Раждане в АГ Пълмед - гр, Пловдив

• 81 127
  • 554
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Дойдоха само мъжа ми и дъщеря ни. Носеха почерпка, снимахме се набързо, поднесоха цветя на акушерката и си тръгнахме.

# 271
Здравейте! Ако някой случайно има списък за болницата, бих била благодарна да изпрати! Simple Smile

# 272
Ако ще постъпвате в "Пълмед" Ви трябват зарядно за тел,четка за зъби,сапун,душгел,тоалетна хартия,чехли или пантофи,вода за пиене и лични вещи по ваше усмотрение.Ако имате помпа за кърма си я пригответе да Ви я донесат след раждането.Те имат в отделението,но е само една.По принцип дават абсолютно всичко за бебето,нощници за майката,превръзки...Друго не се сещам:)

# 273
Ако ще постъпвате в "Пълмед" Ви трябват зарядно за тел,четка за зъби,сапун,душгел,тоалетна хартия,чехли или пантофи,вода за пиене и лични вещи по ваше усмотрение.Ако имате помпа за кърма си я пригответе да Ви я донесат след раждането.Те имат в отделението,но е само една.По принцип дават абсолютно всичко за бебето,нощници за майката,превръзки...Друго не се сещам:)
Списъкът който е дала Magni,е точен, но може да си вземете и дамски превръзки, защото техните са огромни, и след първи, втори ден, може да не са ви удобни!

# 274
Благодаря ви, момичета! Simple Smile

# 275
Здравейте, момичета!
Някой скоро с впечатлениея от раждане,моля споделяйте ❤️
Колко дни е престоя при секцио , ден по-рано ли приемат , кога се заплаща раждането . Всичко ще ни е от поуза !
Благодариим и бъдете здрави!

# 276
Аз раждах преди година и няма да повтарям стари постове.Бях спешно секцио и стоях пълни 7 нощувки(без допълнителни такси) за да са сигурни,че всичко е наред,иначе при планов прием всички влизат ден по-рано за да ви пуснат всички нужни изследвания.Ако всичко е наред 4-5 дни ще Ви държат там.Преди приема платих 120лв и преди изписването останалото,като в тези 120лв имах 4 прегледа,веднъж седмично наблюдение на бремеността.Цялото отделение са отлични,но много специални препоръки за д-р Патишанов.Той ги обучава всичките,освен че е завеждащ отделение.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 12:40 от Magni

# 277
Здравейте, бих искала да попитам веднага след раждането, поставят ли бебето на гърдата на майката? Също ме интересува, някой ползвал ли е самостоятелна стая по желание и колко струва на нощ? Другото, което ме интересува е в тази Ковид ситуация, изисква ли се ПСР при приемаме на родилката? Благодаря 🙂

# 278
Здравейте!Детето го слагат на гърда ,когато Ви дойде млякото,а обичайно не идва веднага,до тогава го хранят с АМ.Аз не съм била в самостоятелна стая,по всички стаи бяхме по 2.Като реално стаята е с 4 легла и е 20кв(моята беше толкова).Стремят се да не Ви тъпчат с други ,но и според заетостта на отделението.Да не забравяме,че няма много родилки по принцип ,а повечето са в държавните болници.Успех!На правилното място сте!
А относно теста звъннете на регистратурата и ще Ви кажат!В сайта има тел.

# 279
Благодаря за бързия и изчерпателен отговор 🙂🙏🏻

# 280
Здравейте, момичета!
Някой скоро с впечатлениея от раждане,моля споделяйте ❤️
Колко дни е престоя при секцио , ден по-рано ли приемат , кога се заплаща раждането . Всичко ще ни е от поуза !
Благодариим и бъдете здрави!

Аз родих преди близо 4 месеца. Бях планово секцио. Приеха ме ден по- рано и след секциото те държат още 5 нощувки. Платих в деня на приема. Доволна съм изключително много.

# 281
Здравейте! Още не съм избрала къде да родя и затова разпитвам предвид ситуацията. Ако избереш лекар за раждабето доплаща ли се повече над тези 1080 лв.? Останах с впечатлението, че всички раждат секцио там. Има ли някоя мама раждала естествено, за да разкаже как е протекло самото раждане и след това?

# 282
  • Plovdiv, Bulgaria
Не се плаща нищо повече.
За раждането със сигурност има и нормално раждащи.
Аз влезнах ден по-рано за планово секцио, но родих на същия ден, просто водите почнаха да ми изтичат надвечер. Събраха екипа бързо, доктора ми час по рано си беше тръгнал, но се върна.
Доволна съм като цяло от отделението.

# 283
Здравейте! Още не съм избрала къде да родя и затова разпитвам предвид ситуацията. Ако избереш лекар за раждабето доплаща ли се повече над тези 1080 лв.? Останах с впечатлението, че всички раждат секцио там. Има ли някоя мама раждала естествено, за да разкаже как е протекло самото раждане и след това?
Здравейте, аз раждах нормално м. Април 🙂. И двете с другата мама в стаята родихме нормално, при лекарите които са ни следили бременността. Тоест с избор на лекар и не се доплаща нищо над 1080лв. За раждането, престоя, екипа, имам само хубави, прекрасни спомени. Родих с епидурална упойка, 2 часа след това си взех душ и сложиха бебето на гърдите. През тези 2 часа не му бяха давали АМ, само вода с глюкоза.

# 284
Здравейте, имам питане как става записването и избор на екип- какво се носи като документи и кога е най- подходящия момент да се отиде , сега съм в 30 седмица и съм се насочила да раждам там.

Общи условия

Активация на акаунт