Раждане в АГ Пълмед - гр, Пловдив

• 81 186
  • 554
  •   1
Отговори
# 330
Едва ли е по -зле от хирургиите където акушерките по коридорите обсъждат пациентките и теб в това число и всички чуват това!Да не говорим колко нагли са и лекарките и как надменно се държат с пациентките !Така че смело към Пълмед за сега не съм чувала лошо за тях!
Вие сериозно ли го пишете това?!
Главата ми не го побира.Как може в днешно време с този отрицателен прираст на населението в Бг да се отнасят по този просташки начин към родилките при положение,че сме повече от герои?Изключвам ромките.
В тези тежки времена кой тръгва да ражда?Държавата има нулев ангажимент, а всяка от нас отглежда бъдещи данъкоплатци.
Ето за това ще изчезнем от картата.Поради липсата на грижа и отношение към майката.
Да за жалост останах крайно разочарована !
По свой адрес чух дори че "стаята ми воняла на кръв защо не съм била напръскала с някакво пърфюмче " !Вие представяте ли си ?! Всички тези коментари се носят по коридора коя каква била и как се отнасяли с бебета си ! После защо бягали в другите болници ами има защо!

# 331
Много неприятни неща чух за държавните болници преди да избера къде да раждам,а също разбрах ,че се плаща упойката,консумативи за бебето,избор на екип и прочие и като си направих сметката и проучих усърдно се запътих към "Пълмед".Гледаха ни като писани яйца.Не съжалявам за тези 1080лв.Реално те са малко повече от това,което щях да платя в държавната за да бъда в някаква мизерия.
И сега пак се сетих как се рекетират бременните жени в болничен.Гнусно ми става направо!Всеки месец за удължаване на болничен от 30 до 100лв ако не са ги вдигнали още..

# 332
Много неприятни неща чух за държавните болници преди да избера къде да раждам,а също разбрах ,че се плаща
упойката,консумативи за бебето,избор на екип и прочие и като си направих сметката и проучих усърдно се запътих към "Пълмед".Гледаха ни като писани яйца.Не съжалявам за тези 1080лв.Реално те са малко повече от това,което щях да платя в държавната за да бъда в някаква мизерия.
И сега пак се сетих как се рекетират бременните жени в болничен.Гнусно ми става направо!Всеки месец за удължаване на болничен от 30 до 100лв ако не са ги вдигнали още..
Най-мн ме е яд че всички сме жени и всяка знае как жената след раждане не може да бъде мега активна , а те държат се отвратително да не говорим че и накриво те гледат че още не ти е слязла кърмата и трябва все да ти носят мляко ...! Иначе всичко което сте чули е вярно ! Важното е че всичко е минало успешно остава само спомена!

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 21:46 от Eti_eti_55

# 333
Разбира се,че е така.Причината не е във Вас.Съжалявам безкрайно,че сте изживяла подобни негативни емоции!
Вашия случай ще послужи за лош пример,къде НЕ трябва да се ходи.
През цялата си бременност събирах информация за различните места и точно тя ме изпрати в "Пълмед".Оказа се правилен избор,както бях спешно секцио с усложнения.

# 334
Разбира се,че е така.Причината не е във Вас.Съжалявам безкрайно,че сте изживяла подобни негативни емоции!
Вашия случай ще послужи за лош пример,къде НЕ трябва да се ходи.
През цялата си бременност събирах информация за различните места и точно тя ме изпрати в "Пълмед".Оказа се правилен избор,както бях спешно секцио с усложнения.

Всъщност вината си е моя до някъде, но кой вярва че може да има жени да се отнасят лошо с жени и то в родилно отделение !Дано няма други като мен които да търпят подобни изцепки!

# 335
Не се обвинявайте!Няма как да очаквате подобно неадекватно поведение.Който не си харесва работата да си потърси друга,макар че едно лайно,където и да го сложиш си остава лайно!
Надявам се всичко да е наред с Вас и детето(децата) Ви,защото чух(разкази от първо лице) много по-шокиращи неща за загубени или осакатени бебета.

# 336
Не се обвинявайте!Няма как да очаквате подобно неадекватно поведение.Който не си харесва работата да си потърси друга,макар че едно лайно,където и да го сложиш си остава лайно!
Надявам се всичко да е наред с Вас и детето(децата) Ви,защото чух(разкази от първо лице) много по-шокиращи неща за загубени или осакатени бебета.
[/quot
Това е ужасно Sad никоя майка не заслужава такова нещо !Живи и здрави сме !Здравето  за майката и детенцето и са най-важни а персонала в болниците се сменя дано е навреме поне!

# 337
На 11.03 беше моето секцио по медицински причини при д-р Радински. Роди се една прекрасна госпожица 3330 гр., 50 см. Няма по-прекрасно чувство Blush  просто е неописуемо...
Страхът беше голям, имаше много емоции, сълзи. Само като тръгнах за операционната започнах да плача, вътре беше страшно, но персонала се опитваше да ме развесели и да ме предразположи. Сложиха ми спиналната и започна ужаса за мен... не можех да дишам, стягаха ме гърдите, притъмня ми, започна да ми се гади и повърнах (стомашен сок). Имах чувството, че ще умра, но ме стабилизираха много бързо! Екипа беше уникален. След няколко минути чух бебка и ми я показаха, тогава започнаха сълзи отново. Беше толкова красива и малка. Няма такова чувство просто  от там нататък се успокоих и спрях да мисля за каквото и да е. Облякоха я и я сложиха до мен за малко. Ухаеше прекрасно и беше адски спокойна, целувах я и си мислех колко е красива и колко съм благодарна за всичко! След като ме докараха в стаята, започнаха контракциите от окситоцина и беше доста неприятно, но и изобщо след всички тези емоции и преживявяния не знаеш къде се намираш. 12 часа след операцията, вече бях доста по-добре и нямах търпение да стана и
 да се раздвижа. Та, това е моята история. Страшно е и има болка, но после се забравя всичко. Заслужава си всяка една болка и неудобство, за да си видиш детенцето! Успех ви желая момичета, всичко ще бъде наред! Адски щастлива и благодарна съм BlushHeart
Доволна съм много от грижите, акушерките са млади момичета и са адски грижовни, имаше само една възрастна и си падаше малко борсук.
Доволна съм и от д-р Радински,тъй като при мен започнаха проблеми след операцията. Запопнах да вдигам температура, която продължи 1 седмица и достигаше 39 градуса... разочароваха ме с това, че не искаха да ми направят тест дори и цяла седмица търсихме причината за тази упорита температура. Смениха 5 вида антибиотици, бях на легло и почти не можех да си гледам бебето. Дори чух приказките, че не могат да ми направят PCR тест,защото може да им затворят отделението... което за мен е потресаващо! Близките ми бяха изключително притеснени и мъжът ми купи антигенен тест от аптеката, който да ми направят там. Теста беше отрицателен, но няколко дни след това всичко продължаваше и аз все още имах температура, дори не ни изписаха на 5 ден. В крайна сметка решиха да ми направят тест накрая както и рентген,а след това и скенер. Оказа се, че съм в ковид и с пневмония...  на 18 март ме изписаха от АГ отделението и дойдох директно в ковид отделението на Пълмед, а бебето се наложи да го изпишат. Това ми бяха най-тежките дни, че дори не можах да се зарадвам на най-хубавия момент в живота. Вече съм 12ти ден в болница от раждането, не мога да ви опиша колко ми е трудно психически и как всичко това беше огромен стрес за мен... на никого не го пожелавам! Преди да ви приемат ви съветвам да се тествате за ваша сигурност, защото там нямат тази практика и за мен това е абсурдно, че утре някоя родилка може да се зарази... надявам се този ад да свърши и да се прибера вкъщи най-накрая при семейството си... желая ви късмет Flowers Four Leaf Clover

# 338
Честита рожба!!!Нека бъде жива и здрава и да Ви радва безкрайно!Тоя Ковид май почти всички го изкарахме.Заредете се с търпение!Всичко ще бъде наред!Майка ми,която с множество сериозни диагнози също имаше двустранна пневмония,но се оправи.Просто е нужно време и това се забравя като раждането.Успех и бързо възстановяване!

# 339
Здравейте момичета , днес станах леля на една малка принцеса родена при доктор Радински в Пълмед . Интересува ме , ако всичко е наред , на кой ден изписват при секцио ?

# 340
Да ви е честито бебчето!Да е живо и здраво и да ви радва безкрайно!Кога ще изписва ,решава доктора и зависи в колко часа се е родила.По-рано от 4 дни няма да е.

# 341
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз родих на 2.6, но вечерта. Момичето с мен роди на 3.6 сутринта. И двете ни изписаха на 8.6

# 342
Благодаря , момичета . Майката не е българка и не се оправя добре , та ние се чудихме кога ще е евентуално . Роди днес сутринта , което ще се брои за цял ден . Аз родих Декември в Селена и момичето с мен беше секцио и я изписаха след 3 нощувки . Но по това , което казвате , в Пълмед по-вероятно да я държат 4 или 5 нощи , ако всичко е наред .

# 343
  • Plovdiv, Bulgaria
В Селена изписват по-рано. Първият път бях там, на 4я ден от секциото си бях вкъщи. 3 нощувки, да. Понеже там и не искат ден по-рано да си, ако си от града.

# 344
  • Anywhere
Е то в Селена е конвейер, всяко легло има е ценно. Хич не се бавят с изписването. По клинична пътека престоя след секцио е поне 4 нощувки.

Общи условия

Активация на акаунт