Интериорен стил по аматьорски - 29

• 69 859
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
Ralichkaaaa, Прекрасни плочки!!!! Много ми харесват! Simple Smile Браво!

# 361
Благодаря ти  Hug

# 362
  • Варна
Rallichka чудесни! Бързо казвай производител и модел, да си ги сложа в папката готини Simple Smile

# 363
  • вятърничава
fisholina ,
и у дома е аналогична ситуацията.Аз избрах бели горни шкафове,за да изглежда по просторно и светло,а долните са в цвят орех като останалите мебели.

# 364
  • Русе, България
Ето да си покажа окончателно плочките, които ще са в банята - снощи драмата приключи успешно - поръчани и капарирани  bowuu
под -
Скрит текст:

стени -
Скрит текст:

Много добър избор! Аз, като бягаща от всичко жълто, особено харесвам избраните плочки за стените! Предишните, от визуализацията, не ми допаднаха толкова, окончателният избор обаче е супер!

# 365
Момичета, представа нямате как се радвам, че ги  харесахте  Hug Не знам дали ви се е случвало, но напоследък като избирам нещо, едно гласче ми нашепва - а дамите в интериорната тема дали ще одобрят  Thinking  Laughing Та винаги се сещам за вас като избирам, защото много повече се доближава усещането ми за нещата до вашето тук, отколкото до това на приятелите и обкръжението ми, да кажем  Confused При повечето от тях кухнята е венге, банята е всякакви нюанси на жълто-кафяво-червено, холовите секции са по калъп и в най-тривиалните и същевремнно несъчетаващи се с нищо цветове  Crazy Та така, вие сте ми съмишлениците. Даже се зарадвах, когато отнесох няколко неодобрителни погледа за шарените плочки от тях - значи не са масовия избор, което е и една от целите ми всъщност.
Rallichka чудесни! Бързо казвай производител и модел, да си ги сложа в папката готини Simple Smile
Дорис, аз, поръчвайки ги в шоурума тук, в Хасково, не знаех производител, но намерих снимката от тук: http://www.luxima21.com/product/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D … nd-provenza-deco/ - пише, че производител е Realonda Испания и са на 52лв/кв.. При нас обаче имаше само 2-ро кач-во плочки, нямаше опция за 1-во, аз не съм и настоявала, де, и на мен ми излезнаха по 28лв/кв. Какво според вас може да се очаква от 2-ро кач. плочка  newsm78 Само да не са счупени, иначе ще преглътна евентуални цветови разлики  Rolling Eyes

Много добър избор! Аз, като бягаща от всичко жълто, особено харесвам избраните плочки за стените! Предишните, от визуализацията, не ми допаднаха толкова, окончателният избор обаче е супер!
Да, и аз имах колебания за предишните, че червенееха, но тези като ги видях, заспаха  Laughing Сивички са.

Раличка,много добър избор!
И как няма да са хубави като има и синичко Laughing
Хаха, да, аз даже и синя стена ще си имам в дневната  Mr. Green

# 366
Момичета-кокичета,

Нова съм в темата...но влизам с летящ старт Simple Smile

Харесва ли ви този цвят врата?! Пасва ли си с тапетите и ... с какъв цвят мебели мога да го съчетая?

Предварително благодаря за мненията?

# 367
Този гранитогрес (60х60см), възможно ли е да бъде поставен в банята, но на стената?

# 368
В моята баня геанитогресът е 60/60 и на стените ,и на пода.

# 369
В моята баня геанитогресът е 60/60 и на стените ,и на пода.
Имаше ли някакви проблеми или особености при поставянето, ще постнеш ли една снимка?

# 370
  • sofia
blue_water, на стена всичко може, на пода не може да се сложи фаянс (примерно).

Раличка, чудесни са плочките!

# 371
  • София
Този гранитогрес (60х60см), възможно ли е да бъде поставен в банята, но на стената?

Може, при мен са 62,5/33. Предполагам идеята ти е да имитира мрамор? Добре ли изглежда?

# 372
*тайна*, лично на мен не ми допада съчетанието. На тази врата ще и стои добре едноцветна стена. Според мен по-лесно е да смениш тапета. Мебелите - бяло или нещо близко като нюанс до вратата. Вкарай цвят със завеси, килими и т.н.

# 373
Да, колкото и да съм против имитациите, искам да имитира мрамор.
И този ми харесва http://www.luxima21.com/product/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D … %81-creta-blanco/
и този
http://www.luxima21.com/product/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D … %D1%81-calacatta/
Има избор.
Много харесвам пачуърк плочките и от преди години съм искала да имам такива, но вече много често ги виждам и съм разколебана.

ARcho, къде изчезна как върви твоята кухня?

# 374
  • sofia

Много харесвам пачуърк плочките и от преди години съм искала да имам такива, но вече много често ги виждам и съм разколебана.

Имам чувството, че пачуърка много натоварва пространството, погледа все натам ходи. Вярно, че в банята не прекарваш толкова време, но аз се чудя за кухня. От снимка не мога да преценя дали е така. Поради това ми усещане ще сложа бели плочки за гръб в кухнята, още повече, че помещението не е голямо.

Аз харесвам "класически" пачуърк.

Скрит текст:

Има един дизайнер на пачуърк платове Кaffe Fassett ...докарва ме до лудост, много ме дразнят принтовете му, а повечето мотиви на "пачуърк" плочки ми напомнят за него

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 17:01 от vesi1

Общи условия

Активация на акаунт