за ТРЕТИ КЛАС - 3

• 63 185
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
При нас ще има зелено училище в последната седмица на м. май. После на 1 юни ще им раздават бележниците. Предполагам, че тогава ще има нещо като тържество.
Ох, кога свърши и тази учебна година...

# 406
  • София
Да, бързо мина....Вече съвсем ясно виждам началото на ваканцията.Вече  мисля книгите  за четене от списъка за лятото Simple SmileА в  главата ми са само мисли  за почивки, организиране на гледането и уплътняване  на времето им по най-подходящия начин....

# 407
Подарък за класната вземаме на 8ми март.
Валчер за пазаруване и букет цветя Peace. Много удачен и  практичен подарък според мен,  не се пълни учителката с ненужни вещи.
Винаги съм се чудила какво правят учителките със всичките тези саксийни цветя които се подаряват в ДГ  Rolling Eyes.

Все още нищо не сме решили за края на учебната год. Доколкото знам  не подготвят тържество. Ще ходят на еднодневна екскурзия, до Варна.

# 408
  • София
И аз взех да търся какъв ще им е списъка с книги за лятото. Да купя каквото трябва и ще я карам това лято да чете повече.
В момента чете книг/дневник на Виолета и само въздиша колко е инересно  Rolling Eyes

# 409
Моят ще си продължи с приключенските и криминалетата, както и фантастиката. /Тук да отбележа, че аз обожавам нашия Петър Бобев и имам някои негови у нас, но ІІ клас е май малко рано за тях./
 Книги у нас да иска човек... Само онези, за Дръндьо-то ги нямаме, но пък ще му ги търся в библиотеката, че ми каза, че искал следващата му да е от тях.

# 410
  • София
Ох, с тая Виолета...... ooooh! Успокоявам се че  модата е повсеместна.... Rolling Eyes Колкото до списъка- аз съм  направила примерен , но ще чакам официалния от класната.Тъпото е че тя не настоява да  им дава големи списъци и всичко е пожелателно.Което от една страна е добре- да не се насилват и да четат каквото им е интересно.Но от друга,дъщеря ми( а и други деца), приключват с четенето след като  приключат и без друго пожелателния като  бройка книги списък Crazy ( за миналата година бяха 3 или 4 само).

# 411
  • софия
 За Дръндьо-то, чете книгата за една вечер и като се хили, чак се захласва ooooh!

# 412
Цвети, браво на Дани, една книга за една вечер.  Peace По твоя препоръка и аз купих книжките, засега му дадох само първата, но си я чете доста по бавно!

# 413
За Дръндьо-то, чете книгата за една вечер и като се хили, чак се захласва ooooh!

Аха.  Grinning Моят видял книжката у една съученичка в клас и ме заврънка тогава. Че му харесала.
Опс, за книгата говоря.  Embarassed
Не, че съученичката е лоша. Но още не се открехнал по темата. Засега е само на книги.  Grinning

# 414
  • софия
Ани, ако му е интересно за няколко часа може да я прочете, специално за тази книга не съм очароване има доста глупости, не ми се вижда и какво би могъл да научи от нея, но явно това си е тяхното време и като се забавлява го предпочитам от седенето на таблета и Майнкрафт.

# 415
И аз се чудех какво толкова интересно има в поредицата за Дръндьо, че детето чете на един дъх книжлетата... newsm78Поръчала съм  и книгата, в която сам си съчиняваш историите,ще видя какви ще ги драска Laughing

# 416
И аз имам поръчка за книга, която пишеш сам. Имало такава, едно дете от нашия клас имало.
Може ли някой да даде повече информация?

# 417
И аз имам поръчка за книга, която пишеш сам. Имало такава, едно дете от нашия клас имало.
Може ли някой да даде повече информация?

Става дума за единия том от поредицата "Дневникът на един дръндьо". Май кафявата е.

# 418
Благодаря, ще я потърся.

# 419

Общи условия

Активация на акаунт