ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 20

• 84 668
  • 706
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте ,
Току що получих обаждане. Номер 25817 отива за заповед на 04.06.2015г. Успех на всички!

# 661
Айдеее и ние получихме обажданетоо 2582* от 20.08.14 за получаване на 04.06.15 от 09:00-12:00.Еййй дочакахме ги.Успех на всичкии

# 662
оххх дано да продължат така ,че до нас остават около 200 номерчета дано да се вместим за юни Simple Smile

# 663
оххх дано да продължат така ,че до нас остават около 200 номерчета дано да се вместим за юни Simple Smile

Ще ще!!! Simple Smile 230 до нас Simple Smile))

# 664
Колко е хубаво, че така се раздвижиха нещата.

# 665
Днес никой ли не е получил обаждане? Confused

# 666
Искам да помоля ако има някой  време да пусне една статистика от началото на годината за всеки месец колко заповеди са дали

# 667
Вече загубх надежда, че ще излекувам този цистит, опитах какво ли не, хомеопатии, билки, излекувах стафилококите с антибиотик ... и пак се появи.
Доколкото разбрах от предните коментари, вариантът да отложа опита си сега, след като съм се подписала за стартиране на 1 април,а заповедта ми е до 17 юни, и са превели пари на клиниката ми, е  първо заповедта да изтече и да ми я преиздадат, което отнема уж кратко време. От клиниката ми казаха,ч е мога да чакам и 9 месеца, не знам дали не пресилват малко нещата.
Няма ли вариант:
- да се удължи срока й вместо да се преиздава?
- да си платя опита и после да ми възстановят парите?
Моля ви ако някой е минавал през това да ми пише  Praynig

# 668
Здравейте, получих обаждане за заповед 25805, дано резултата да е две чертички. Пожелавам Успех на всички и повече бебета!

Последна редакция: нд, 24 май 2015, 15:11 от lutzi

# 669
# 670
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile Днес има ли обаждания?

# 671
Здравейте, получих обаждане за заповед 25805, дано резултата да е две чертички. Пожелавам Успех на всички и повече бебета!
Успех !  EFP  ylinfant newsm30
за коя дата?

# 672
Здравейте, мили бъдещи мами.

Тъй като ми предстои подаване на документи към фонда, се записвам да следя темата.
Ходих на място за информация, обясниха ми, че отнема 1 месец за разглеждане и одобряване, а заповедите се раздават в зависимост от отпуснатия бюджет...
Озадачават ме различните времеви периоди, цитирани тук от вас. При някои са 10 месеца, при други по-малко от 2 месеца.
Надявам се, че наистина са се раздвижили тази година. Все пак обявиха, че има повече отпуснати финансови средства. Simple Smile
Успех!!!

# 673
Малага, периодът на одобрение около 1-2 месеца, а получаването на самата заповед е около 8-10 месеца.

# 674
Много благодаря за информацията.
Тайничко се надявах, че системата е заработила така, както в други, цивилизовани държави. Четох, че имало идея да се въведе електронно подаване на документи, за да се съкратят тези безумни срокове. А дано, ама надали.  Thinking
Не съм сигурна, че ще имам нерви да дочакам заповед, но и без това все още не са пояснили какъв вид процедура ще се приложи в нашия случай.

Общи условия

Активация на акаунт