Раждане в АГ Пълмед - гр, Пловдив

• 81 191
  • 554
  •   1
Отговори
# 345
За щастие в "Пълмед" никой не претупва нещата и не бързат да изписват.С бебето ми всичко беше наред,но мен ме държаха 7 нощи ,без допълнителни такси,за да са сигурни,че съм добре.За целия си престой нямам никакви забележки и се изпълвам с умиление като мина покрай тази болница,както и да ви звучи това.

# 346
Не исках въпроса да се превърне в сравнение на двете места . Аз съм много доволна от там и със сигурност мога да кажа , че нямаше претупване .
Мисля , че където и да отидем , трябва да сме спокойни и най-важното е всичко да бъде наред 🙂

# 347
На 28.02 родих в Пълмед - секцио по спешност(след като ми падна тапата и водите ми изтекоха през нощта, без грам контракции- или поне не усещах такива и с постоянно 2см разкритие- което до 10ч сутринта не се промени)
Много съм доволна от адекватното решение на д-р Минчев да минем на план Б Wink  беше ме страх вървейки към операционната, но в момента , в който ми сложиха спиналната упойка и се успокоих- анестезиолога  беше прекрасен много добре ми действаше на душата. Всичко мина перфектно малчо заплака веднага показаха ми го една малка шушка 2710гр- 47см 🥰 .
Верно после в стаята болеше от контракциите на матката, заради окситоцина , но се издържаше - особено като знаех , че на другия ден ще си гушкам слънчицето. Акушерките бяха страхотни- младите- особено Кристина ( само има една по-възрастна , която явно не е любимка на никой 😀🤣) . Като човек , имащ страх от болници, абокати , никога не лежал- мога да кажа , че преодолях страховете си след успокоението от страна на д-р Минчев и всички дежурни лекари и акушерки. Определено , ако имам второ ще се ражда пак там и пак при д-р Минчев ! Благодарна съм много !

# 348
Има ли мами, които на практика се следят при д-р Тачева, а по документи при д-р Патишанов. Когато и поисках телефон за връзка при нужда тя ми отказа и каза да се обръщам към Патишанов, който само веднъж ми  е виждал очите при преглед преди да се запиша за ЖК. В 27 г.с съм и искам да ми погледнат изследванията, защото мисля че трябва да започна прием на желязо, но не знам какъв вид и коя марка и по колко. Пратих смс на д-р Патишанов преди четири дни с прикачена снимка на резултатите и никой не ме отразява. Някой да ме посъветва нещо..

# 349
Аз раждах при Патишанов,а на документите пишеше съвсем друг доктор.Това не е от голямо значение.Моята препоръка е да звъните на тел,докато ви вдигнат и да се запишете.Този тел не е личен,а служебен и понякога вдига сестрата.100% никой няма да ви върне обаждане за изследванията,които сте изпратили.Относно д-р Тачева можете да се запишете за нея през superdoc.Виждала съм,че има регистация там.

# 350
Аз бях като вас ,но нямах никакви проблеми с контатуването с доктор Тачева , даде ми телефон за връзка , изпращала съм изследвания по Вайбър и т.н,но бременността ми не беше никак лека .Раждах при тях с доктор Патишанов и съм доволна ! Доверете ѝ се !
quote author=UKmama link=topic=818976.msg42808819#msg42808819 date=1620556477]
Има ли мами, които на практика се следят при д-р Тачева, а по документи при д-р Патишанов. Когато и поисках телефон за връзка при нужда тя ми отказа и каза да се обръщам към Патишанов, който само веднъж ми  е виждал очите при преглед преди да се запиша за ЖК. В 27 г.с съм и искам да ми погледнат изследванията, защото мисля че трябва да започна прием на желязо, но не знам какъв вид и коя марка и по колко. Пратих смс на д-р Патишанов преди четири дни с прикачена снимка на резултатите и никой не ме отразява. Някой да ме посъветва нещо..
[/quote]

# 351
Благодаря Ви Magni и Vasilios. Ще звънна днес на телефона да попитам как да се свържа с някой от двамата. Влизам в трети триместър и знам, че желязото е важен елемент точно в този период. За толкова време с нищо не съм ги притеснявала по телефон, но в крайна сметка за това са ни лекари.. Предните изследвания съгласувах с майка ми, която е мед сестра, но в този случай вече доктора трябва да каже какво да правя.
Благодаря Ви отново, поздрави :*

# 352
Както казваше доктора,който ми водеше ЖК..."Не се притеснявай!Бебето взима от теб всичко,от което се нуждае,а липсите остават за твоя сметка."
Мамите  се шашкаме повече от необходимото,но го разбираме впоследствие.

# 353
Здравейте,искам да попитам кога се плаща за раждането-преди или след?
Благодаря.

# 354
Здравейте,искам да попитам кога се плаща за раждането-преди или след?
Благодаря.
При планирано секцио,още преди да ви приемат в отделението, се плаща доло на касата.

# 355
Аз бях предплатила 120лв предварително,които водят подготовка за раждане и другите преди изписването.

# 356
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз също бях платила 120лв предварително, които се приспадат после от крайната цена. Но останалите платих при приема, бях планово секцио.

# 357
Благодаря за бързите отговори, а при нормално раждане значи се плащат 120лв.предварително и другите после,така ли?

# 358
Нормално или секцио ,цената е една и съща.Аз си следях бремеността последния месец там и за това платих тези 120лв,които бяха част от цялата сума.Гласях се за нормално,стана спешно секцио.Удължиха ми престоя на 7 нощи и сумата се запази същата.

# 359
Здравейте момичета.
Предстои ми раждане секцио и се чуда към кой лекар да се обърна към Минчев или Патишанов?
Разбрах, че Патишанов не води ЖК, ако отида при него към края на 8-мия месец дали ще е поблем. Първо раждане ще ми е и нещата не са ми ясни🤷‍♀️ Чувам и добри отзиви за Минчев притеснява ме това, че е млад дали ще се справи със секциото. Объркана съм..

Общи условия

Активация на акаунт