НОЕМВРИйчета засмени се местят в "Родени"

• 49 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
В нея пише,че се прави на бебета а 6м.Нашите са още малки,но не пречи да се пита педито.

# 91
Здравейте мамчета,

Бързам да си задам въпроса, за да не забравя... имам пронизващи болки в гърдите между изцежданията (не кърмя), нормално ли е това???

И сега по темата. Ехограф на коремните органи - за първи път чувам. И в Белгия не са ни предлагали да го правим  newsm78 и на големите не сме правили.

Биберон залъгалката - малко трудно свикна с нея, но сега не можем изобщо без нея... И добре че открихме залъгалка, която да й харесва защото иначе тази работа вършех само и единствено аз! То оттам дойдоха и всичките ми проблеми с кърменето. Колкото и добре да захапва едно бебче (защото според специалистите бебето захапваше добре гърдата) ако постоянно виси на цици просто рано или късно се разраняват... Поне това се случи с мен:( Ползваме залъгалката когато й се спи, така се приспива. Кайсия, на лични мога да ти пусна модела залъгалка, който ни пасна на нас защото и ние сменихме 3 залъгалки... От другите й се повдигаше  Sick

Относно спането в отделна стая  ooooh! един от синовете ми до 7-годишна възраст всяка нощ си идваше при нас нищо, че никога, даже и като бебе не е спал в нашата стая  Crazy Всички деца са различни и сякаш не зависи много от родителите, а от децата  Laughing Затова сега планове изобщо не правим, а и място в детската за бебето няма:(

Хубав ден от мен!

# 92
  • София
Гледам че коментирате храните при кърмене. Аз май попрекалявам с шоколада и прясното мляко. По принцип не съм по сладкото, но с това кърмене много ми се яде. Сутрин започнах да пия по едно кафе с мляко, а през бременността го бях спряла.  Confused
Тези така наречени алергизиращи храни могат ли да предизвикат проблеми в бъдеще или ако сега бебето е ок значи няма повод за притеснение?

# 93
  • София
В нея пише,че се прави на бебета а 6м.Нашите са още малки,но не пречи да се пита педито.
Личи ми, че от сутринта съседите отдолу бутат стени, нали?  Crazy

# 94
И аз получавам болки в гърдите,особено ако съм била със сутиен или съм мила с гореща вода.

Животинче,май не само съседите са ни виновни,че сме разсеяни Wink

Саня,ако трябва да избягваме всякакви алергени,ще умрем гладни.Не виждам нищо лошо  да хапваме всичко без да прекаляваме.Това е и мнението на нашата лекарка.

# 95
Аз шоколад и кола не смея, че да не я превъзбудя. А умирам за шоколад тия дни.

# 96
  • тук и там
shimbite,когато имаш възможност ми изпрати модела на залъгалката,че ние вече две сме сменили и все му се гади от тях.Искам да го науча със биберон злъгалка,че иначе все са му наврени ръцете в устата.Благодаря!  bouquet
Днес още не е спал моят синковец-днес ще е един от трудните дни,от сутринта го дундуркам и заспива в ръцете ми,а като го оставя-веднага се ококорва...Снощи ме държа до 1,30.Ние сме на АМ -ХА,тъй като каката е със алергия към белтъка на кравето мляко.Ако има членове не семейството със АБКМ е добре да се храни с такова мляко,като превенция-това за децата на АМ.

# 97
Да си призная и аз прекалявам със сладкото напоследък, но просто толкова много ми се яде сладко, че не издържам, като някакъв наркоман съм. Дори с цигарите не ми беше толкова трудно, но за сладко умирам. Докато кърмех каката беше същото, така че явно просто организмът ми има нужда от захари, защото са бързоразградими и бързо дават енергия. А с това недоспиване и въобще целодневен"тормоз" си трябва енергия сериозно. Нямам друго обяснение.
И аз бих била благодарна да споделите на кои залъгалки са свикнали бебета ви, че и моята не я иска въобще. До преди една-две седмици засмукваше по малко, не твърде много, но понякога заспиваше със залъгалка. Вече въобще не я иска - плюе и само я дъвче с венците. Ако много настоявам се дави. Аз пробвах Nuke, Lorelli и един обикновен, не му знам марката, който не е със странна форма като на Nuke и Lorelli. Само че от тях само Nuke успяваше да засмуче. Сега вече и него не смуче  ooooh! Чудих се дали да пробвам други, но си мислих, че пак няма да има ефект, а само пари на вятъра и куп залъгалки вкъщи, но явно ще купувам. Много искам да свикне с биберон, за да може да заспива с него, пък и въобще да се успокоява, че сега е голям рев и тръшкане докато заспи почти всеки път  #Cussing out

# 98
И на Коси и се повдигаше от бибите, тогава намерих на Нук и на Томи типи биби за 0-2 месеце (или 0-1) ще ви излъжа, които са значително по-къси. И двете ги хареса от раз Simple Smile

# 99
И ние пробвахме и скосеи биберони и кръгли,на Нук,Камера и още 2 марки.После ми препоръчаха биберон на МАМ,за по-капризни бебе бил и го прие.

http://www.avendi.bg/bg/items/children/2_3/2_3_1/

# 100
Здравейте,
За храните и кърменето - аз прекалявам с шоколада тези дни, но за сега не му се отразил. То и кърменето не ни е най-силната страна. Аз събирам кърма за 2-3 хранения на ден. Ние все още се храним по 7-8 пъти на ден. Моя приятелка с бебе колкото Алекс се хранят по 6 хранения с АМ, както пише на кутията.  newsm78 Не са ли много малки за 6 хранения???
За ехографа нашата педиатърка ни каза, че след 6 месец се ходи, и тогава ще ни даде направление.
А за биберона въобще не съм давала правото на избор ( колко лоша майка съм... smile3506) Първите дни не го искаше и правеше физиономии все едно му се повдига, ама после го прие. Сега му го давам, когато заспива, за да се успокои по-бързо. Баткото така и не прие биберон и ръцете му бяха все в устата. Тогава купих всички възможни марки на пазара и така и не се научи. Затова сега с Алекс реших, че ако иска този биберон - добре, ако не - ще оцелеем и без залъгалки.

# 101
  • София
Жорко си е харесал биберона на Авент. На мен ми се вижда големичък, но е първият който му дадохме. След това взех и на Нук, но нещо не му допада. Биберона ми е голямо спасение. Даже ми се струва, че прекалено често му го тикаме в устата...но пък има ефект.

# 102
Честит имен ден на всички празнуващи днес!
Нашия батко също е именик! Да ни е жив и здрав, и много да ни радва!

# 103
Честит имен ден на всички празнуващи и на техните семейства и от мен.Нека са живи и здрави и много обичани.

Каили нека вашия батко дълги години си носи името с радост.

# 104
Честит имен ден на празнуващите! И на баткото на Каили  baloni

За залъгалката пиша тук защото виждам, че и други проявяват интерес към марката, само не знам дали ги има в България защото сме в Белгия... Та марката е Difrax. Nuke изобщо не й хареса, както и този на Авент  Cry

Аз ям всичко и даже прекалявам с шоколада, не забелязвам да й се отразява засега, то аз не се и замислям и люти чушки хапвам Crazy За портокали и мандарини да не говорим. Ще се радвам ако се разхлаби леко защото напоследък по няколко дни не ака и се притеснявам Cry

Общи условия

Активация на акаунт