Все още тази порода татковци са по-скоро изключение.

и пак му остават още 13

По-скоро се опитвам да гледам реално на нещата. Има по-ревливи бебета, има и по-спокойни бебета. Има такива, които се будят през нощта да ядат, има и такива, които спят по цяла нощ. И т.н. Каквото и да ни се падне ще си го обичаме и гледаме. Надяваме се да е лесно и да нямаме "негативни" емоции, но знае ли човек - всичко се случва 
Ако това трябва да го изтърпявам всеки ден вкъщи с бебето ще лежа в затвора после
Хубаво е всеки да се постави на мястото на другия, без да се прави на многострадална. А и имам достатъчно себе-уважение, след като обясня един път, че ми е трудно, да спра, ако Той ме е разбрал, разбрал. Ако не, няма какво да се обяснявам повече 
Но пък само като чета какви кански усилия полагаш, да сгънеш и излгадиш дрехите и на сурцето ми натежа. Отивам да работя, че...

).
Но пък само като чета какви кански усилия полагаш, да сгънеш и излгадиш дрехите и на сурцето ми натежа. Отивам да работя, че...

ами то по тази логика и аз съм впримчена с детето. И си е така. Но е доброволно и предварително обмислено. Като искам дете, ще го гледам. И за двамата родители важи. Препоръчани теми