Лидл ::57::

• 88 404
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Еми и аз така - от три портокала все една чаша вадя...и с простата механична, и с електрическата...

С простата-наистина го има момента с оливането на плота..

С електрическата си е глезотийка...

Абе който както му е удобно...

Сега, аз никого не искам да убеждавам, просто споделям моите виждания Peace с най-добри чувства..

# 421
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
В Лидл от днес, портокали с червеи. В понеделник директно в "Комисията по храните"  Naughty

Много неприятно,
 като знам нашите институции... по скоро нищо няма да се промени, поне ако имаш бележката да ти върнат парите. Rolling Eyes

Да, пазя касовата бележка и няма да им се размине само с едно връщане на парите.
Ауу че сте лоши, а те аджаба как да проверят дали имат червеи, винаги съм се чудила. Дали да ги разрязват, ама после едва ли някой ще иска да си ги закупи. Но пък щом си имат и червеи поне не са пълни с гадни Ета и т.н

# 422
Предпочитам ситруспресата от левчето, че като я хвърли детето на земята и стане на парчета не ме били чак толкова сърцето. Докато са ми малки децата ще карам с по простички неща до колкото е възможно.

Никога не съм си мислела, че портокалите може да червясат  Sick Вече ще съм по внимателка като ям портокали. Но пък погледнете от друга страна на нещата. Щом има червеи в портокалите, значи са екологично чисти  Joy

# 423
Най вероятно порткалите са съхранявани дълго и неправилно... Rolling Eyes

# 424
Щом има червеи в портокалите, значи са екологично чисти  Joy

Дали? Аз знам, че червеи се появяват от неправилно съхранение.

# 425
До вчера.бях с тая от 1 лев. Еми то половината портокал оставаше. Аз ли нямам сила да въртя... И цялата става в сок и плота.

Точно. Половината портокал остава с пластмасовата сокоизстисквачка.

Лорийн, това за което говориш ти не е цитрус преса, а сокоизстисквачка. Аз говоря баш за цитруспреса. Ето я: http://www.technomarket.bg/products/09078792/kenwood-je-290. Няма кой знае какво сглобяване/разглобяване. Само завърташ да освободиш каничката и измиваш. Иначе от другите сокоизстисквачки и аз имам и не ползвам точно заради измиването после. За мен е важно да не си хабя портокалите и да става бързо и лесно. И това го постигам с електрическата цитрус-преса. Нека всеки използва каквото му е удобно. За мен няма място за сравнение.  Wink

А относно портокалите, ЛИДЛ не заслужават такова отношение. Едни от малкото коректни към клиента търговци са. Казали са ти момичетата - отиваш, връщаш портокалите и си взимаш парите. Ама чак да им пращаш Комисия по храните...  Peace

# 426
Коректността не е бонус- привилегия, а задължение. И аз съм коректна с тях- редовно си плащам.

# 427
  • Пловдив
Коректността не е бонус- привилегия, а задължение. И аз съм коректна с тях- редовно си плащам.

Прекрасно.Напълно те подкрепям.
Аз съм редовен клиент на Лидл.Възхитена съм от отношението спрямо клиента,но това не значи ,че при проблем трябва да се мълчи.Смятам ,че когато критиката е конструктивна и вярна,това е в полза и на търговеца и на клиента.Преди години моята счетоводителка осъди Метро и от тогава пускат деца в магазина.А ако не беще тя.....?

# 428
Мисля ,че се увлече и преекспонираш едно червейче в един портокал  Grinning
 Аз пък си купувам в повечето случай плодовете и зеленчуците само от там и съм много доволна.
  И едно червейче в портокал няма как да ме спре да вземам отново - виж ако беше боя в кората на портокала или да беше с вкус на химикал -определено не бих взела.
Щом живо същество съществува в портокала значи е добър за консумация  Grinning  
 Ябълка с червей ,не е признак за лошо съхранение - а  че не е достатъчно пръскано дървото с химикали .

# 429

Прекрасно.Напълно те подкрепям.
Аз съм редовен клиент на Лидл.Възхитена съм от отношението спрямо клиента,но това не значи ,че при проблем трябва да се мълчи.Смятам ,че когато критиката е конструктивна и вярна,това е в полза и на търговеца и на клиента.Преди години моята счетоводителка осъди Метро и от тогава пускат деца в магазина.А ако не беще тя.....?

Благодарности на твоята счетоводителка!!!  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 430
Ако "Лидл" е знаел за червеите, едва ли би ги пуснал в продажба. Сигурна съм, че нямаше така да се изложат.
Според мен е достатъчно да се уведоми магазина и предполагам ще вземат мерки - или даже да се пише мейл и т.н.
Но чак пък Комисия да се вика.... не вярвам да е нарочно. И те са хора, и те грешат. Важно е грешките да се поправят навреме.  Peace

# 431
  • Пловдив
Всички трябва да си търсим правата.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=116976
Това че е имало червей и мен не би ме спряло да пазарувам.Просто всички трябва да имат отговорно отношение.

# 432
Нахлувам в темата без да знам мн мн какво е актуално сега. И ще ви кажа бели червейчета в портокалите през зимата винаги има. Във всички вериги се пречистват ( сигурна съм, че  и  в лидъл) ръчно на подбор. Пропуска се... Simple Smile  Личен опит в др верига

# 433
Стига де, ще спра да ям портокали... Sick
Моите са кауфландски. Rolling Eyes

# 434
  • София
Портокалът го съхраних в найлонов плик, имам и снимки, касовата бележка е налична, писах им....та, да видим до къде ще стигнем.
За да ти хване "дикиш"  Wink пиши на страницата им във Фейсбук. Аз миналата година за солетите и за тампоните за грим като писах там, набързо оправиха нещата.
Може ли да покажеш снимките! Peace
И аз, за пръв път чувам за червеи в портокали Peace

Общи условия

Активация на акаунт