Duolingo: Да учим езици безплатно, завинаги!

• 67 004
  • 370
  •   1
Отговори
# 150
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
да ви се оплача  Rolling Eyes нали не можах да стартирам звука на компютъра, та като има нещо, което трябва да се чуе и напише аз го пропускам и ми го отчита за грешка ееее така понякога ми се случва 30 минути да стоя на един урок  ooooh! адски се изнервям. На таблета има звук и там започнах да си правя преговорите за затвърждаване на знанията (така е по-готино)
опалках се  Laughing
вие до колко упражнения стигате докато минете урока? аз съм стигала и до 100 (заради тъпия звук) 
П.П аз първо купих идиомите, после флирта, флирта го минах, но за идиомите още не съм на ниво трудно ми е

# 151
Виж в настройките да не нещо ненаред. Иначе имаш ли си звук на компютъра?
Тези проверила ли си ги:

Аз най-много съм стигала до 40 упражнения, за да мина урока, но това е като съм в работа и правя още нещо успоредно. Иначе на телефона ми се е случвало до три пъти да не мога да си мина урока.

А за линготи: имам 134  Laughing

# 152
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
blackisback, благодаря ти за съдействието  Hug , но всичко опитах, иначе звук си има
компютъра, се примирих вече
аз съм на 9 ниво на немския и съм със 56 линготи сега
 реших първо да мина немския, после да почна с др. езици
испански съм учила малко сама, но ще ми е трудно два езика едновременно
вие по един език ли упражнявате?
аз чакам румънския, защото ми е нужен, иначе и руския мисля да опресня, но на по-късен етап

# 153
Аз съм подхванала само немския. Евентуално, като се появи руски Simple Smile

# 154
blackisback, благодаря ти за съдействието  Hug , но всичко опитах, иначе звук си има
компютъра, се примирих вече

А запази ли настройките, като опита там  Thinking Много е странно, ако си ги запазила. Бих писала на сайта.

Иначе аз уча френски освен холандския, но като пуснат турски и унгарски френският ще мине на заден план  Peace

# 155
Аз не знам колко наведнъж съм правила, ама първия ден направих 400 точки  Mr. Green
Аз първия ден и 100 точки не направих... Grinning Може би ме мързи,защото преди време имах бая голям интерес към езиците,на сума ти курсове се бях записала,а сега даже не искам да чуя за някои от тях.
Аз сега чакам унгарски и руски. Simple Smile Унгарският ми звучи някак много странно,а руския реших да го преговоря,защото така и не го научих като хората преди време... Grinning Тези падежи просто някои и пистолет да ми беше опрял в главата,пак нямаше да мога да ги науча. Sick

# 156
  • Mars Hotel
Tакааа... Минах урока за флирт на немски и съм разочарована.  Laughing Нищо ново не научих, а и те са дали 5-6 фрази само. Сега ще събирам линготи за идиомите.

# 157
  • София
Аз пък дадох линготи за идиоми и съжалих  Laughing. Съвсем го закъсах, дори и английските им еквиваленти не са ми много ясни.  ooooh!
Напоследък чета за изпити и съм оставила испанския на заден план. Правя упражнения всеки ден, но те са на вече наученото. И все пак съм на ниво 7.   Simple Smile

# 158
Имам над 150 линготи и нищо интересно в стора  Rolling Eyes

Турският ще е готов по-скоро от очакваното  Peace

# 159
Испанският взе да ми става трудничък с напредването на нивата, но не се предавам Simple Smile Реших да се разгледам из другите езици и се спрях на шведски - много интересен ми се струва. Искаше ми се да се пробвам с норвежки, но за съжаление няма. Голяма слабост са ми северните страни, а и имам приятели там, та ще ми е интересно да поназнайвам някоя думичка  Grinning
Как върви при вас?

# 160
  • Русе
И аз взех да се замотвам с граматиката в италианския а съм само на 7 ниво до предлозите

# 161
  • София
Испанският взе да ми става трудничък с напредването на нивата, но не се предавам Simple Smile
...
Как върви при вас?
След първите лесни уроци по испански нещата взеха да стават почти неразбираеми. Аз си намерих разни други програмки за телефон, в които нещата са по-систематизирани и има някакви логически връзки, които помагат да се разбере логиката на езика. Не са малко предложенията. Аз избрах две, и двете са под формата на игра. В едната наученото ти помага да ракриеш някаква криминална загадка Simple Smile Дотолкова се зарибих, че вече нямам време за дуолинго  Laughing

# 162
Аз тези дни съм малко по-ангажирана и влизам само набързо и то все ми иска да опреснявам нещо, та въртя из отключените раздели.
Ама тоя микрофон на телефона невинаги ми отчита произношението. Някой път като го казвам правилно, не го отчита така, а 1-2 пъти се замотвам и казвам нещо различно, а го отчита като вярно Crazy

# 163
Аз с испанския ужасно се замотах...
Виждам му края и на това мое начинание. Mr. Green

# 164
Аз съм се отдала на преговор. Някои секции вече не са ми златни и почнах урок по урок да опреснявам. Иначе трябва да уча професии и членове на семейството, но първото е отвратително и ще ми трябва повечко време.

Вероятно до 2 седмици излиза турският и него го чакам с голямо нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт