Новите ни козметични похождения 64

• 77 633
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
Lady Brinne, и аз мога да препоръчам Aqua Seal  Peace

Как се използва, като е течен?

Понеже продуктът е на MakeUp Revolution искам да попитам дали някой е ползвал техни сенки? Разни блогърки твърдят, че палитрите им Iconic били прекрасно копие на Naked. Има и други "реплики" в сайта им, всичките на цена около 4-6 паунда.  Laughing

http://www.makeuprevolutionstore.com/index.php/palettes.html

И аз съм чела подобни коментари. Има ги в enzo за 14.60 - мисля  newsm78

Ето ги в Ензо  Simple Smile http://www.enzo.bg/makeup-revolution/iconic-3-palitra-ot-senki-za-ochi/

# 361
Сега дами, имам важен въпрос..увлякох се нещо в чистенето на вежди и малко ги обезобразих  Laughing Sad
Кажете ми моля ви кое е по добре да си ги пооправя докато ми израстат- молив или сенки за вежди? Ако е сенки как точно се слагат- по цялата вежда или само където ми липсва? Имам един стар молив да закрепя положението, но все пак дайте малко съвети за тези сенки, ако знаете нещо  Praynig  bouquet

# 362

* Mizon All in One Snail Repair Cream
* Mizon Snail Recovery Gel Cream
* EOS Coconut Milk

От доста време на съм намирала толкова добри кремове за лице! Чиста магия  Heart Eyes Другата седмица ще им направя ревю в блога

# 363
вчера в рибката беше намалена на 26 и нещо и си взех още една ,много съм доволна от тази маска  Peace

благодаря за отговорите на момичетата за МАК - овските сенки  Peace

# 364
  • София
Жаки, корейски ли са?

# 365
# 366
Жаки, корейски ли са?
да  Big Ups ето им английският сайт ако искаш да разгледаш http://eng.mizon.co.kr/

# 367
  • София
Мерси!  Hug

# 368
  • Русе
miss july като след първо нанасяне мога да кажа, че определено има уплътняващ ефект върху миглите. След серума нанесох само един пласт спирала, а не два както по принцип, защото и без това не ги харесвам много наклепани. За подхранването и растежа тепърва ще очаквам резултати.

# 369
  • Sofia
miss july като след първо нанасяне мога да кажа, че определено има уплътняващ ефект върху миглите. След серума нанесох само един пласт спирала, а не два както по принцип, защото и без това не ги харесвам много наклепани. За подхранването и растежа тепърва ще очаквам резултати.

+1

С този серум ще успея да си изразходвам 1-2 спирали, които иначе не ми харесват.

# 370
  • София

Дано да ми хареса Simple Smile

# 371
Жаки аз имам пак от азиатска кутия ето този елексир за лице

невероятен е, също така виждам че Миша ти допада можеш да опиташ ето този ФДТ

# 372
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
LA MER intensive revitalizing mask

Lancome Tonique Radiance

Fekkai шампоан и балсам за боядисани коси

+ подаръка към поръчката(Nordstrom)

# 373
  • USA, Steak State
Тези две красавици    

# 374
Жаки аз имам пак от азиатска кутия ето този елексир за лице

невероятен е, също така виждам че Миша ти допада можеш да опиташ ето този ФДТ

И серума ще си го взема, но сигурно другият месец Simple Smile Четох, че цялата серия трябва да се наслагва, като първата стъпка е крема All in One, след това се слага серум, крем за очи и накрая или гел-крема в розовата опаковка, който аз взех или по-хидратиращата версия.

Фдт-на не си го сменям, там съм много лоялна на Ревлон. От 6 години ползвам само Colorstay  Blush

Hug

Общи условия

Активация на акаунт