ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 20

• 84 760
  • 706
  •   1
Отговори
# 75
Здрaвейте момичетa! Искaм дa пожелaя нa всички ни много здрaве,щaстие и скоро всякa еднa от  нaс дa имa поне по едно мaлко прекрaсно и толковa чaкaно създaние...  Praynig Hug

# 76
Момичетa искaх дa попитaм горе доли кaквa сумa финaнсирa фондa -зaпознaтa съм че финaнсирa до 5000лв.(и кaто цяло колко ви струвaше инвитро процедурaтa)Извинявaм се -може би тези въпроси не сa зa тaзи темa,но много ме интересувaт...

# 77
Уважаеми пациенти, до 28 февруари 2015 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  24 450  включително!
Данните в интернет страницата са валидни към дата 23 януари 2015 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".

# 78
  • София
Tonika Ilevi това от сайта на фонда ли е? Защото аз виждам само тази информация:
"Уважаеми пациенти, заповеди за финансово и организационно подпомагане за 2015 ще започнат да се издават в края на м.януари. Данните в интернет страницата са валидни към дата 19 януари 2015 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление"."

# 79
  • София
От сайта е
Скрит текст:

# 80
Знaчи ни се нaдявaме дa сме през мaрт... 24 7** . Много минa, но мaлкото, което остaнa е сякaш твърде дaлеч. Дaно нещо се случи и нещaтa се порaздвижaт... Успех нa всички!

# 81
  • София
Месечния пай Simple Smile

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 14:33 от TitkaBanditka

# 82
  • на южното море, предпоследната палма у лево
Номер 24265 получи обаждане за 09.02.2015 г.  Simple Smile

# 83
Здравейте! Току що реших отново да проверя страницата на фонда и ми излиза следното:

Уважаеми пациенти, заповеди за финансово и организационно подпомагане за 2015 ще започнат да се издават в края на м.януари.
    Данните в интернет страницата са валидни към дата 07 януари 2015 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление".

# 84
  • София
Аз виждам това, което Аглея в показала: "Уважаеми пациенти, до 28 февруари 2015 г. заповеди за финансово и организационно подпомагане ще получат заявителите с вх.№  24 450  включително!"
Което означава, че през м.февруари ще се раздадат само около 185 заповеди  Sad А така се надявах да си взема заповедта още в началото на април месец, но уви. 

# 85
  • София
rosikg, пробвай с друг браузър, преди време и на мен така ми даваше старото инфо 2 дни.

viper любопитно ми е как ги изчисли тези само 185 заповеди за месец февруари  newsm78 Два поста преди твоя съм пуснала новата статистика, ти как стигна до този извод Simple Smile

# 86
МММММММ да! Грешката е моя. Явно някакъв бъг в браузъра.

# 87
  • София
Нали до края на месец февруари ще раздадат заповеди до номер 24450. Сега сме края на януари и номерата са стигнали до 24265. Разликата между двете е 185. Може би аз не съм разбрала нещо, за което се извинявам ако е така. Но как да ги пресметна иначе?

# 88
Според мен ще раздадат повече с минимум 100. И аз съм разочарована, уж допълнително финансиране, ала бала. Миналата година взех заповед за 8 месеца, сега отивам на 10.  Tired

# 89
  • София
viper ще се опитам да ти обясня Simple Smile

В статистиката има 2 таблици, защото има разлика в обаждания за месеца и получени заповеди за месеца.

Последния номер, който се е разписал декември 2014 е номер 24158, значи 2015 започва с номер 24159

Всички обаждания за през месец Януари са за вземане на заповед през месец Февруари, а за месец Февруари са обявили, че ще се обадят на всички до номер 24450

24450 (обявени от фонда) - 24159 (първия номер за 2015 г.) =  291 заповеди през месец февруари

Винаги минават обявения номер с 50-100 заповеди.

Общи условия

Активация на акаунт