"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 418
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Румънките пак гледат ръцете Яманкови  Grinning Grinning

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Те пък и те.......... открили топлата вода..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green да не барат....... Naughty.............наши са си............ Crossing Arms     Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 376

Сигурно Надир е там  Laughing и Яман ще иде в устата на лъва  Joy Joy

И аз така мисля  Sad   Надявам се все пак да не тръгне сам ,да предупреди Селим  Praynig 

И тук снимали

# 377
  • Яко в Матрицата...
Румънките пак гледат ръцете Яманкови  Grinning Grinning

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Те пък и те.......... открили топлата вода..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green да не барат....... Naughty.............наши са си............ Crossing Arms     Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Точно така, Бойче... могат само да гледат Naughty Naughty Naughty Mr. Green

# 378

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Данииии,   Hug Hug Hug да ти е жив и здрав рожденника, и много да те радва!

# 379
  • Яко в Матрицата...

Оффф,това с клечката за зъби в устата не знам чия идея е било,също като бърборенето на Мира с пълна и омацана уста, обаче е адски нелепо и невъзпитано. ooooh!

+1

Това с говорене с пълна уста не го разбирам и не е за първи път Peace

# 380
# 381

И аз така мисля  Sad   Надявам се все пак да не тръгне сам ,да предупреди Селим  Praynig 

Това не беше ли някакъв лъскав ресторант или зала?  Thinking Thinking
Според мен няма нищо общо с Надир  Naughty Naughty

Ще има пак някаква гала  Party Party

# 382

Оффф,това с клечката за зъби в устата не знам чия идея е било,също като бърборенето на Мира с пълна и омацана уста, обаче е адски нелепо и невъзпитано. ooooh!

+1

За клечката на Яман - не знам,но при Мира мисля,че е било умишлено  търсен ефект   -  Мира в момента е  изнервена, напрегната ,умът й е завладян от натрапчиви мисли и затова не си дава сметка как изглежда отстрани.

Ивеее, благодаря ти  Hug Hug Hug

# 383
  • близо до брега на морето

+1

Joy Joy JoyОх,разсмяхте ме-ми и те са хора-на вас не ви ли се е случвало да говорите с пълна уста LaughingПък клечката за зъби-човека си е пич даже и с нея Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 384
# 385
  • Яко в Матрицата...

+1

Joy Joy JoyОх,разсмяхте ме-ми и те са хора-на вас не ви ли се е случвало да говорите с пълна уста LaughingПък клечката за зъби-човека си е пич даже и с нея Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пич е, спор няма, ама по-добре без нея Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 386

Това не беше ли някакъв лъскав ресторант или зала?  Thinking Thinking
Според мен няма нищо общо с Надир  Naughty Naughty

Ще има пак някаква гала  Party Party

ИвеHug Hug Hug   май си права ,наистина е нещо такова - хотелска част,зали за конференции....а отвън изглежда като руина  newsm78 newsm78

http://tr.wikipedia.org/wiki/Esma_Sultan_Yal%C4%B1s%C4%B1

# 387

+1

За клечката на Яман - не знам,но при Мира мисля,че е било умишлено  търсен ефект   -  Мира в момента е  изнервена, напрегната ,умът й е завладян от натрапчиви мисли и затова не си дава сметка как изглежда отстрани.

Ивеее, благодаря ти  Hug Hug Hug
Тя изобщо не знаеше,че яде филия.................. Joy Joy Joy Joy Joy Така яко беше у филма който и режисираха за нула бройки.............,че без да знам кво говори имах усещането ,че ръфаше лудите фенки натиснали севгилито ѝ............... Joy Joy Joy JoyСпоред мен ефекта който са търсили сценаристите се получи............. Peace Само незнам кой ще превежда репликите с пълната уста....................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 388
Тя изобщо не знаеше,че яде филия.................. Joy Joy Joy Joy Joy Така яко беше у филма който и режисираха за нула бройки.............,че без да знам кво говори имах усещането ,че ръфаше лудите фенки натиснали севгилито ............... Joy Joy Joy JoyСпоред мен ефекта който са търсили сценаристите се получи............. Peace Само незнам кой ще превежда репликите с пълната уста....................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Peace Peace Peace   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 389

+1

+1     На сълзицата.....................даже и 100 клечки за зъби в устат му ходят.................. Hug Hug Hug Hug Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт