"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 464
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:

Да благодарим и на нашите любимци и на целия екип на сериала,че ни събират тук ! Hug Hug Hug
+1  Hug Hug Hug Hug Hug
+1

+ 1

Благодаря за това приятно място,което се получи благодарение желанието и старанията на всички,които пишат в темата! Hug Hug Hug

Дани Hug,,да ти е жив и здрав сина!Късмет и сбъднати мечти му пожелавам. Peace

Hug Hug Hug Hug Ето това е истината.  Hug Hug Hug Благодарение на всички се получи това.  Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви!  Hug Hug Hug  love001  love001

Тази година Мира им спести новогодишните си палачинки  hahaha hahaha hahaha май Седеф ги приготви  Joy Joy Joy

# 331
 Ден на думата "благодаря" ! Много хубаво, нека да има повече такива дни, нека всеки ден да е такъв!  Hug Hug Hug

Мили приятели ,

за това, че ви има, че ви открих и ме приехте толкова сърдечно; за усмивките и доброто настроение,което ми създавате; за приятната ви компания  и за всичко онова ,което ме кара да влизам тук всеки ден , от цялото си сърце

Днес имам повод да ви почерпя.

Скрит текст:
На този ден преди 24 години се роди голямото ми слънце - синът ми ,да ми е жив и здрав!

Данииии, Hug Hug Hug Hug да ти е живо и здраво момчето и само радост да ви носи!  Hug Hug Hug newsm59  bigdance2  ura Tada

# 332
Mr. Green Heart Eyes Mr. Green още малко и приключвам  Blush

Недей,  Hug ,за не можеща като мен,е удоволствие да се наслаждавам на вашите творения  Wink
Нема да се спре скоро............тя само си приказва..............влезнала е у вихара си........... Mr. Green Mr. Green Mr. Green И аз съм от неможещите........и затова само ги цитирам............ Wink       Морското Дани.................. Hug Hug Hug да ти е жив и здрав сина............ Peace за него и за мама...............  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 333
# 334
 Mr. Green
и още малко,Бойчеее  Mr. Green Hug

# 335
Скрит текст:

Да благодарим и на нашите любимци и на целия екип на сериала,че ни събират тук ! Hug Hug Hug
+1  Hug Hug Hug Hug Hug
+1

+ 1

Благодаря за това приятно място,което се получи благодарение желанието и старанията на всички,които пишат в темата! Hug Hug Hug

Дани Hug,,да ти е жив и здрав сина!Късмет и сбъднати мечти му пожелавам. Peace

Hug Hug Hug Hug Ето това е истината.  Hug Hug Hug Благодарение на всички се получи това.  Hug Hug Hug Hug
Благодаря ви!  Hug Hug Hug  love001  love001

Тази година Мира им спести новогодишните си палачинки  hahaha hahaha hahaha май Седеф ги приготви  Joy Joy Joy

Ай един от любимите ми моменти Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На миналата Нова Година Мира си изпълни нормата за пет години напред  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 336
# 337
# 338
# 339
# 340
Вении  Hug Hug Hug

# 341
Върнах ви малко в първи сезон нали  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 342
# 343
Тва горе у ляво кога беше,че немога да си спомня............. ooooh! ooooh! ooooh!

# 344
smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544Немога да не го повторя...........и да не се тръшна................. Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт