"Прилив и отлив" / Забавна MedCezir-ска теорема, решаваме в 139-та тема

• 39 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Привет на всички птички! Hug Hug Hug Hug Hug
Много ми харесва ядосан, освен......., да не изброявам, ....ще ми се да го видя и като лошия герой...в някой филм....

Желая ви хубав ден и посред нощите всичко си изчитам, да не си помислите нещо друго Wink
Hug Hug Hug Hug
Май всички искаме да го видим ядосан, страшен и лош  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy

Как може такова нещо, момичета... Тъкмо си казвам - Хайде още 5 серии и съм ги стигнала! и хоп нов епизод с превод!  Crazy ааа много сте бързи, какво е това нещо  Joy
Hug Hug Hug
Ще ни стигнеш, ще ни стигнеш  Party Party Party

# 676
# 677

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Много ми харесва ядосан, освен......., да не изброявам, ....ще ми се да го видя и като лошия герой...в някой филм....

Желая ви хубав ден и посред нощите всичко си изчитам, да не си помислите нещо друго Wink
Hug Hug Hug Hug
Май всички искаме да го видим ядосан, страшен и лош  Mr. Green Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy

Как къса дрехи  Blush Blush

# 678
# 679
# 680
  • София

Peace И на мен би ми било интересно да го гледам в различни типажи герои. До сега много добре се справя с различните сцени  Heart Eyes

# 681
# 682
# 683
  • София

Hug Hug Hug Hug

Със зъби  Joy Joy Joy

# 684

Hug Hug Hug Hug

Със зъби  Joy Joy Joy

Охааааааа  smile3508 smile3508

# 685
  • София

">#t=110[/video]

# 686
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Питате ли за мен?  Joy Joy Joy Този път Лили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes е свободна и ще преведе първите 30 минути  Party Party Party и ще редактира епизода  Hug Hug Hug Hug

Разпределението на 55 епизод  Hug Hug Hug

Лили# 1-30

Бризче#30-36

Вени#36-42

viv4o#42-48

Дани#48-54

Ася#54-60

Ники#60-66

Валя#66-72

Пепи#72-78

Бела#78-84

Рени#84-90

Ани#90 до края

Линка с руските субове  Hug Hug Hug Hug
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=osL77YdWyxSWe6SC2170180

Ако някой закъснее с превода, ще се разправя с Ивето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ади аз отивам да работя  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Някой, май Бризчето предния път си беше играла да слага репликите по минути  Hug Hug Hug
достатъчно е само да пишете:
Яман: ...............
Мира:................

или даже само Я, М и т.н  Joy Joy Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Hug Hug

Хубав ден и лека работа  Hug Hug Hug

# 687
# 688
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Питате ли за мен?  Joy Joy Joy Този път Лили  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes е свободна и ще преведе първите 30 минути  Party Party Party и ще редактира епизода  Hug Hug Hug Hug

Разпределението на 55 епизод  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Лили# 1-30

Бризче#30-36

Вени#36-42

viv4o#42-48

Дани#48-54

Ася#54-60

Ники#60-66

Валя#66-72

Пепи#72-78

Бела#78-84

Рени#84-90

Ани#90 до края

Линка с руските субове  Hug Hug Hug Hug
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=osL77YdWyxSWe6SC2170180

Ако някой закъснее с превода, ще се разправя с Ивето  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ади аз отивам да работя  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Някой, май Бризчето предния път си беше играла да слага репликите по минути  Hug Hug Hug
достатъчно е само да пишете:
Яман: ...............
Мира:................

или даже само Я, М и т.н  Joy Joy Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Hug Hug

Хубав ден и лека работа  Hug Hug Hug

Ама къде е срока, беееее  newsm78 newsm78

до петък вечерта да сте готови  Crossing Arms Crossing Arms
  Mr. Green Mr. Green
Ади - колай гясин, аркадашлар  Mr. Green Mr. Green
Лилиииии    love001  love001  love001

# 689

Общи условия