"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Тва горе у ляво кога беше,че немога да си спомня............. ooooh! ooooh! ooooh!

Бойче,   Hug Hug Hug  когато работеха на къщата -макет   Peace

# 346
Тва горе у ляво кога беше,че немога да си спомня............. ooooh! ooooh! ooooh!

Бойче,   Hug Hug Hug  когато работеха на къщата -макет   Peace
Hug Hug Hug Hug Hug.................... smile3538 smile3538 smile3538 smile3538 smile3538              Joy Joy Joy Joy Joy

# 347
  • близо до брега на морето
Дани HugДа ти е много здрав,  щастлив и късмета да е негов спътник винаги Hug.....А ти бъди една горда и щастлива майка  bouquet

# 348
адашче  Hug Hug Hug,как ще ги правя аз бре,нямам време,ползвам на готово  Mr. Green
Бойче,ми след кат запалиха къщата нали ходи да я поправя с Оркун,забраванке  Mr. Green

# 349

hahaha hahaha hahaha Оф,беееее,да го изядеш направо  Joy Joy Joy Joy Joy

Мими, благодаря !  Hug Hug Hug

Дани, бее,реших,че си оставила мартениците за малко  Grinning  Ама много,много хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 15:55 от daniela.qnkova

# 350
ади още малко

# 351
  • Яко в Матрицата...
Дани,  Hug Hug Hug да ти е живо и здраво Слънцето, да е много успешен, обичан и щастлив! И много да ви радва!  Tada Tada Tada

# 352
# 353
    Дани, да ти е живо и здраво момчето!

Да те радва с успехи, да е щастливо и много обичано!

Весело прекарване на празника!     cheers

Tada

# 354

hahaha hahaha hahaha Оф,беееее,за го изядеш направо  Joy Joy Joy Joy Joy

Мими, благодаря !  Hug Hug Hug

Дани, бее,реших,че си оставила мартениците за малко  Grinning  Ама много,много хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 355
# 356
Тва обачИ го помня............... Party Party Party Party Party.......... Joy Joy Joy Joy Joy

# 357
адашче,дадох си малко почивка тоя след обед ,че вече ми се повръща от мартеници,неща да ги вида,имам за още 3-4 дена да правя и повече няма да взимам за нас  Naughty...,като си имаш на предвид,че ги правя за жълти стотинки...0,03 стотинки едната,а те ги пускат по 0,70 до 1 лев бройката,ама то това е дълга история и в БГ за съжаление е така  Hug
Поне се нагледах на Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 358
Ето ви един Бату за разнообразие и удоволствие   Hug Hug Hug  Heart Eyes  Heart Eyes

адашче,дадох си малко почивка тоя след обед ,че вече ми се повръща от мартеници,неща да ги вида,имам за още 3-4 дена да правя и повече няма да взимам за нас  Naughty...,като си имаш на предвид,че ги правя за жълти стотинки...0,03 стотинки едната,а те ги пускат по 0,70 до 1 лев бройката,ама то това е дълга история и в БГ за съжаление е така  Hug
Поне се нагледах на Ямира  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Адашче, ясно ми е положението  Peace, и аз  съм минала  през това ,даже съм мръзнала на сергия  cold 

Рени,Диди, благодаря  Hug Hug Hug

# 359
БЛАГОДАРЯ ви от сърце за всичко момичета  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetМного ви обичам  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт