"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 419
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Седмичния обзорен клюкарник на Стар тв,мързеше ме да го резна Wink Joy,
Серенай я има на три места.От наградите,от бекстейджа на рекламата и към 29 мин от снощния купон как се измъкват двете с Хазар.  Grinning

За след 29 минута - питаха я дали не е била на рождения ден, който се е празнувал по това време в ресторанта. Тя, разбира се, нищо не каза. Но, (за мен е ново инфо, защото не знам нищо за Серенай преди ПО Peace) рожденият ден е бил на Мустафа Сандал - Мусти, а жена му е Емина Сандал, с която Серенай е играла в Лалето. Рожденият ден е бил изненада, подготвена от Емина, събрали се всичките му приятели.  Peace

Hug Hug Hug

А уж Емина не понасяла Серенай  Mr. Green Joy Joy Joy

Мерсиии,Рени! Hug  Hug Hug
Не е вярно,че не се понасят с Емина.  Wink Със Селен С може,но с Емина дори имаха снимка когато тя вече беше бременна... Wink
Видеото е от вечерта когато поркаха с момичетата от екипа.  Grinning   http://instagram.com/p/xsXntpS9Rs/?modal=true

# 421
Скрит текст:
Серенай я има на три места.От наградите,от бекстейджа на рекламата и към 29 мин от снощния купон как се измъкват двете с Хазар.  Grinning

За след 29 минута - питаха я дали не е била на рождения ден, който се е празнувал по това време в ресторанта. Тя, разбира се, нищо не каза. Но, (за мен е ново инфо, защото не знам нищо за Серенай преди ПО Peace) рожденият ден е бил на Мустафа Сандал - Мусти, а жена му е Емина Сандал, с която Серенай е играла в Лалето. Рожденият ден е бил изненада, подготвена от Емина, събрали се всичките му приятели.  Peace

Hug Hug Hug

Не е вярно,че не се понасят с Емина.  Wink Със Селен С може,но с Емина дори имаха снимка когато тя вече беше бременна... Wink
Видеото е от вечерта когато поркаха с момичетата от екипа.  Grinning   http://instagram.com/p/xsXntpS9Rs/?modal=true

Знам, че не е вярно.  Peace Именно затова го написах, защото преди време тук в Маммата се вееха теории,  Whistling Whistling  че едва ли не "гаднярката" Серенай я е изгонила от Лалето  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha 

# 422

това го пуснаха в Т,защото е време за прическа май ,а ?

# 423
Скрит текст:

http://youtu.be/q4uLDWCJY4g

Hug Hug Hug

Не е вярно,че не се понасят с Емина.  Wink Със Селен С може,но с Емина дори имаха снимка когато тя вече беше бременна... Wink

Знам, че не е вярно.  Peace Именно затова го написах, защото преди време тук в Маммата се вееха теории,  Whistling Whistling  че едва ли не "гаднярката" Серенай я е изгонила от Лалето  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha  

newsm10
Разбрах те,мило,даже ти мигам. Joy Joy Joy
Емина  позабременяла  Joy,затова и се наложило да напусне.А Серенай напусна заради друга колежка от Лалето.Историята я знаят всички,може би не знаят ,че след края на Лалето бившата й колежка и ексгаджето на Серенай сложиха край и на връзката си... Wink

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 22:38 от vikktory

# 424
Румънките стигнаха до тук  Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 425
Скрит текст:

http://youtu.be/q4uLDWCJY4g

Hug Hug Hug

Не е вярно,че не се понасят с Емина.  Wink Със Селен С може,но с Емина дори имаха снимка когато тя вече беше бременна... Wink

Знам, че не е вярно.  Peace Именно затова го написах, защото преди време тук в Маммата се вееха теории,  Whistling Whistling  че едва ли не "гаднярката" Серенай я е изгонила от Лалето  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha  

newsm10
Разбрах те,мило,даже ти мигам. Joy Joy Joy
Емина  позабременяла  Joy,затова и се наложило да напусне.А Серенай напусна заради друга колежка от Лалето.Историята я знаят всички,може би не знаят ,че след края на Лалето бившата й колежка и ексгаджето на Серенай сложиха край и на връзката си... Wink

Hug Hug Hug Heart Eyes

Много, много любимо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Crazy Crazy

# 426
Леле, човек да не излезе малко на разходка  ooooh!   Laughing Laughing  Ама ви догоних  Peace

Мира: 3-5 фалшиви новини. След това няколко снимки - с тази ли е, с онази ли е. После ще отречеш, ще кажеш йок мок  hahaha Аз, разбира се, ще полудея и без това съм избухлива/нервна. После ти ще кажеш - стига вече!
Яман: Недей така, я!

Познато ли ви е описанието на Мирка Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Абсолютно ни е познато  hahaha hahaha hahaha   Само дето онези,които припознахме  нито йок -мок, нито евет -мевет казват, а само  "Лека вечер" и "Приятна работа!"  

Белла, благодаря ти  Hug Hug Hug  

# 427
Леле, човек да не излезе малко на разходка  ooooh!   Laughing Laughing  Ама ви догоних  Peace

Мира: 3-5 фалшиви новини. След това няколко снимки - с тази ли е, с онази ли е. После ще отречеш, ще кажеш йок мок  hahaha Аз, разбира се, ще полудея и без това съм избухлива/нервна. После ти ще кажеш - стига вече!
Яман: Недей така, я!

Познато ли ви е описанието на Мирка Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Абсолютно ни е познато  hahaha hahaha hahaha   Само дето онези,които припознахме  нито йок -мок, нито евет -мевет казват, а само  "Лека вечер" и "Приятна работа!"  

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 428
Юса обещава утре да пусне нова снимка на Чачко от сета  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 429

Whistling Било от сета. Party

Laughing

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 23:12 от vikktory

# 430

това го пуснаха в Т,защото е време за прическа май ,а ?

Мамин  сладък!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 431

Лека нощ  Hug Hug Hug

# 432
Хей, милички, здравейте! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Преди полунощ и аз да сваря да ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Благодаря ви затова, че сте толкова позитивни, толкова сладки, толкова забавни!
Благодаря ви затова, че ви има! Вие сте едно много прекрасно меджезирско ято! Радвам се, че и аз съм част от това ято Hug Hug Hug Hug

Обичам ви! Hug Hug Hug Hug

# 433
  • София
БЛАГОДАРЯ ВИ, ЯТО!!!

Дани, честит рожден ден на сина  Hug Много здраве и щастливи мигове  Hug Hug Hug

# 434
  • София
Ah bu ben?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт