успокоявала. При измиване се усеща лека лигавост, все едно сте си сложили маска за дължините там. Но след изсушаване косата е мекичка, с приличен обем и без фризита. Ползвам я от 7 месеца, не на всяко миене, защото така има шанс да утежни. Резултатите, които забелязах бяха най-вече в началото: косата ми започна да се омазнява по-бавно ( явно скалпа е имал нужда да се хидратира) и растеше много по-бързо от обикновено. Почти не усещам аромат и консистенцията е средно гъста. Много съм доволна от продукта, а и е идеален след по пресушаващи шампоани. Това ми е единствен продукт на марката, но бих се радвала да пробвам и други. Flutter  Heart Eyes Heart Eyes
Звучи добре ,а друга маска по дължините слагаш ли?

# 607
  • Варна

Аз съм пробвала спрей и кремът за къдрици, но не бях очарована, честно казано. Явно все пак имат и по-добри продукти!

# 608
linzer, благодаря за отговора!  Hug 
А скалпа на главата чувствителен ли ти е? Мен това най-вече ме интересува, освен, че търся обем. Не ми се иска да получа пак такова раздразнение придружено с пърхот.
Другия шампоан, който съм си набелязала е този:
http://www.zlatnaribka.com/chi/royal-chi--byal-tryufel-i-perla/s … per-volume-355-ml
Имате ли някакви впечатления от него и изобщо от шампоаните на CHI?
Да,с чувствителен скалп съм и ако шампоана е много силен ми се появява пърхот , но нямам такъв от денсифик.

Да попитам някоя дама пробвала ли е вече новата серия на label.m за блондинки?

# 609
Влизам да похваля шампоана и балсама за обем от бамбуковата серия на Алтерна. Някой питаше за тях /май Руса Мама/, но исах да натрупам повече измивания и наблюдения, преди да пиша. 
Просто съм очарована от продуктите. Тъй като косата ми е дълга /до средата на гърба/ и доста суха по дължините и краищата, обикновено от шампоаните за обем, които все не мога да се въздържа да си купя Blush /с тънък косъм съм/ ми се заплита много косата, изпръхва и не мога да се разреша. При Алтерната няма такова нещо. Шампоанът измива много нежно и веднага уплътнява косата. Балсамът е силен като маска – подържах го само около минута, но нямам никакво заплитане. Усещам косата си хидратирана, плътна, с много обем още от корена. Heart Eyes Разресвам се без никакъв проблем, при положение че в момента не ползвам финиши за разресване – няма нужда от тях. Ако е полезно, мога да сравня с някои продукти. Например обемът, който се получава от Алтерната, е по-голям от този при Денсифик, Bain-Volumifique на Керастаз, от лилавата серия за обем на Чи, шампоаните за обем на Редкен и Лейбъл Ем. Но най-хубавото е, че косата не се разхвърчава, стои някак жилава и много плътна.
Това е от мен. Дано да съм била полезна. Peace

# 610
  • Belgium
Mamin Zlaten, на мен ми беше много полезен поста ти, благодаря  Laughing

Отдавна я заглеждам тази серия и събирам мнения.

# 611
  • София
Аз си взех травъл сетчето от Bamboo серията за диамантен блясък на Алтерна:
http://arlen.bg/product.php?ProductID=1607
Адски съм доволна от тази серия. Косата ми е до раменете, боядисана, суха и чуплива. Редовно я изправям с преса. Сдобих се с така желания блясък и хидратация  Heart Eyes

# 612
  • Бургас / София
Да, ама при мен серията бамбук за обем се оказа пълен провал, индивидуално е.

# 613
Звучи добре ,а друга маска по дължините слагаш ли?

Да, процедирам така: измиване с шампоан(2пъти)- маската за чувствителен скалп (стоя минута-две), отмивам я, и слагам маска по дължините (според шампоана)   bouquet
Забравих да напиша,че косата ми е тънка,до средата на гърба, мия я през ден-макс два, малко сухи дължини, но не си определям скалпа като чувствителен

# 614
Momичета, пак идвам с въпрос. При положение, че Нектар термикът не ме впечатли особено, да не кажа никак, има ли нужда да купя Цимент термик? Суха, изрусена коса, не е много изтощена  Thinking
искам да пусна поръчка и не мога да се реша да го купя ли  newsm78
Нектара го подарих, нищо различно не виждах -дали с него или без все една и съща ми е косата.
Много рядко ползвам преси, сешоар може би веднъж седмично, не на всяко къпане. За тези случаи исках да взема нещо подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт