Дума дупка не прави, или за стойността на виртуалното общуване

• 14 765
  • 231
  •   1
Отговори
# 105
А, Нино, ти дори като не знаеш за какво става въпрос, защо изобщо се включваш, или викаш тук стадното мислене е по-силно от умението да се разсъждава индивидуално?

Какво общо има това, че не съм и няма да прочета цялата ти история?
Казвам ти по принцип какво се случва и как изглеждат от страни тези ситуации.
Точно така изглеждат.

# 106
Темата показва теорията в действие... няма такава практика просто...

# 107
  • В Космоса
Според мен има пряка връзка с темата обсъжданата потребителка. Да я питаме носи ли отговорност с измислиците си, които поства! Резултат от тях е този завой на темата към виртуалната ѝ особа.

# 108
Е каква отговорност да нося по-точно? Хайде като темата е поела в посока моята същност, поне да се възползвам от славата си, даже не предполагах колко съм популярна... Питайте, аз ще отговарям, то се е  видяло, че тая тема е за мен. Каква отговорност трябва да нося? По-подробно обяснете, моля.

# 109
  • Ямбол
Джой, просто онагледяваме мненията си с подходящи примери. А какви по-подходящи, когато някой вземе думите за самоубийство насериозно. Това думи ли са? Или пък преди да се разбере, че Алиен не е много в час, също е пишела доста тревожни неща. А сега се сещам, че имаше и една друга история с някаква майка с близнаци ли или многодетна, която тръбеше за някаква трагедия с децата ѝ.
От друга страна пък как да не се вържеш на прахосмукачката, като знаем, че такива елементи наистина съществуват и наистина мислят и действат точно така.
В последно време се наблюдава и явлението анирам*. За нея да отварям ли дума какви изпълнения прави във форума?

Ами ако погледнеш алтернативния пък направо трябва да се гътнеш. Там си дават съвети в кой ден и час да си родят детето.

# 110
  • В Космоса
Значи, не. Grinning

Аз само се намарирам на приказка, между другото, не съм сериозна. Недей да сменяш лежерния тон. Simple Smile

# 111
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами ако погледнеш алтернативния пък направо трябва да се гътнеш. Там си дават съвети в кой ден и час да си родят детето.
Ето това  е сериозно и тревожно, иначе психо-вметките са досадни, но вредят на самите вметки.

В последно време се наблюдава и явлението анирам*. За нея да отварям ли дума какви изпълнения прави във форума?
Казвай, като е тръгнала приказка Laughing.
За призивите на Пламен към междунационална омраза и расистките ужасии в съседство ще си говорим някога в бъдеще явно.

# 112
Джой, това обикновено става когато се появи перко, който си мисли, че дъжд го вали когато всички го плюят и то е защото е безобразно интересен. Ми класификация в психиатричната област е това, но колкото и да обяснаяваш, от мен да знаеш, че никой луд не се съмнява в здравия си разум. Нормалните хора се разбират в един момент, при другите шансът е нулев. Ако вземе подходящото лекарство, няколко часа ще е на себе си, докато тече действието.

Ниноhahaha

# 113
Е каква отговорност да нося по-точно? Хайде като темата е поела в посока моята същност, поне да се възползвам от славата си, даже не предполагах колко съм популярна... Питайте, аз ще отговарям, то се е  видяло, че тая тема е за мен. Каква отговорност трябва да нося? По-подробно обяснете, моля.

Морална. По никакъв начин човек не може да носи отговорност пред другите, ако сподели нещо тежко от битието си. Нормално е хората да споделят, още по-нормално е да съпреживяваш, независимо дали с познат или непознат. Това е хубаво и човешко качество.
Не стоят така нещата обаче, когато някой издевателства съвсем умишлено с другите, особено ако си измисля и се "забавалява" по този начин.
Никаква отговорност не носи за това, освен морална. Ако може, ако не може - жалко.
Всичко е за сметка на останалите.

При всички положения, аз лично не страдам от това, че понякога мога да съпреживея нещо, което да ме трогне. Напротив. Така изпробвам сетивата си.

joy_r , пламен съм го докладвала. Не мисля, че мога да му противостоя по друг начин, освен като не се поддавам изобщо на думите му. Донякъде е хубаво, че бълва толкова много, защото много хора вече не го четат, от друга страна е опасно.
Честно казано смятам, че модераторите са много меки към него, не мога да си го обясня.

# 114
  • Ямбол
Аз пламен го прескачам. Толкова простотии накуп не съм виждала и изобщо не ме интересува какво пише. Но за анирам* има много да се пише и е по-добре да ѝ погледнеш мненията. Последно я видях, че се изявява в тайните, а преди това се беше оплаквала, че е запушила някакви хора, които са спрели на паркинга пред Била, където е възнамерявала да си остави джиБа с двете си деца в него и да отскочи до аптеката. Толкова беше възмутена, че чак разказа как е държала сметка на всеки, който е спрял там .

# 115
  • Другата България

Тя е абсолютно безобидна, според мен.
Не знам какво имаш предвид под "изпълнения", но понеже теб лично те дразни се вторачваш във всеки неин пост. Laughing Странна е , да, но нима е единствена? И в никакъв случай не прави "дупка", а предизвиква дискусии и страници забава, когато се включи някъде.
Хепи-то обаче пишеше наистина някакви мрачни постове и се връзваха хора, така беше.
Не помня точно какво и защо, за мъжа и нещо беше, за някакво рисуване ако не се лъжа....не помня всичко, да не говоря глупости.
Но клетвите ги помня.

# 116
За призивите на Пламен към междунационална омраза и расистките ужасии в съседство ще си говорим някога в бъдеще явно.

Пламен изразява собственото си мнение. Ако наистина е расистко, би следвало да го баннат и да изтрият постовете му, защото и сайтът носи отговорност за публикуването им. От друга страна Пламен едва ли може да направи някого расист ако този някой не е расист.
п.п. За банката изобщо не съм убедена, че слухът е тръгнал от бгмамма. Един чуждестранен бизнесмен, който се подвизава във Варна го разпространяваше. Моите шефове, архитектът ни и разни служители веднага се наредиха на опашката, след като бяха любезно информирани от него. Бизнесменът даже не знае български, че да чете и пише в бгмамма. Шефовете ми също. После го привикваха да дава обяснения.

# 117
Да. Внимавам какво пиша с идеята да не навредя или подведа.
Темата за Великобритания се следи от много хора, които са решили да емигрират.
Непрекъснато пишем за работа, градини, документи, животът изобщо и какво ли не.
Вярно е, че всеки преценява за себе си на кое да вярва и на кое-не, но въпреки това
за мен има и хора, които нямат вина, че вярват на всичко, наивни са, глупави дори..
Затова и като пиша в нея тема, се опитвам да двам само информация, за която съм сигурна.
Често си проверявам източниците, за да не подведа.

В последно време се наблюдава и явлението анирам*.

Тази потребителка е пълното въплащение на всички образи, явления и причини, заради които заминах от България преди н-години  Sick

# 118
В последно време се наблюдава и явлението анирам*.

Тази потребителка е пълното въплащение на всички образи, явления и причини, заради които заминах от България преди н-години  Sick

Под това твое изказване със сигурност могат да се подпишат много хора  Peace

Но това пък е моята причина да остана тук. Защото не искам да оставяме страната на хора като анирам, рейнбоу, пламен, херкулес, и сие. Знам че звучи наивно за възрастта ми, и не е много по темата, но просто реших да го спомена.

# 119
Темата наистина придоби аграрно-клюкарски характер.
Бърдс Флу, извинявай, но каква си ти, че да "оставяш" или да вземаш в ръце страната? И за твое сведение Пламен отдавна го няма там.

Общи условия

Активация на акаунт