Бързи въпроси за детски подаръци

• 188 181
  • 1 239
  •   1
Отговори
# 105
Написах от бебето и дата, благодаря ви

# 106
Написах от бебето и дата, благодаря ви

Винаги пиша имената на децата ми + леля ..... /моето име/  Grinning , ако и мъжът ми идва, добавям и "чичо..... "
Според мен е редно всички присъстващи да са споменати.  Peace

# 107
  • Варна
И аз смятам, че подаръкът е от цялото семейство, а не само от бебето Wink

# 108
сега пък имам друга чуденка newsm78 искам да напиша картичка на бебенцето, което ще ходим на рожден ден , то става на 1 годинка, а моето детенце е на 10 месеца. Ясно е, че моето дете не е написало картичката, аз  Grinning, но от кой да напиша, че е от името на детето ми или  ........? Confused

Според зависи кой всъщност е поканен и кой е придружаващ персонал. Обикновено на детски рождени дни е поканено по-скоро детето, а аз съм за обслужване, т.е. пиша картичката от негово име и гледам текста да е по-детски, винаги споменавам ''здравето'', но си спестявам ''късмета и успехите'' - пиша нещо като ''много игри, усмивки, приятелчета'' в зависимост от това колко креативно съм настроена. Определения като ''чичо, леля, кака, батко,...'' не използвам. Ако трябва да си напиша името, просто го пиша.

# 109
  • Пловдив
и аз пиша само името на детето/децата Simple Smile

# 110
Търся подарък за моя племенник, става на две годинки. Върти ми се в главата муз. книжка или дървено влакче. Накакви предложения Simple Smile

# 111
  • Варна
дървеният влак беше голям хит при нас.

# 112
И двете стават.
Моят син получи за Коледа, като беше на 3 без няколко месеца, книжка с бутони, голяма, шарена и музикална /като се натискат бутоните, издава звуци като животни/. Още си я харесва и е много експлоатирана.... Peace

# 113
може ли да споделиш коя е книжката. благодаря ти!

# 114
може ли да споделиш коя е книжката. благодаря ти!

http://hermesbooks.com/svet-t-okolo-nas.html

http://hermesbooks.com/moite-prijateli-zhivotnite.html

Тези ги имаме  ние!

# 115
тези са супер, но са изчерпани навсякъде. Sad гледам я тази книга Моят първи таблет, голяма книга за животните. струва ми се подобна и пак на хермес Simple Smile

# 116
тези са супер, но са изчерпани навсякъде. Sad гледам я тази книга Моят първи таблет, голяма книга за животните. струва ми се подобна и пак на хермес Simple Smile

Преди месец ги имаше в Комсед. Виждала съм ги в Технополис в Дъ Мол на Цариградско.  Peace Иначе и другите стават, но тях ги нямаме....

# 117
Наскоро една приятелка беше споделила подаръка за новородената си дъщеричка от колегите. Много красиво избродирана възглавничка с датата на раждане, височината до бродирано жирафче и теглото на бебето до едно мече, имаше още декорации като пеперуди и цветя, направо приказка.... в прекрасни бонбонени цветове. Възглавничката бе красиво опакована като допълнение към другия подарък. Споделям  като идея  Peace

# 118
  • Пловдив
Да споделя една промоция, в случай ,че някой се интересува от конструктори Лего - аз вече поръчах три , които отдавна ги заглеждаме, на 50% не можах да ги пропусна : http://www.hippoland.net/samo-online Дано послужи на някого! Хубав ден на всички Ви   bouquet

# 119
Цитат
Да споделя една промоция,

Благодаря delilah_qk!
Аз се възползвах.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт