Дума дупка не прави, или за стойността на виртуалното общуване

• 14 832
  • 231
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Тази потребителка е пълното въплащение на всички образи, явления и причини, заради които заминах от България преди н-години  Sick

Дори и така да е, не виждам с какво би могло да направи "дупка" някое нейно изказване, или пост, или мнение, или съвет?
Нали за това говорим?
Нима ти, четейки как е паркирала джипа и е оставила децата си вътре, би направила същото? Не вярвам.
Или квото беше там с някаква питка...би изпростяла по същия начин?
Нейните ситуации поне аз ги разглеждам от трагикомичната страна, и пак казвам, че не е единствена, но си е в собствен свят и не би навредила никому.
За мен по-....дупчести са темите за събиране на средства или предмети/дрехи от "болни, социално слаби, изоставени и т.н." потребителки. Там доста народ се връзва и има и такива, които изпращат и оказват помощ за съжаление понякога на тоя, дето клати гората.

# 121
Бърдс Флу, извинявай, но каква си ти, че да "оставяш" или да вземаш в ръце страната?

newsm78   newsm78   newsm78
Теб пък какво те интересува моето отношение към страната, в която съм родена и живея?
Аз съм български гражданин и съвестен данъкоплатец, чиито деди са се борили и умирали (буквално!) за да я има тази страна. Чувствам морален ангажимент към всичко, което се случва в нея, и на база на това, което са правили дедите ми, и което правя аз за ОТ-простачването на масите, отделяйки от личното си време, нерви и средства, мога да си позволя да говоря както си искам. Така че да, мога да повторя - аз не искам да оставя страната СИ в ръцете на нискокултурни, необразовани, неграмотни и ограничени същества.

Каквато съм, такава. Никой не карам да ме харесва, още по-малко пък да се съобразява с мнението ми. Нали има свобода на словото.

# 122
Тази потребителка е пълното въплащение на всички образи, явления и причини, заради които заминах от България преди н-години  Sick

Дори и така да е, не виждам с какво би могло да направи "дупка" някое нейно изказване, или пост, или мнение, или съвет?
Нали за това говорим?
Нима ти, четейки как е паркирала джипа и е оставила децата си вътре, би направила същото? Не вярвам.
Или квото беше там с някаква питка...би изпростяла по същия начин?

Аз темата я разбирам малко по-широко.
Влиянието на думите не се свежда само до конкретен съвет или пожелание.
Чрез думите изразяваме и някакъв манталитет, етика и морал.
И има хора, на които им трябва съвсем малко, за да оправдаят или да ги подтикне да пробват да се държат по подобен арогантен и просташки начин.
Щом някой друг го прави-значи е ок. И така почват да се нареждат дупка до дупка в обществото, та вземе, че се продъни.

# 123
  • Другата България
Ясно. Peace
Разбрах те и съм съгласна с това, което казваш.
Силно се надявам тези хора да са единици.

# 124
Аз пък смятам, че във форум може да се пише абсолютно всичко което ти мине през ума.

# 125
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък смятам, че във форум може да се пише абсолютно всичко което ти мине през ума.
Може. Но трябва ли?

# 126
  • София
то е малко като в Полет над кукувиче гнездо.  Crazy

# 127
Рядко си позволявам да давам съвети. Обикновено преди мен има написани и моите мисли.

# 128
  • София
Чак пък толкова.
Не смятам, че всичко във форума трябва да се приема за чиста монета.
Според мен всеки трябва да осъзнава, че хората дават отговори напълно  пристрастно, от лична гл. точка, на база свои разбирания и дори за тях нещо да е вярно и истина, то не задължително общовалидно ще е така... от там нататък  търсещият, просто намира различни гледни точки и със своята си глава е редно да помисли върху нещата, вариантите и т.н., да проучи още информация, да се консултира със специалисти(предвид, че много теми засягат здравословно състояние) и да намери  своята си истина.

# 129
  • София
Развитието на някои образи е наистина интересно.
Някои се развиват, други дерат дъното.
Но, дума дупка прави, да. И един незапознат с форумните истории потребител, би могъл да изживее доста неприятни моменти, ако е малко по-сензитивен. За някои хора по дифолт всички са честни и открити. А знаем, че съвсем не е така.

Виртуалното общуване за мен има тежест, когато не е съвсем анонимно. Защото през годините съм се нагледала на толкова умилителни, съжалителни и прекрасно изградени образи, които се оказват  диаметрално противоположни в личния си живот.
Потребител от предходните страници го виждах няколко пъти на живо, не беше трудно разпознаваем.
В последно време повече прилича на същността си от реала, което е похвално.
Други потребители, както казах дерат дъното, но пък този факт единствено те не осъзнават.

С цялата си отговорност заявявам, че анирам* постъпи изключително грозно с друг потребител. Изпростя до крайност и цялостната и безобидност рухна. Много грозна постъпка, много.

# 130
  • Ямбол
...С цялата си отговорност заявявам, че анирам* постъпи изключително грозно с друг потребител. Изпростя до крайност и цялостната и безобидност рухна. Много грозна постъпка, много.
Може ли малко подробности за този случай? Благодаря.

# 131
  • София
...С цялата си отговорност заявявам, че анирам* постъпи изключително грозно с друг потребител. Изпростя до крайност и цялостната и безобидност рухна. Много грозна постъпка, много.
Може ли малко подробности за този случай? Благодаря.
Засегнатата страна е в темата, ако желае да сподели.
Не е коректно да изнасям информация, защото тя прекрати овреме нещата. Мамма също.

# 132
аз имам форумна война с нея, но не мисля,че иде реч за мен  newsm78

# 133
  • Ямбол
Аз също съм една от "любимките" ѝ, но май и за мен не става дума. Погледнах ѝ писанията. В темата за частните училища се е вихрила, преди да налази смъртната тема. Където не е била, там не се е изходила, та не се учудвам и че може да е прекалила. В други теми обаче се намират хора да я защитават, та ми стана интересно с какво този път се е оляла.

# 134
аз за нея знам, че това е потребителка, която е била с ник "ани27" . След това сменя на "анирам" .Което пък ме навява на мисълта,че явно има защо да се стигне до смяна на ника или е било бан, не знам!

Общи условия

Активация на акаунт