НОЕМВРИйчета засмени се местят в "Родени"

• 49 673
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, момичета!
Честито за новата тема! Не съм писала отдавна. Надявам се вече да мога по-честичко да се включвам.
Може ли някой да ме добави в групата във ФБ?
https://www.facebook.com/vera.hadzhievamihailova

# 151
Хммм голяма съм шматка... видях, че има писано в темата и аз писах, грам не съм обърнала внимание, че е старара тема  Rolling Eyes
Да си кажа и тук, като пращате покани за ФБ, пратете и на мен, явно там са по-активни нещата Simple Smile

# 152
Здравейте момичета,

На болните пожелавам скоростно оздравяване и да няма болни бебчета! Аз като противогрипна предпазна мярка всеки ден хапвам мед с джинджифил. Засега се държим. Най-много ме е страх от учениците да не домъкнат нещо, че там вируси колкото искаш  Crazy

Иначе и при нас коликите се завърнаха със страшна сила Cry Точно си мислех,че най-сетне е дошъл онзи хубавият период на спокойствие преди зъбите, уви не... Вчера се скъса да реве вечерта и естествено реших, че съм изяла нещо нередно, но всъщност не мисля, че има връзка. Аз откакто съм родила всеки ден ям една и съща храна в общи линии, понякога бебка е спокойна, друг път много реве...

Ние по-рядко акаме, но изчетох сума ти материал, че било нормално едно бебе на 2-3 месеца да ака от няколко пъти дневно до веднъж седмично. Стига разбира се, детето видимо д е добре и да не се мъчи  Flutter

Хубав ден на всички!

# 153
И аз бях помолила преди за включване във Фейсбук групата, но все още не съм. Моля,който има възможност да не ме забрави:)

# 154
  • Бургас
За групата с във фб , добавете ме val hristova , после може да ме изтриете

# 155
Здравейте мами и хубави бебоци.Ние сме ок, растем и гукаме с широка усмивка. Вече сме започнали четвъртия месец тъй като се родихме по рано от очакваното. Тежим седем кг. Всички сме много щастливи в къщи. Вярвам че във всеки дом цари такова щастие. Кога се започва захранването на бебето и с какво?
Желая ви приятен нов ден!

# 156
По новата програма се захранва от 6мес.с картоф или картоф и морков,тиква.Плодовете са към 9 мес.

# 157
Рано ми е още да мисля за захранване- моята Габи все още няма и 2 месеца  baby_neutral
Аз разчитам педиатъра да ми даде насоки за захранването, но и аз мисля да следвам схема първо със зеленчук, а накрая плодове  Peace

За съжаление бебка има проблем с очичките се оказа- много упорити стафилококи, та от ден й капя капки. Макар лекаря да каза, че няма да се излекува само с един курс на лечение, аз съм оптимист. Иначе е много бодра през деня newsm32 Кърмя я на 4 часа, а тя дремва по около 10тина минути един-два пъти между храненията, освен ако не е на разходка навън. Надявам се това будуване да е нормално. Гука си, смее се, и... плачка от време на време. И никакви играчки не я интересуват - нито дрънкалки, нито пеещи, нито активна гимнастика...

# 158
 Tired добро утро.
Днес съм смачкана... Косара от 3часа се буди на всеки час, пъшка, върти се, мъчи се да пръцка и завършва с рев. Направо незнам какво става с нея... до преди 2 седмици спеше от 23 до 6 спокойно. От днес съм решила да пробвам одеалата за повиване... установих, че като заспи и я сложа в кревата и, много ръкомаха и нервничи и след малко пак се буди. Стискайте палци да подейства и нощите пак да станат спокойни и за двете.

# 159
Tired добро утро.
Днес съм смачкана... Косара от 3часа се буди на всеки час, пъшка, върти се, мъчи се да пръцка и завършва с рев. Направо незнам какво става с нея... до преди 2 седмици спеше от 23 до 6 спокойно. От днес съм решила да пробвам одеалата за повиване... установих, че като заспи и я сложа в кревата и, много ръкомаха и нервничи и след малко пак се буди. Стискайте палци да подейства и нощите пак да станат спокойни и за двете.

Повиването определено ще помогне. Моят хубостник вече не го повивам и също се буди често да пръцка, да се оплаче от нещо друго. Той спи до мен и аз го гушкам или му давам биберона, поне по 4-5 пъти на нощ + едно ядене към 4.

# 160
Моля и мен да включите във фб Simple Smile
https://m.facebook.com/?_rdr#!/jenny.dimitrova.37?ref=bookmark

# 161
Аз дето се радвах че ме е подминал грипа, е от 4 дни съм с болки в гърлото, два дни пробвах с хомеопатия, и на третия  лекарката ми даде антибиотик, по- добре съм, но не колкото си мислех, че ще съм. Не кърмя, цедя се, то не че имам много кърма, но да запазя поне малкото, която имам. Бела продължава да е със сополи, капя физ. р-р и аспирирам. Вчера много плака, като не може да си каже милото, незнам дали е коремчето или и нея я боли гърлото, днес е по- спокойна, та се надявам да й няма нищо. Нямам търпение да си отива лошото време и гриповете с него.

# 162
  • Бургас
Gabi_84, съчувствам ти, защото знам какво е. Аз не съм на АБ, но съм си все още с болки в гърлото и ужасна хрема, която се проточи доста време вече. Малкия и той донесе някакъв бацил, кашля яко и се сополеви, като от 3 дни е на АБ (а не беше пил 2 години!). Николета от вчера и тя се разкашля лекичко, но има много силна хрема. Днес Педи я слуша, Слава Богу - добре е. Бела дава ли да и махаш сополки с помпичка? Аз капя, но Никито само да види помпата и почва да се сърди...
Бързо оздравяване!

# 163
Иначе е много бодра през деня newsm32 Кърмя я на 4 часа, а тя дремва по около 10тина минути един-два пъти между храненията, освен ако не е на разходка навън. Надявам се това будуване да е нормално. Гука си, смее се, и... плачка от време на време. И никакви играчки не я интересуват - нито дрънкалки, нито пеещи, нито активна гимнастика...

Вики, може би е мъничка още, за това не обръща внимание на играчките. Мойта дъщеря също беше така, нищо не я интересуваше, нито шезлонг, нито дрънкалки, нито активна, нито кош за кола, нищо. Но постепенно започна, всичко с времето си. Също от месец време изобщо не спи през деня, добре че през ноща спинка.

@vanina123 и при нас заспиването става много трудно, аз го отдавам на това, че през деня не спи ввъобще, колкото и да я мъча не заспива и се преуморява и за това така ръкомаха, протестира, нервничи, плюе биба, наддава вой, после я засмуква ожесточено и започва пак ръкопашен бой, търкане на очи, нос и т.н. до като не се предаде и заспи.

Ние днес ставаме на 3 месеца, ще ни слагат 2-ра доза от 6 валентната ваксина. Дано всичко мине добре. Колкото и смешно да прозвучи на педи искам да питам за това неспане, защо не спи по цял ден и до колко нормално е това.

# 164
  • София
Колкото и смешно да прозвучи на педи искам да питам за това неспане, защо не спи по цял ден и до колко нормално е това.
Според мен е до дете.

Каката спеше много. После с баткото се бях видяла в чудо. Спеше за по 20-30мин 3 пъти на ден. През останалото време - гърда или гушнат в мен. Ако сме навън - спеше по час-два, но само ако количката се движи, иначе се будеше и почваше да мрънка. Като почна с опитите да пълзи и после ходи и тогава започна да спи повече.

Сега малката си спи като цяло. Даже имаше период около седмица в началото на 2-ри месец дето ядеше на 4 часа и то с полуотворени очи. Само спеше тогава. Аз се бях притеснила какво е това спане.

Общи условия

Активация на акаунт