Мечтите се сбъдват през 2015-та, "Бременна си!" на всяка теста показва!-Тема 99

• 27 594
  • 709
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Връщам се с новини след прегледа днес. Уж щях да минавам на контролна за бактериите, но АГ сега реши, че не е нужно толкова често да се прави МБ, защото на организма му е нужно време да се изчисти от бактериите и да върне защитните сили....бла, бла. Поисках си изследване на хламидиите чрез секрет, което главно ме притесняваше и да ви кажа, че имаше смисъл от палците, които стискахте  Laughing Резултатът беше готов за 30 минути и е със следното заключение: "Доказват се хламидийни антигени - нисък титър". По думите на микробиоложката съм имала прекарана инфекция в миналото и сега няма наличие на "свежа" инфекция. Показа ми даже теста, с който е направила изследването, изглежда като тест за бременност - касета и имаше една ясна тестова черта и съвсем бледа контролна. Каза, че според нея няма да е необходимо лечение и че резултатът е добър. Какво е вашето мнение ако сте се сблъсквали с хламидиите и ако сте правили изследване вашето с какво заключение беше?
Иначе продължавам да меря БТ и иска следващия път да й покажа графиките от последните 3 месеца, изписа ми да пия ФК Мета и да слагам следващите 2 месеца вагинални глобули да доизлекуват бактериите, но според нея бялото течение е намаляло....
Уговорката ни е следващия месец като (АКО) ми дойде да ми пусне хормони на 3-я ден.
Днес мисля да има  luvbed, защото след резултата от кръвния ММ бяга от мен като дявол от тамян  Mr. Green

# 31
Запис и благодаря за темата!  Hug
Прекрасна е, момичета!   bouquet

# 32
  • Plovdiv
Облаче, на 21-и е той, а аз съм на 13-и

# 33
А сега Денис ми писа, че нищо не съм направила, че този тест не бил ДНК тест и е "ала, бала"  Crossing Arms Sick
Не знам какво да мисля, писна ми, сума ти пари дадох, поне да беше реално изследването. Защо аз трябва да чета и да се интересувам кое е най-точно и как да се изследва. Моята гинеколожка не знае ли  #Cussing out

# 34
Шикерче ,страхотни новини!
Давай тази вечер не му давай мира на ТМ,че и близките няколко дни!
Дано не се стигне до пускане на хормони!

# 35
Минавам само да кажа "цоп" и изчезвам.  Hug

# 36
А сега Денис ми писа, че нищо не съм направила, че този тест не бил ДНК тест и е "ала, бала"  Crossing Arms Sick
Не знам какво да мисля, писна ми, сума ти пари дадох, поне да беше реално изследването. Защо аз трябва да чета и да се интересувам кое е най-точно и как да се изследва. Моята гинеколожка не знае ли  #Cussing out
Защо не посетиш клиниката в Ст.Загора,за която ти бяха писали момичетата?
За съжаление масово лекарите си вършат работата без пръсти,нито обясняват,нито помагат и гледат да те разкарат набързо!

# 37
оххх Шикерче какво да ти кажа всичките гинеколози мнооого разбират понякога имам чувството че ние сме завършени гинеколози и знаем повече от тях!И моя ме гледаше с пренебрежение като му казвах разни неща и само отсичаше -аз така казвам! а ти каквото искаш прави питах за спермограма не е ли нужно каза не щом съм забременявала от мъжа ми направихме изследвания всичко ок и накрая сега чакам до март и започваме стимулация!Та и аз си мисля че понякога май ние сме по наясно от тях!

# 38
Благодаря, Радост! От твоята уста в Божиите уши : ))) Абе няма какво да го мисля, щом теста е отрицателен сега. Все пак малко от малко трябва да е достоверен. Аз знам, че нямам контакти с други мъжа, нито мъжа ми с други жени, значи нямам хламидии и точка  Naughty
Спирам да го мисля, че главата ми пуши вече!

# 39
Искам да направя основните изследвания тук и ако се наложи тогава ще отидем и в клиника

# 40
Шикерче, и за мен тестът не е правилният. Аз съм си правила тест за хламидии и ми излезе след 3-4 дни, а и ми взеха секрет като за цитонамазка.

# 41
Шикерче, консултирай се и с друг гинеколог. Винаги е добре да се чуе едно второ мнение  newsm10
Лоли, може пък да е на късмет януари, защо не. Въпреки че на мен малко ми потънаха гемиите, защото вече уж ми свърши цикъла и е 10 ден, а продължава някакво течение леко, което май не е нормално  newsm78

# 42
ЦОоооп-и аз се дотътрих  Mr. Green
Екипът LOLI и Yolli-благодаря ви за темата-много е сладурска   bouquet
Браво на добри резултати за Шикерче и Пчеличката Мая  Flutter
При мен мухите се гонят в главата, но ги държа под контрол засега... Crazy успях да направя обратен завой пред входа на магазина и да НЕ си купя тест -и това 2 дена подред-направо съм герой  Mr. Green
Да си споделя мухите, че после искам доза вразумяване:
Скрит текст:
болки в гърдите, подут корем и придърпване, много ми се спи-3ти ден си лягам следобед и вечер рано-рано  ... и нещо кафето не ме кефи-но си знам че и друг път съм била едва ли не сигурна, ноо без резултат...затова ми е много тъпо

Кристи-въпрос-(може и глупав) как се определя яйцеклетката дали е ок? а редуват ли се месеци с ''дефектни'' яйцеклетки и нормални?  newsm78

Прегръдки на всички   bouquet

# 43
  • Plovdiv
Облаче, ако нещо те притеснява звънни на доки да каже всичко ок ли е.

За януари вече не го мисля, че се сдухвам, нещо почна да ме изнервя цялата ситуация чакане, правене на секс, чакане на цикъл и никога не идване на бебе. Не може все аз да съм карък и все при мен да не стават нещата по лесния начин.

# 44
Шикерче ,ти си знаеш,но лично аз бих отишла в клиниката.
Всеки месец си усещам О. ,супер активни сме (на ММ не му трябва подкана Grinning ),никога не съм имала проблеми от към МЦ и подобни.Единственият ми проблем беше в началото на миналата година,когато ми откриха раничка и се наложи да се гори.И въпреки всичко не се получава.
Аз и ММ правим опити вече от 7м.(малко за някои,много за мен).
Не съм ходила през този период на преглед,което може би е грешка от моя страна.
Дала съм си срок до март месец и бягам директно в клиниката.
Както сама виждаш си даваш парите и пак не си сигурна.
Като знам моята гениколожка колко "обяснителна" беше като ми откри раничката,си представям колко ще е активна ако искам да му пуска разни изследвания!
За това живот и здраве (дано не се стига до там) бягам към репродуктивната клиника,поне са хора тясно специализирали в тази област!
А ти дано въпреки всички съмнения скоро ни изненадаш с тлъсти  EFP Praynig Hug

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 18:20 от Radost_89_stz

Общи условия

Активация на акаунт