"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 428
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
http://vk.com/video_ext.php?oid=-53627350&id=170924144&h … =4dc681fddc6e6025
За най-нетърпеливите, закуската у Серез с руски субтитри  Peace

# 361
# 362

И от мен едно голяяяяямо благодаря, затова, че ми подарявате прекрасни минути във вашата компания, че и в най-мрачните дни ме зареждате с  настроение и позитивизъм!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Данииии, Hug Hug Hug Hug често пъти ние се раздаваме за другите, а като че нямаме достатъчно време за собствените си деца! Но винаги имаме време да мечтаем за тях! Пожелавам ти твоят син да сътвори красиви и достойни дела, някои от които са част от твоите майчини мечти! А ти да имаш време, очи и сърце да се радваш на създаденото от него, и в крайна сметка - и от теб!

# 363

И от мен едно голяяяяямо благодаря, затова, че ми подарявате прекрасни минути във вашата компания, че и в най-мрачните дни ме зареждате с  настроение и позитивизъм!!!  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Данииии, Hug Hug Hug Hug често пъти ние се раздаваме за другите, а като че нямаме достатъчно време за собствените си деца! Но винаги имаме време да мечтаем за тях! Пожелавам ти твоят син да сътвори красиви и достойни дела, някои от които са част от твоите майчини мечти! А ти да имаш време, очи и сърце да се радваш на създаденото от него, и в крайна сметка - и от теб!

Валя,   Hug Hug Hug сърдечно благодаря! Дай Боже да се случат всички пожелания,които  получи днес. Ако той е щастлив , аз ще съм два пъти по-щастлива!
 Още веднъж  сърдечно благодаря на всички за милите думи! Да ви се връщат многократно!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 364
# 365
# 366
# 367

Тук били снимали  Peace

# 368
Румънките са на 6-та серия  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 369
# 370

Сигурно Надир е там  Laughing и Яман ще иде в устата на лъва  Joy Joy

# 371
# 372
Румънките пак гледат ръцете Яманкови  Grinning Grinning

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 373

Оффф,това с клечката за зъби в устата не знам чия идея е било,също като бърборенето на Мира с пълна и омацана уста, обаче е адски нелепо и невъзпитано. ooooh!

Whistling

# 374
Румънките пак гледат ръцете Яманкови  Grinning Grinning

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Те пък и те.......... открили топлата вода..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green да не барат....... Naughty.............наши са си............ Crossing Arms     Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт