Звездни компромати -228 част

• 51 343
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
  • срещу двата комина :)))
на мен пък ми харесва пончото, бих го носила с кеф  Sunglasses

# 601
Ееее, жалко, че са й прекратили договора на Иринчето с онзи гей. Ако й го бяха прекратили по-рано кой знае, сега сигурно щеше да е омъжена за Джордж Клуни  hahaha Ама нищо де - нали има договор с Avon  Mr. Green

Joy Mнооого добро!  Laughing

Не съм склонна да вярвам на тази новина. Преди седмица Ирина публикува снимки от почивката им в Дубай. С тях са били роднини на Роналдо, както и племенницата на Ирина и майка й.  Peace Мисля, че бях споделила снимката тук.

# 602
  • Бургас
Ееее, жалко, че са й прекратили договора на Иринчето с онзи гей. Ако й го бяха прекратили по-рано кой знае, сега сигурно щеше да е омъжена за Джордж Клуни  hahaha Ама нищо де - нали има договор с Avon  Mr. Green

Joy Mнооого добро!  Laughing

Не съм склонна да вярвам на тази новина. Преди седмица Ирина публикува снимки от почивката им в Дубай. С тях са били роднини на Роналдо, както и племенницата на Ирина и майка й.  Peace Мисля, че бях споделила снимката тук.

Е, може да са й прекратили договора без предизвестие.

# 603
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Точно с Клуни едва ли...нямаше да му се върже на политическата кариера  Mr. Green

# 604
  • Бургас

Точно с Клуни едва ли...нямаше да му се върже на политическата кариера  Mr. Green

Ами кво - тъкмо ще се сметне за затопляне на руско-американските отношения. Сега тая кльощава британка какво да я прави.

# 605
miss july hahaha твърде възможно е  Wink

# 606
Според мен Лео ще налази Иринчето.  Grinning

# 607
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пъров ще трябва да се изруси, па тогава при Леонардо Laughing

# 608
Лео по последна информация го свързват с Риана, били на вечеря и се били целували уж.

# 609
  • Бургас
Пъров ще трябва да се изруси, па тогава при Леонардо Laughing

А и при Лео няма договори. Там има плащане на ръка, а освен това ще й се наложи да работи в голям екип Mr. Green

Лео по последна информация го свързват с Риана, били на вечеря и се били целували уж.

Били се целували. То за Лео това си е като "здравей, здрасти".

# 610
Мисля, че Лео и Риана като двойка, биха били по популярност Бранджелина Crazy и двамата много ми харесват и са много талантливи. Дано да е вярно  Heart Eyes

# 611

Риана с нейните дългосрочни формални и неформални ангажименти с Джей Зи и Еминем,
не я виждам как ще се обвърже с Лео, нито пък той с нея.

Иначе свалката е гореща  Peace

# 612
И аз не ги виждам заедно, не и сериозно поне.

# 613
  • София
Утре на гости при Гала ще е Мария. Ах, тръпна от очакване 😜

# 614
Известното пончо на Бърбари. Този сезон не си звезда ако нямаш такова с инициалите, това е бъркина на пончитата.  на мен ми харесва.

Мисля, че Лео и Риана като двойка, биха били по популярност Бранджелина Crazy и двамата много ми харесват и са много талантливи. Дано да е вярно  Heart Eyes
Дано да не е вярно, не ги харесвам заедно, тоест Рияна не харесвам.
пък и дрогата ще им дойде късо.

Общи условия

Активация на акаунт