Интериорен стил по аматьорски - 29

• 69 850
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
  • София
blondie_anna пейката е готина, но не ми се вижда особено практична за антре, а и красивите бели кошнички няма да са дълго време бели май  Rolling Eyes

Миналата Коледа бях загледала огледалата на Jusk, но наживо рамките са направо плачевни  Sick и изглеждат супер нискокачествени  ooooh!. Напоследък има страшно много пластмасови рамни и цените им започват от 2лв. на л.м. + едно огледало и накрая ще ти излезе хем по-малко пари, хем далеч по-добър резултат  Hug Hug Hug

Това хагско синьо ми е отколешна любов, която бях позабравила, но като се замисля, даже абитуриентската ми рокля беше в такъв цвят. Май както бях решила да боядисам хола наситено сив ще вземе да стане хагско син. ММ съвсем ще изперка като чуе  Mr. Green
Скрит текст:
Диванът, обаче е горчичен на цвят  Flutter

# 346
Къде ги намирате тези рамки за огледала?
Имам едно около метър на два, мисля го за коридора, понеже е доста малък, да отвори пространството. В същото време коридора ще е или в наситен и тъмен цвят, или с тъмни тапети, защото всичко в малкия ни апартамент се очертава слънчево и светло - имам нужда от едно помещение с тъмни цветове. Така че мебелите ги виждам бели в коридора - например като тази пейчица от Jysk.
А дали са съизмерими като качество стоките на Jysk с икейските?  newsm78 Не съм купувала оттам досега.

# 347
  • София
Oфeлия, за кои рамки питаш? Аз говорех за ателиета за рамки. В банята си направих огледало с пластмасова рамка, която изглежда супер и нищо и няма, а ежедневно я мокрим като се къпем.
Има какви ли не рамки на пазара, въпрос на избор, а изработката обикновено е около ден-два.

# 348
blondie_anna, сребърното огледало да, но с тия "панери" не!

...и какво? Мъжа си купил апартамент и срещнал съседката и се събрали  Joy много:о добре се е получило то оставаше и с тоя бюджет (110хил) да не се получи. Островът на пътеката мен също ме дразни и защо не правят първо хола после кухнята  newsm78 оооо сега видях къде е втората баня. Е не!

# 349
Oфeлия, за кои рамки питаш? Аз говорех за ателиета за рамки. В банята си направих огледало с пластмасова рамка, която изглежда супер и нищо и няма, а ежедневно я мокрим като се къпем.
Има какви ли не рамки на пазара, въпрос на избор, а изработката обикновено е около ден-два.

Точно за тези пластмасовите, мислех, че ги продават готови някъде  Embarassed Ще се разтърся из ателиетата, благодаря.

# 350
  • София
Вече има такива пластмарови рамки, че по нищо не се различават от дървените, освен по цена. (и са прекрасни за влажни помещения, където е немислимо да има дървена рамка)

Ето някаква фирма, на която попаднах в Гугъл, но да кажа, че има на много места и е най-добре да се види наживо. Но това е като да се добие представа.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 23:56 от 7no6ti

# 351
  Embarassed не се сърдете, но не ми харесват пластмасовите рамки, според мен развалят интериора. Има разни пластмасови огледала в рамки които са идейни, интересни, даже икея имат такива, но рамки дето имитират дърво ми седят евтино Embarassed

# 352
so what, няма какво да се сърдим, всеки си има вкус  Peace
Аз не съм сигурна дали ще сложа имитация на дърво, по-скоро си представям тънка бяла рамчица, колкото да не е без хич и да контрастира на стената. А и ще пробвам, ако не ми хареса - евтини са, ще я сменя.  Mr. Green

# 353
  • Варна
На мен пейката ми хареса, удобно е да поседнеш докато обуваш ботуши да речем, това че дървото е бяло дори мисля е предимство пред тъмно дърво, а възглавничките се перат.
Аз имам пейка и си я ползваме, на междинния рафт имам кошници - държа там чехли, гъбички, бои, четки, а обувки под рафта.

# 354
Аз в коридора,поради липса на място,имам един плетен кош,в който слагаме чехли.Този кош,обаче,е с дървена стабилна основа и може да се сяда на него,затова го ползваме да посядаме,като си обуваме обувките.Simple Smile

# 355
По повод рамките покрай моето хоби съм доста запозната .В ателиетата за рамки има толкова добри имитации ,че докато не се пипне няма как визуално да се разбере каква е. Друг е въпроса ,че хубава дървена рамка с размери 72см/68см ми излезе почти 450 лв за същата имитация на дали щях да дам повече от 4о лв.
По повод огледалата и на мен са ми слабост но тези огромните от пода до тавана.Правила съм ги поръчка при стъклар и при самото изрязване им слагат нещо като кант хем е много семпло хем има завършен вид. Цената на услугата е направо символична. Проблемен е транспорта и монтажа ,но 40лв над стойността на поръчката се навиват да свършат всичко.

# 356
  • София
Аз също имам огледало от пода до тавана в антрето, без рамка на цяла стена, с кант отстрани. Не помня точно, но самото то + поставяне не бяха никак скъпи. Докараха го и го залепиха без проблем.

# 357
.............., че край вече на изясняването на семейни въпроси в кухнята (Раличке:)))))...). То шини, шини, но гравитацията винаги ще бъде актуална.
Joy
 Барб, скринът ти ми е любим. И тъмно зелено харесвам.
Не съм виждала пластмасови рамки, които да объркам с дървени. Обратното ми се е случвало  Grinning с едни много грозно боядисани златни рамки.
Столовете в апартамента с висящия остров икейския Нилс ли са?

# 358
Здравейте,
предстои ми ремонт на кухнята и бих искала да ви помоля за съвет.
Ситуацията е следната.
Холът и кухнята са свързани, има свод. Холът ни е около 40 кв.м., а кухнята е доста малка-3,60 на 1,50.
Основното ми питане е дали е удачно да избера различен цвят дърво, от това, в което са всички останали мебели в хола(череша). Бялото не е опция.  Confused

# 359
.............., че край вече на изясняването на семейни въпроси в кухнята (Раличке:)))))...). То шини, шини, но гравитацията винаги ще бъде актуална.

Хаха, ами да му мислите тези, които си ги решавате въпросите в кухнята, аз ползвам само традиционни места, консерва съм си  Laughing Макар, че имам известни подозрения, че след като направим новата кухня, ММ ще изпита потребност от разни експерименти  Rolling Eyes

Fisholina, честно казано, черешата не е някаква благодат за различни комбинации  Confused Сама по себе си е особен и ангажиращ цвят, така, че хубаво трябва да обмислиш вариантите   bouquet
Ако не бяло - защо поне не някакъв друг цвят, вместо още един дървесен декор? Не знам какви са стените, но примерно - капучино няма да се бие особено с черешата  Thinking

Ето да си покажа окончателно плочките, които ще са в банята - снощи драмата приключи успешно - поръчани и капарирани  bowuu
под -
Скрит текст:

стени -
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 15:52 от Rallichka

Общи условия

Активация на акаунт