Мечтите се сбъдват през 2015-та, "Бременна си!" на всяка теста показва!-Тема 99

• 27 590
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
На всичко отгоре така ме боли в момента, че даже не мога и да се нарева като хората. При най-малкото движение на корема и ми идва да вия, а какво остава да изпадна в бурен плач с хълцане и духане на нос Crossing Arms

# 616
Билянита , съжалявам за лелката  Hug

Кристи  spoko

# 617
Кристи съжалявам,знам че каквото и да кажем няма да те успокои,но не се отчайвай
Биленита проклетата лелкаааа
Солумейт и за Троянчев обмислям един от дваматаще е  Praynig

# 618
 smile3518 Егати, честно!

# 619
Кристи Sad

# 620
Кристи  Weary, поне вземи нещо обезболяващо.
Мишле който и да избереш се надявам да види хубаво ембрионче!

# 621
Уф, да му се невиди! Кристи, съжалявам, миличка  spoko Sad

# 622
Кристи много съжалявам мила, но не се предавай, знам че скоро ще ни зарадваш с хубава новина.
А аз от сутринта все отлагам тестването, но в крайна сметка го направих  EFP Не мога да поварвам, първо 10 минути не спрях да рева, а сега се чудя как ще издържа приятеля ми да се прибере от работа, а и какво ще му кажа не знам. Хиляди въпроси ми се въртят из главата - луда работа  newsm44 newsm44 newsm44

# 623
  • София
Кристи много съжалявам мила, но не се предавай, знам че скоро ще ни зарадваш с хубава новина.
А аз от сутринта все отлагам тестването, но в крайна сметка го направих  EFP Не мога да поварвам, първо 10 минути не спрях да рева, а сега се чудя как ще издържа приятеля ми да се прибере от работа, а и какво ще му кажа не знам. Хиляди въпроси ми се въртят из главата - луда работа  newsm44 newsm44 newsm44

Хайде тихичко честито и дано повлечеш крак    Hug

# 624
nikols89 ,тихичко честито   bouquet

# 625
Честито Никол,пожелавам ти всичко да е наред до финала  Peace

# 626
Никол,тихичко честито.
Кристи, spoko

# 627
Кристи,  Hug
Няма да се предаваш и няма да взимаш решения идната една седмица.

# 628
Кристи Съжалявам мила  Hug М*мк* му ! Защо трябва всичко да става толкова трудно  Cry

# 629
Здравейте момичета сега се прибрах от работа и ви изчетох.
Кристи миличка много съжалявам не се предавай след лошото идва хубавото,знам че в момента ти е много тежко и едва ли има нещо което да ти вдъхне надежда.Просто кураж мила!  action032
Никол честито на теб безпроблемна до финал!Дано да си за късмет на цялата тема!

Общи условия

Активация на акаунт