за ТРЕТИ КЛАС - 3

• 63 180
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Моят е 134 см/31 кг...сравнително дребен е, явно в класа ни са по-едри дечицата. В училище искат вече саксии, вместо букети. Ще оформят зимна градина. Друго не знам.

# 706
Мерки и теглилки сочат 134 см / 24 кг, слаб, слаб като вейка.
Само да е здрав..

# 707
Леле, моята като гигант. Притесних се.
147 см и 41 кг

# 708
  • София
От къде гледате тестовете за входящо ниво?

Напиши в интернет Входни нива 3ти клас и ще намериш в много сайтове направо готови и примерни тестове.

# 709
138 см/ 32 кг.
 Има доста по- едри момичета в класа на дъщеря ми, а момчетата са по- дребнички.

# 710
138 см/ 32 кг.
 Има доста по- едри момичета в класа на дъщеря ми, а момчетата са по- дребнички.

Biserka, супер си е детето  Peace

Дъщеря ми е 138см. и 38кг.  Embarassed, едричка си е,иска ми се малко да намали теглото,но засега не се получава  Embarassed
Прочете 6 книги,реши няколко задачи и това е, с английския хич не и се занимава  Cry
Иначе сме готови за новата учебна година /остана само подвързии да купя/, утре имаме родителска среща и ще видя дали нещо ново ще кажат  Wink

# 711
Мерки и теглилки
130см, 29кг. Миналата есен беше 128см, същите килограми.

# 712
  • София
Моето все дребничко ми се струва, но като чета,  май само ми се струва- 141см, 29кг.
Явно защото до брат си, който вече е по-висок и от баща си, изглежда наистина мъничък Heart Eyes

# 713
  • София
Liani, как дребничко.  Laughing

За протокола: 135см/ 35кг. Малко закръглен, ама се надявам да преборим това.

# 714
131 см, 25 кг, дребничка ми е спрямо съученичките, ама да е жива и здрава.  Heart Eyes

# 715
Miss_74, благодаря.   bouquet  вие поне ще имате РД ,а при нас - нищо  Thinking ще трябва да звъня на класната поне да разбера в колко часа започва откриването на учебната година.
Дъщеря ми вече тръгна на уроци по Английски . Да преговарят малко  и започват новия  материал.
Тази година се очертава нова учителка по Англ. Ез.при нас.

# 716
  • София
При нас и класната и учителката по английски са нови. Неприятно ме изненада това, още повече, че в края на 1-ви клас преместих дъщеря ми в друго училище заради класната от която не бяхме хич доволни... Тъкмо се бях зарадвала, че сме попаднали на добри учители и хайде пак...
Моята през ваканцията прочете книгите за Никола. Списъкът с книги беше пожелателен и нищо не прочете от него. Понеже държа да възпитам любов към книгите у нея, вечер аз й чета  Embarassed Последно прочетохме "Малкият моряк" на Х. Мало и "Златно сърце". Хареса ги много (за разлика от сестра й). Днес ще започнем "Без дом".
Все още се чудя на какви допълнителни занимания да я запиша. Определено ще са по-малко от миналата година. За сега сигурни са само плуването и курса по математика към НПМГ (глася я за 107-мо). Няма голямо желание да продължи с катеренето и в предвид, че ни е далече, няма да я натискам. Иска да ходи на китара, но аз имам големи съмнения, че ще е поредното нещо, което бързо ще отмине.

# 717
Във 3 клас преместих и дъщеря ми, а после смениха учителката. Не се настройвай, при нас смениха учителката с още по-добра и бях още по-доволна. Може да е за добро  Peace

# 718
И аз бих те посъветвала да не се настройваш негативно, но разбирам чудесно притесненията ти!
А по каква причина са сменили класната?  Питам, защото маша случай ,в който искаха да сменят дяна учителка от занималнята. Родителите бяха много доволни от нея и отнесоха въпроса към директора. Не махнаха учителката и сега дори  за първа година ще води първолаци.

# 719
  • София
Класната била поискала сама да напусне, по лични причини. Но пък почти целия учителски състав е подменен. Странно. Иначе новата класна ми направи добро впечатление на РС. Грабна ме най-вече с това, че нямаше претенции да се купува това и онова (даже каза по рисуване да си ползват каквото им е останало от миналата година и и че най-евтините боички ще свършат работа), сборници тя щяла да закупи и да им принтира, предложи и тетрадките и учебниците им през седмицата да седят в училище (всички са на занималня до 15 ч.), обеща да им осигури по-голяма физическа активност..

Общи условия

Активация на акаунт