Не съм носила лепенки, превръзки си бях взела, но ежедневни. Тия големите те си ми даваха. Нощница си бях взела за всеки случай ако нямат налични, но си исках също от там, защото не ми се цапаше моята. В стаята те местят след операцията. Обезболяващи ако си искаш, би трябвало да дадат. Съобразени с това дали кърмиш все пак. Имах свещички, но така и не успях да сложа и ми биха нещо. След 3я ден вече не ми трябваше нищо.
Като се влезе в болницата ден по-рано си пускат изследвания, анален секрет дават да си вземеш, консултация с кардиолог и анестезиолог. После си чакаш другия ден, аз не дочаках, изтекоха ми водите и екипа се събра доста бързо. Наложи се да върнат др Радински от вкъщи даже.
Вечерта е хубаво да се спре с ядене и вода по навреме, преди операцията си те взимат, водят те в операционната, накачат разни кабели, слагат упойка и лягаш и това е, те си действат после. Две операции имам, лично мен не ме е боляло, не е било нещо кой знае какво, само като вадят детето усещах леко придърпване, после си шият и не се усеща нищо.
Вода си носих, помпа също, но почти не съм ползвала. Биба също носих, но детето така и не я искаше там, а приемаше тяхна.
Малко хаотично ми е написан поста, но каквото се сетих. Успех