ДУБАЙ 8-ма тема

• 85 067
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Нужен ми е адаптер,така ли?Аз разбрах че контактите са като при нас Rolling EyesАз не държа да има екстри адаптера,ще зареждам само таблетите ,телефоните и пресата ми за коса.Къде да търся по -евтин вариант?

В нашият хотел специално бяха пригодени по европейски стандарт. Може да пишеш на хотела и да питаш,ако толкова те вълнува. Иначе най-обикновен преобразовател струва 2-3лв.
Това ли е  преобразувател
?Имам такъв от един айфон,дали ще ми върши работа? Hug

В случая трябва да да е с три отзад,а отпред да има 2 дупки,в които да вкараш българското си зарядно.
Но пак казвам че за някои хотели не е необходимо.
И между другото в моловете има контакти ако на някой случайно му падне батерията

# 136
  • Sofia
Здравейте, планирам почивка в Дубай през април .  Някой може ли  да ми препоръча агенция ? Смятаме да вземем и дъщеря ни , която е на 7 години, някой пътувал ли е до там с деца, какви забавления препоръчвате? Благодаря предварително.

# 137
  • sofia
Днес извадихме книжка, инфото е точно. София 20лв, 5 мин работа

# 138
Здравейте, планирам почивка в Дубай през април .  Някой може ли  да ми препоръча агенция ? Смятаме да вземем и дъщеря ни , която е на 7 години, някой пътувал ли е до там с деца, какви забавления препоръчвате? Благодаря предварително.
Плаж, аквапарк (атлантис ползвахме ние), плуване с делфини, сафари с яздене на камили, каране на ски в мола на емирствата, каране на кънки в дубай мол, Кидс зания в Дубай мол, мирикъл гардън, ферар уърлд в Абу Даби, гушкане на пингвини в мола на емирствата + всичко останало, което е изброено по обичайни и за възрастни програми - качване на бурж халифа, мединат джумейра, обиколка с яхта, джамията и емирейтс палас в абу даби. Изобщо в Дубай всичко е подходящо за деца. Аз пътувах с 2 деца - 8 г и 4 г. Размазаха се. Мисля, че Дубай вече им е много високо в класацията на любими дестинации.
В Дубай бакшишите са като навсякъде по света - колкото прецениш. Няма страна в света дето някой да ми се е обидил (включително и в цитирания Сингапур, дето дори си позволяваха таксиджиите да си закръглят сметката по-зле, отколкото таксиджиите в бГ)

# 139

Fly Dubai,имат промоция ако купите билетите до петък. Двупосочен 200 евро на човек,и то до близкото летище,от което директно може да хванете метро за града. Горещо препоръчвам ако знаете поне малко английски сами да организирате пътуването . Ще спестите доста пари,които може после да похарчите за забавления  Naughty

# 140
  • София
Здравейте, искам да попитам няколко въпроса Simple Smile
1.Откъде се купуват адапторите за зареждането в хотелите? В България или в Дубай?
2.Ние ще сме в хотел Grand Midwest Reve Tecom, знаете ли кой е най близкия плаж до този хотел и общо кои плажове са безплатни?
И мен ме интересуваше този въпрос и взех от Технополис, адаптор за цял свят-10 лв струва Peace
Ние ще летим на 25.02 с Флай Дубай,Марбро ни организира ,за 8 дни Flutter
Сега имам едно притеснение -самолетите май са огромни и ако не сме до прозореца с детето  лошо ми се пише Mr. GreenДали ще има опция избор на място до прозореца в нискотарифна компания след като сме организирани от агенция?

# 141
1.Откъде се купуват адапторите за зареждането в хотелите? В България или в Дубай?
2.Ние ще сме в хотел Grand Midwest Reve Tecom, знаете ли кой е най близкия плаж до този хотел и общо кои плажове са безплатни?
И мен ме интересуваше този въпрос и взех от Технополис, адаптор за цял свят-10 лв струва Peace
Сега имам едно притеснение -самолетите май са огромни и ако не сме до прозореца с детето  лошо ми се пише Mr. GreenДали ще има опция избор на място до прозореца в нискотарифна компания след като сме организирани от агенция?
Здравейте, и ние пътуваме тогава само,че с Астрал холидейз. Аз се интересувах за запазените места в самолета.Може да си запазите места срещу допълнително заплащане както следва:
Цените са в посока.
Тоест трябва да се умножат по 2, за всяка отсечка на полета.

ред          доплащане
6                21 EUR
7-10             5 EUR     
11-14           2 EUR
15-16         21 EUR
17-21           2 EUR
22-32           1 EUR
Тази информация ни беше предоставена от агенцията и ние си резервирахме места.
Попитайте по настоятелно в агенцията и мисля,че няма да имате проблеми.
За протокола: Ние сме от 25.02 за 8 дни с Астрал. Резервирахме чрез тях полета,хотела, и екскурзията до Абу Даби. Всичко останало/ сафари, яхта по марината, корабче по крийката / си организирах сама на много добри цени. Но повече ще пиша като се върнем. Тогава ще изясня и въпроса с лекарствата, защото аз ще нося такива/ от списъка/.
В кой хотел сте Вие?

# 142
  • София
В момента има организирано пътуване /самолет+ лет.такси, хотел+закуска и обзорна екскурзия/ на цена 990лв. За двама души излиза под 2 хиляди. Мислите ли, че това е добра цена /аз лично съм на това мнение/ или за предпочитане е самостоятелно пътуване /в най-добрият случай- билети 2х400лв+ хотел 900лв/?

# 143
  • София
Сега имам едно притеснение -самолетите май са огромни и ако не сме до прозореца с детето  лошо ми се пише Mr. GreenДали ще има опция избор на място до прозореца в нискотарифна компания след като сме организирани от агенция?
Здравейте, и ние пътуваме тогава само,че с Астрал холидейз. Аз се интересувах за запазените места в самолета.Може да си запазите места срещу допълнително заплащане както следва:
Цените са в посока.
Тоест трябва да се умножат по 2, за всяка отсечка на полета.

ред          доплащане
6                21 EUR
7-10             5 EUR    
11-14           2 EUR
15-16         21 EUR
17-21           2 EUR
22-32           1 EUR
Тази информация ни беше предоставена от агенцията и ние си резервирахме места.
Попитайте по настоятелно в агенцията и мисля,че няма да имате проблеми.
За протокола: Ние сме от 25.02 за 8 дни с Астрал. Резервирахме чрез тях полета,хотела, и екскурзията до Абу Даби. Всичко останало/ сафари, яхта по марината, корабче по крийката / си организирах сама на много добри цени. Но повече ще пиша като се върнем. Тогава ще изясня и въпроса с лекарствата, защото аз ще нося такива/ от списъка/.
В кой хотел сте Вие?
Това с Флай Дубай ли?Говорих с мацката и питах дали може да платя и резервирам места,защото на детето му е много важно да е до прозореца ,още повече майка ми и тя ще е с нас и искам да сме тримата на един ред,но тя ми каза че само за запазени местата,а при чекинга да поискам място до прозореца Rolling EyesМоля ако някой е летял с Дубай флай да сподели дали е така PraynigИначе и аз знам ,че с другите ниско тарифни може да си доплатиш и да си резервираш местата.
Ще сме в http://www.emiratesgrandhotel.com/ в близост до Бурж Халифа и мол Дубай.Ние сме платили доста допълнителни екскурзии още тук на агенцията,защото сме за първи път в Дубай и ще имаме бълг.екскурзовод

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 13:35 от danielad

# 144
  • Берлин
Аз открих много готин сайт за планиране на пътуването - Дубай е в списъка. Изброени са всички забележителности, можеш да си зададеш дата, на която да ги посетиш. После ти запазва програмата с карти , обяснения, работно време и тн, ден по ден от престоя. Не съм ровичкала много - но ми се струва,че не е коментирано тук. Ако на някой му е интересно:

tripomatic.com

# 145
Цитат на: danielad l
[/quote
Това с Флай Дубай ли?Говорих с мацката и питах дали може да платя и резервирам места,защото на детето му е много важно да е до прозореца ,още повече майка ми и тя ще е с нас и искам да сме тримата на един ред,но тя ми каза че само за запазени местата,а при чекинга да поискам място до прозореца Rolling EyesМоля ако някой е летял с Дубай флай да сподели дали е така PraynigИначе и аз знам ,че с другите ниско тарифни може да си доплатиш и да си резервираш местата.
Моите билети си ги закупих от сайта на flydubai точно за 25.02. има опция да си запазиш, което направих и аз с/у 2 евро на човек. Излезе ми място напр. 11F и като отида на летището ще видят, че съм си запазила т.е. платила това място и няма как да ми дадат друго...така че който е правил резервацията може да отиде на промени и да си плати/ избере места...

# 146
danielad, да с Флай Дубай ще летим,чрез Астрал Холидейз. Можеш да си резервираш място предварително,като цената варира според реда на който искате да сте/ написала съм цените по-горе/. Моята идея да си резервирам места по-рано е ,че искаме да сме по напред и поискахме ред 7 или 8 , които са по 5 евро на посока. Мацката,която също ти е отговорила си е резервирала на 11 ред срещу 2 евро. Докато при чекирането може да няма места напред в самолета.

# 147
  • София
danielad, да с Флай Дубай ще летим,чрез Астрал Холидейз. Можеш да си резервираш място предварително,като цената варира според реда на който искате да сте/ написала съм цените по-горе/. Моята идея да си резервирам места по-рано е ,че искаме да сме по напред и поискахме ред 7 или 8 , които са по 5 евро на посока. Мацката,която също ти е отговорила си е резервирала на 11 ред срещу 2 евро. Докато при чекирането може да няма места напред в самолета.
Благодаря и на двете   bouquet

# 148
Цопвам се и Аз в любимия ми Дубай, планирам април да акустирам Simple Smile. Според мен много по-изгодно излиза самостоятелна организация, от към свободно време най-вече. Някой хубав плаж да ми препоръчате?

# 149
Здравейте ,

Заминавам другата Събота ( 31.01) за Дубай и исках да благодаря на всички , писали по темата  Hug
Благодарение на споделеното от Вас имам усещането, че вече съм била там и ми е по-спокойно някак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт