"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 302
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Даниии,  Да ти е живо и здраво слънчицето!

newsm78 Този сериал - беш кардешите- дали става дума за петима братя или за османскитя тупаник с отворена длан- нали и на него така му викат? Прочели ли сте нещо по въпроса? newsm78 newsm78

Фрагманчето е интригуващо- май ще става още по-интересно Peace

И не на последно място на екипа от пчелички за 54 епизод-

И вместо чичеци- една щуротия, която правих днес- дано ви се отвори http://slide.ly/view/30fca06b4cea2a15cc3e77427a4b3d99

Бризчееее, мноУ ти е сладък подписа бе  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy и клипчето със снимки също е СУПЕР!  Crazy Crazy Crazy

# 571
направо наваксахме със сериите да знаете  Joy Joy Joy Joy Joy Party Party Party сега сме в почивка и чакаме  Party Party Party Party
Ще сложа разпределението в темата, когато му дойде времето де  Joy Joy ако някой не може да превежда (няма време или нещо друго) да ми пише ЛС  Hug Hug Hug Hug

ади един чичек по този повод  Joy Joy Joy

Толкова сте добри............................. Peace ,че предлагам да барнете репликите на новия епизод и направо да ги изпратите на Еджето.....................да се оправя яяяяяяяяяяяяяяяя......... Hug Hug Hug HugСмятам знаЙш кво трЕбе да каже Крачола.................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy   А за Яман и Мира може замо от към възклицания да го докарате.................. Wink Wink Wink Ах............Ох...........и т.н. ................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз ги бях барнала на Крачо в 34-и  Party Party Party, ама Ани ме надуши и ми ги оправила всичките  ooooh! ooooh! ooooh!

Аз обачи.............имам къса памет и не помним кво е ставало у 34еп................ newsm78    ,но кЪт си го пуснем и веднагически ще разбера де са ти били грешките  яяяяяяяяяя............. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ренко.............. Hug Hug Hug само да отбележИм ...............,че Еджето без вас..................е голата вода..................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green кога ,ще знам аз за нея............яяяяяяяяяяяяя................ Peace Peace Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 572

И вместо чичеци- една щуротия, която правих днес- дано ви се отвори http://slide.ly/view/30fca06b4cea2a15cc3e77427a4b3d99

Hug Hug Hug

# 573
направо наваксахме със сериите да знаете  Joy Joy Joy Joy Joy Party Party Party сега сме в почивка и чакаме  Party Party Party Party
Ще сложа разпределението в темата, когато му дойде времето де  Joy Joy ако някой не може да превежда (няма време или нещо друго) да ми пише ЛС  Hug Hug Hug Hug

ади един чичек по този повод  Joy Joy Joy

Толкова сте добри............................. Peace ,че предлагам да барнете репликите на новия епизод и направо да ги изпратите на Еджето.....................да се оправя яяяяяяяяяяяяяяяя......... Hug Hug Hug HugСмятам знаЙш кво трЕбе да каже Крачола.................. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy   А за Яман и Мира може замо от към възклицания да го докарате.................. Wink Wink Wink Ах............Ох...........и т.н. ................ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Mr. Green Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз ги бях барнала на Крачо в 34-и  Party Party Party, ама Ани ме надуши и ми ги оправила всичките  ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ето я другата му фенка се кефи  hahaha hahaha hahaha

ади сега като си призна, аз да кажа какво искаше да направиш  Joy Joy Joy

беше сложила едни думи в устата на Крачола . накаря на серията когато аби тръгва да спасява Яман .. все едно Крачола се предлага да ходи с него .. да спасява Яман  hahaha hahaha hahaha hahaha  това не е фенщина, ами не знам какво ... да направи от това л...о герой  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ами кво да направя, че сте пропуснали реплики ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy
Ами Еджето като е такава разсеяна и е забравила най-важното изречение  Whistling Whistling Whistling Crossing Arms Crossing Arms

# 574

Рошав е по-сладък, така е много захаросан.

Вече идеално се вписва в Алтънкьой  Mr. Green

Laughing Laughing Laughing явно това е идеята  Joy Joy Joy той нали си каза, че вече ръката му няма да е на вратата. Става Алтънкойлия  Joy Joy Joy Joy НЕма вече хулигански коси  hahaha hahaha
До юни ще му порасне косата пак и ще заприлича на барабанист-рокаджия като този само че с някоя от тези прически

# 575

Мира ще го разроши  Party Party Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 576

+1    .................рошав............. Crazy Crazy Crazy  

# 577
  • Яко в Матрицата...

Laughing Laughing Laughing явно това е идеята  Joy Joy Joy той нали си каза, че вече ръката му няма да е на вратата. Става Алтънкойлия  Joy Joy Joy Joy НЕма вече хулигански коси  hahaha hahaha
До юни ще му порасне косата пак и ще заприлича на барабанист-рокаджия като този само че с някоя от тези прически

Ми то съвременните рокаджии не са с дълги коси Joy Joy Joy Даже някой са си направо 0 номер Party

# 578

Joy Joy Joy Joy Joy

# 579

Момичета , сваля ли ви се епизода? При мен спря на 6,2%.

# 580

Ми то съвременните рокаджии не са с дълги коси Joy Joy Joy Даже някой са си направо 0 номер Party
аз не си падам по съвременните рокаджии, даже хич  Joy Joy Joy на мен старите си ми Аресват каТ размятат коси  Joy Joy Joy Joy Joy Joy те сега са с голи глави, щото рано оплешивяват и нЕма какво да размятат  hahaha hahaha

# 581

на мен ми се сваля, ама съм до 40  newsm78

спри го и го пусни пак  Hug Hug Hug

# 582
  • Яко в Матрицата...

При мен е бавничко - аз съм на 40%.

# 583
  • София

Joy Joy Joy

# 584
Ти пък се наопък............... Mr. Green Mr. Green Mr. Green викаме,че рошав е .................  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт