за ТРЕТИ КЛАС - 3

• 63 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Шоколадови яйца Simple Smile

# 391
  • софия
Лекси На яйцата определено ще се зарадват Simple Smile

# 392
Интересно, и аз бих се възползвала от идеите!

# 393
Младежът е в списъка с резервите за финала на МБГ, което по принцип означава, че ако иска да отиде, може да отиде. Има още едно момче от неговия клас, което е класирано и момиче от съседния, също резерва. Днес каза, че иска да ходи на финала. От училище май можели да им организират транспорт, тъй като има класирани ученици и от по-горните класове. Това по принцип ме устройва, защото точно на тези дати ние с баща му сме в Родопите и не мога лично аз нищо да му организирам. Казах му, че има няколко дена да решава иска ли да ходи или не. Ако има желание, пускам го, не че е подготвен за финал, но поне ще си направи и екскурзия с един от приятелите си. Ако не иска, не иска, не бих го карала насила.
Засега имат и проект за екскурзия с класа в края на май, но още нищо не са ни казали официално. Тя обаче може да съвпадне със състезание по гимнастика в Русе, което по принцип не е чак толкова важно, но все пак. Там пак той ще си реши кое му е приоритетно - състезанието или екскурзията.

# 394
  • София
Едната ми дъщеря е класирана за финала на МБГ от нашият клас, както и едно момче от класа и още едно момиче от съседен клас. И тримата са вече записани и ще ходят на индивидуалното и отборното. Датата съвпадна с ваканцията им в Добрич, затова се чухме със свекъра, които е ок да я заведе и затова и ще ходи. Ако не бяха съвпаднали по този начин датите почти на 100 процента щеше да изпусне, тъй като при нас няма организация от училището, а точно това състезание не ми се струва чак толкова важно за да се ангажирам с пътуване от София и 2-3 нощувки.

Вчера се сдърпах с учителката по плуване, която ме обвини защо не водя едната редовно на тренировки и обяснение от сорта на това, че нямам възможност, има почивни дни, че имат и други задължения и че държа да плува не заради това да е в отбора, а за обща физическа подготовка не се приемаха за релевантни.

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 20:55 от Aila

# 395
  • София
Що не й предложи да идва да я взима от вас и после да я връща, като има толкова голям зор да е в отбора newsm78

# 396
  • софия
Браво за добрите резултати на децата  bouquet

# 397
  • София
Има ли някаква организация при вас за завършването на учебната година и ако да- каква? newsm78 СЪщо така  отново изниква въпроса  за подарък на класната.......и пак  разногласия и чудене....

# 398
  • София
Има ли някаква организация при вас за завършването на учебната година и ако да- каква? newsm78 СЪщо така  отново изниква въпроса  за подарък на класната.......и пак  разногласия и чудене....
Аз лично вече не мога да понасям тържествата, честно. Винаги съм си мислела, че приключват в детската градина, но те продължават и във втори клас дори...Дразнят ме, безсмислени са, поне във вида, в който се провеждат в класа на сина ми.
За подарък на класната-аз лично харесвам искреността в такива моменти и не смятам за подмазвачество, ако подари една майка или няколко майки се обединят и купят нещо на класната. Купуването на общ подарък от името на всички за мен е пресилено и неистинско, защото са редки случаите, в които на всички майки им идва отвътре да засвидетелстват някакво уважение, признателност и благодарност.

# 399
  • София
При нас тържество няма да има.Коментира се  приключение, тип еднодневна екскурзия.

# 400
  • София
Нашето тържество м.г. беше първото училищно тържество, което наистина ми е харесало (при наличие на голяма кака). Описвала съм го, но пак накратко - децата бяха моряци на кораб, който пътуваше на различните острови на знанието - математика, български и т.н. Там трябваше да решат различни много интересни задачи и те да им дадат насока къде да открият съкровище скрито в класната стая. Децата не знаеха предварително задачите и им беше много интересно. Тази година темата ще е за живота на едно дърво. Още не са почнали сериозна подготовка, но обсъждат, правят май някакво дърво декор, разбра се, че част от децата ще са животни, чиито живот е свързан с дървото. моята много иска да е катерица... Аз лично очаквам с интерес. Относно подаръците - не поддържам никакви контакти с родителите от класа (защото ползваме услугите на бус може би) и не знам за планове за общ подарък. Принципно не одобрявам (макар и винаги да съм се включвала, ако е имало такава инициатива). Предпочитам, ако аз имам желание, сама да подаря нещо, пък макар и по-малко и символично. Не съм мислила, но сигурно ще взема нещо за класната т.к. ме радва начинът й на преподаване и отношението й към децата Simple Smile

# 401
  • София
Ние си правим много хубави тържества - с аниматор, който забавлява децата. Но идеята за екскурзия също ми допада и може да я коментирам с класната  Peace

Лекси, много готино от страна на учителката Ви. За съжаление малко са тези, които се ангажират до такава степен с тържествата. Simple Smile

Подаръци нашата класна не приема, затова ние се стараем да измислим нещо креативно, с което да и покажем уважението си. Миналата година и направихме с децата една картичка, която беше подписана от всяко дете собственоръчно, с благодарности, че ги е научила да пишат и четат. Тази година още не сме измислили какво ще е, но отново ще е нещо правено от децата Simple Smile

# 402
  • София
Тържество с родителите няма даима, миналата година имаха две и повече няма да правят, според мен е нормално, големи са вече, ще им нашравим празненство на тях, но още не сме измислили какво ще е точно. Събрали сме пари и за него, и за подарък на учителката, на Коледа й подарихме гифт карта със събраните пари вътре. Честно казано за мен това е най-удачния подарък.

# 403
Не съм чувала да се готви тържество за края на годината, но не е изключено.

# 404
При нас няма тържество. Бяхме решили да имат парти за края на учебната година. Тия дни от другия клас предложиха екскурзия.Така че ще ходят на екскурзия И НА парти. Но това е защото си го заслужиха!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт