НОЕМВРИйчета засмени се местят в "Родени"

• 49 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Вашите бебчета спят ли спокойно? Моето от няколко вечери не спи спокойно. Спи си но не спира да се върти ту на ляво ту на дясно цяла вечер.

И при нас е по същият начин от две нощи. Незнам на какво се дължи, преди си спинкаше непробудно 10 - 12 часа.
При нас е същото, но имаме и много лиги, така че го отдавам до известна степен това неспокойство със никненето на зъбите, нищо че е рано още...

# 271
Само наминавам да ви видя и тук Simple Smile)) Поздрави на всички бебчовци

# 272

Здравейте мамита и бебета  Hug

Как става включването във фейсбук групата  newsm78, бих ли могла да се присъединя и аз

И ние имаме желание да се включим в групата...

# 273

Здравейте мамита и бебета  Hug

Как става включването във фейсбук групата  newsm78, бих ли могла да се присъединя и аз

И ние имаме желание да се включим в групата...
Ние също, но не ни искат явно Simple Smile

# 274
Да дам отчет от консултацията от понеделник.Вче тежим 7,800кг(+0,800кг) и сме 64см(+2см)Утре най-вероятно ще ни бият първата ваксина,след консултация и разрешение от Детски консултант

# 275
Как правите тези линиики в подписа си?

# 276
# 277
Благодаря, сега ще я преборя!  Grinning

# 278
  • Бургас
Момичета за включване във   Facebook добавете ме val hristova , аз ще попитам дали са съгласни другите мами 😊

# 279
Здравейте мами!Ще се радвам да споделите колко кг приблизително и колко см са станали вашите бебчета на 4м и по колко мл. Мляко им давате.Знам ,че това е мн индивидуално ,но все пак да проверя дали при нас всичко е в реда на нормалното Simple Smile Имам дъщеричка тежи към 7кг и е 64см...яде по 140/150 и плаче за още ,а сме на АМ.

# 280
Здравейте мами!Ще се радвам да споделите колко кг приблизително и колко см са станали вашите бебчета на 4м и по колко мл. Мляко им давате.Знам ,че това е мн индивидуално ,но все пак да проверя дали при нас всичко е в реда на нормалното Simple Smile Имам дъщеричка тежи към 7кг и е 64см...яде по 140/150 и плаче за още ,а сме на АМ.

Това са напълно нормални стойности за бебе на 4 мес,въпреки че всяко дете е различно.Ние сме на кърма и понякога яде по 80мл и издържа по 4-5ч без да иска повече.Понякога пие по 200мл и след 2ч пак е гладен.
Няма от какво да се притесняваш,ако плаче за още направи и още 30мл.

# 281
Здравейте девойки!

Ние също сме на 4 месеца 7 кила горе долу (отдавна не сме били на преглед и не знам точно) и госпожицата яде 180 мл 5 пъти на ден кърма обаче. Това количество успява да я засити и през нощта, което мен ме устройва. Понякога плаче за още, страх ме е че става голяма дунда Crazy

Шери, виждам че се развивате прекрасно, стискам палци и с ваксините да няма проблеми и температура  Hug

# 282
Здравейте девойки!

Ние също сме на 4 месеца 7 кила горе долу (отдавна не сме били на преглед и не знам точно) и госпожицата яде 180 мл 5 пъти на ден кърма обаче. Това количество успява да я засити и през нощта, което мен ме устройва. Понякога плаче за още, страх ме е че става голяма дунда Crazy

Шери, виждам че се развивате прекрасно, стискам палци и с ваксините да няма проблеми и температура  Hug

Благодаря ти  bouquetВъпреки кофти диагноза и прогноза при раждането,малчо се развива добре.Под засилено наблюдение сме,но всички лекари са категорични,че няма да има негативни последици.

Момичета да знаете,че по ЗК се полага преглед на бебетата от ортопед и на 6 мес.УЗ на вътрешни органи.

# 283
4 месеца и 10 дни, изцяло на АМ, тежеше 7400 преди седмица на консултацията, яде по 6 пъти, 150-170 мл готова смес  Wink

# 284
  • София
Привет и от нас с Боян Simple Smile
Ходихме на ортопед тази седмица, нещо бяхме забравили за този преглед и аз и педиатърката, та чак сега го посетихме. Но ми дойде тъкмо навреме, защото Боян от десетина дни се набира яко на коремни преси и иска да сяда. Питах дали не му е рано, но лекарят каза, че не е, щом той сам си иска. И от вчера вече го слагам по няколко пъти на ден за по 10тина минутки седнал, голям му е кеф.
И искам да ви похваля баткото днес какво направи, направо щях да се разплача от умиление   love001
Бях се хванала да правя питки за закуска, а на Боян му се спеше вече и мрънкаше в кошницата до мен. Помолих батко му просто да си играе пред него, за да го гледа и да се залисва. След 5 мин той вече му разиграваше сценка с бебешките играчки, след това го зави с пелена, изпя му "Аз съм Сънчо" и като погледнах - Боян заспал! Shocked Много мило ми стана.

Пожелавам ви приятна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт