Честито за новата тема! Не съм писала отдавна. Надявам се вече да мога по-честичко да се включвам.
Може ли някой да ме добави в групата във ФБ?
https://www.facebook.com/vera.hadzhievamihailova

Точно си мислех,че най-сетне е дошъл онзи хубавият период на спокойствие преди зъбите, уви не... Вчера се скъса да реве вечерта и естествено реших, че съм изяла нещо нередно, но всъщност не мисля, че има връзка. Аз откакто съм родила всеки ден ям една и съща храна в общи линии, понякога бебка е спокойна, друг път много реве...

Кърмя я на 4 часа, а тя дремва по около 10тина минути един-два пъти между храненията, освен ако не е на разходка навън. Надявам се това будуване да е нормално. Гука си, смее се, и... плачка от време на време. И никакви играчки не я интересуват - нито дрънкалки, нито пеещи, нито активна гимнастика...
добро утро.
добро утро.
Кърмя я на 4 часа, а тя дремва по около 10тина минути един-два пъти между храненията, освен ако не е на разходка навън. Надявам се това будуване да е нормално. Гука си, смее се, и... плачка от време на време. И никакви играчки не я интересуват - нито дрънкалки, нито пеещи, нито активна гимнастика... Препоръчани теми