Лидл ::57::

• 88 394
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Портокалът го съхраних в найлонов плик, имам и снимки, касовата бележка е налична, писах им....та, да видим до къде ще стигнем.
За да ти хване "дикиш"  Wink пиши на страницата им във Фейсбук. Аз миналата година за солетите и за тампоните за грим като писах там, набързо оправиха нещата.

# 406
Недей да съжаляваш горко... и без нея се минава..
Аз правих сок в едно пластмасово просто, което е и за лимони на всичкото отгоре, тоест с малко легенче отдолу ...но пак си ставаше фрешчето. И сто пъти по-лесно се чисти, а и заема място колкото една чаша...
И аз сега се чудя туй чудо дето го купих днес, къде да го дявам... Laughing Ама да има там да си играе детето.. Joy

Аз понеже никога не съм правил сок от портокал... с неелектрическа пластмасова преса става ли толкова добре колкото с електрическа?

# 407
Какъв е бил проблема с тампоните за грим?! Rolling Eyes

# 408
Кои солети ?
 В къщи купуваме само от там тампони за грим  и сме доволни / тези по -скъпите ./

# 409
Аз понеже никога не съм правил сок от портокал... с неелектрическа пластмасова преса става ли толкова добре колкото с електрическа?

Твърдо не! Много материал отива зян с тези пластмасовите сокоизтисквачки. А и става доста по-трудно. Казвам го като човек, който мрънка за щяло и нещяло и обичам всичко да ми става лесно без много зор. Ако трябва да правя фреш с пластмасовата сокоизтисквачка, по-добре да си остана жадна.  Naughty Аз имам цитруспреса на Кенууд. Мие се лесно и бързо. Съставните части, които трябва да се измият са абсолютно същите, както при пластамасовата. Каничката за сока, цедката и другата част, на която се слага портокала. Така, че двете са съпоставими като трудност на измиване.

А за портокалите с червеи... Добре де, какво да направят от ЛИДЛ? Да влизат във всеки един портокал поотделно?! Не разбирам тези закани, честно!  Tired

# 410
Ако е един портокал с червей-случва се. Ако всичките ви портокали са с червеи вече става неприятно. И наистина няма как да знаят вътре има ли червей или не. Явно и вие не сте предполагали, щом сте ги взели.

# 411
  • Русе
Тампоните за почистване на грим Iseree отначало бяха 100% памук, после им промениха състава - с полиестер и микрофибър. Една година след промяната, етикета с цената, обаче си стоеше стария и на него пишеше 100% памук. Казах веднъж на каса за това, но доста време след това етикета си стоеше стария. Като писах на страницата им, до една седмица го смениха.

И между другото памука Iseree, който липсваше дълго време отново е в асортимента им, но имам друг и все още не съм си купила. Преди да изчезне беше много хубав.

# 412
Тампоните за почистване на грим Iseree отначало бяха 100% памук, после им промениха състава - с полиестер и микрофибър. Една година след промяната, етикета с цената, обаче си стоеше стария и на него пишеше 100% памук. Казах веднъж на каса за това, но доста време след това етикета си стоеше стария. Като писах на страницата им, до една седмица го смениха.

Мерси за отговора, помислих че е нещо сериозно. Hug
 Не че е маловажно де, човек може да има алергии, и да се доверява на етикетите. Rolling Eyes

# 413

А за портокалите с червеи... Добре де, какво да направят от ЛИДЛ? Да влизат във всеки един портокал поотделно?! Не разбирам тези закани, честно!  Tired

А аз какво да направя? Да ядем червеи ли? Като потребител съм платила, колкото са ми поискали и ми се полага качествена стока, а не червива. В крайна сметка за това има контролиращи органи. Няма само да купувам и да хвърлям, за това че някой търговец не си е бракувал стоката навреме. Тяхна работа е да знаят какво продават.

# 414
  • Русе
Мерси за отговора, помислих че е нещо сериозно. Hug
 Не че е маловажно де, човек може да има алергии, и да се доверява на етикетите. Rolling Eyes
Да, веднъж на касата 2 жени си бяха взели и коментираха, че са памучни. Казах им да прочетат етикета, че не са. Като се увериха и казаха на касиерката, че няма да ги вземат. На мен тези микрофибърните направо ми остъргваха очите. И аз си ги купих, подведена по хартиения етикет, без да знам, че вече са с друг състав. Преди бях много доволна от тях.

# 415
  • Щастлива мама на 3 слънца
Еми ще ви върнат парите какво толкова. За портокалите.те са само търговци.

# 416
Аз правих сок в едно пластмасово просто, което е и за лимони на всичкото отгоре, тоест с малко легенче отдолу ...но пак си ставаше фрешчето. И сто пъти по-лесно се чисти, а и заема място колкото една чаша...
И аз сега се чудя туй чудо дето го купих днес, къде да го дявам... Laughing Ама да има там да си играе детето.. Joy

Аз правя сок само за детето,аз не пия такива, та три портокола за една чаша- едно и също ми идва и с простото пособие от левчето, и с цитруспресата-все сок става, като време е едно и също...само дето е по-лесно за детето с електическата преса.. Peace

И Мишелин гледам е писала...въпрос на усещане е според мен.
А място за сравнение при чистенето просто няма-механичната преса е от две части-легенче и едно общо горно /цедка и стърчащото са в едно/, та само се изплаква.
Цитруспресата - сглобяване, разглобяване...абе хамалогия си е , поне за мен..лично мнение.

# 417
  • Щастлива мама на 3 слънца

Аз правя сок само за детето,аз не пия такива, та три портокола за една чаша- едно и също ми идва и с простото пособие от левчето, и с цитруспресата-все сок става, като време е едно и също...само дето е по-лесно за детето с електическата преса.. Peace

И Мишелин гледам е писала...въпрос на усещане е според мен.
А място за сравнение при чистенето просто няма-механичната преса е от две части-легенче и едно общо горно /цедка и стърчащото са в едно/, та само се изплаква.
Цитруспресата - сглобяване, разглобяване...абе хамалогия си е , поне за мен..лично мнение.
До вчера.бях с тая от 1 лев. Еми то половината портокал оставаше. Аз ли нямам сила да въртя... И цялата става в сок и плота.

# 418
Напълно подкрепям мнението, че с най-елементарна сокоизтисквачка от левче е най-лесно, а резултата същия. Имам цитрус- преса, имам и електрическа машина. Цитрус- пресата не я използвам, поради хамалогията по измиването след това, а електрическата я използвам само за зарзавати, с които не става с обикновената- моркови, ябълки, пак поради същата причина.
Ако трябва да изстискам само 1-2 плода, дори го правя с най-обикновена лъжица.

# 419
Много ме учудвате с тази цитруспреса, аз имам някаква обикновена от Кауфланд, която се почиства супер лесно. Освен това с два портокала препълвам голяма чаша.

Общи условия

Активация на акаунт