Лидл ::57::

• 88 384
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
моята я вадя именно от хладилника

# 391
някой пробвал ли е сладкарската сметана за разбиване на Лидъл, 200 грамова,червена опаковка,марка Pilos / намира се след кафетата и нишестетата/. За 2-ри път взимам и не мога а я разбия с миксер

tuly, трябва да е добре охладена. Аз обикновено купувам и я оставям в хладилника на вратата. Стои там докато ми дотрябва, разбива се чудесно, бях пускала и снимки някъде в лидълските теми. Peace

Повтаряме се, съжалявам, но сме писали почти едновременно.

# 392
  • Русе
някой пробвал ли е сладкарската сметана за разбиване на Лидъл, 200 грамова,червена опаковка,марка Pilos / намира се след кафетата и нишестетата/. За 2-ри път взимам и не мога а я разбия с миксер
Това не е сладкарска, а животинска сметана.
Сладкарската сметана, която е растителна е 1 литър и беше с цена над 4 лв. Peace

За по-голяма сигурност и бъркалките на миксера може да се сложат във фризера за известно време.

# 393
Това не е сладкарска, а животинска сметана.
Сладкарската сметана, която е растителна е 1 литър и беше с цена над 4 лв. Peace

За по-голяма сигурност и бъркалките на миксера може да се сложат във фризера за известно време.

Онова растително нещо изобщо не е сметана, а сбор от е-та.  Sick и може би няма риск при разбиването, но струва ли си...  Истинската сметана за разбиване (сладкарска) си е точно животинската.
За разбиването не мога да дам съвет, защото на мен не ми се е случвало да не става - предния път бях забравила да оставя кутийката в хладилника за няколко часа и въпреки това си се получи. Започвам да се чудя дали не е до партида  newsm78

# 394
Аз тази мъничката червената на Пилос сметанка си я ползвам за кафенцето...
Растителни отдавнаааааааа не купувам..под растителни се има предвид в повечето случаи палмови и др. гадни мазнини..

# 395
Аз не помня от коя сметана за разбиване бях купила преди година и нещо, но не останах и аз доволна. Не помня какъв и беше проблема обаче. Доста време мина.

Ще взема да съжаля, че не си купих цитруспреса, но къде "подягодите" да я турна и нея?!

# 396
Аз не помня от коя сметана за разбиване бях купила преди година и нещо, но не останах и аз доволна. Не помня какъв и беше проблема обаче. Доста време мина.

Ще взема да съжаля, че не си купих цитруспреса, но къде "подягодите" да я турна и нея?!

Недей да съжаляваш горко... и без нея се минава..
Аз правих сок в едно пластмасово просто, което е и за лимони на всичкото отгоре, тоест с малко легенче отдолу ...но пак си ставаше фрешчето. И сто пъти по-лесно се чисти, а и заема място колкото една чаша...
И аз сега се чудя туй чудо дето го купих днес, къде да го дявам... Laughing Ама да има там да си играе детето.. Joy

# 397
В Лидл от днес, портокали с червеи. В понеделник директно в "Комисията по храните"  Naughty
Само ни скубят, а на среща качество = 0!!!

# 398
  • Русе
Тази червената сметана става и за готвене, а не само за сладкиши.

По повод горното мнение за портокалите, се сетих, че забравих да докладвам още в четвъртък, че и в Ловеч вече няма плодове и зеленчуци на 50% намаление.

# 399
Тези си бяха на редовна цена от 1,19 лв. Но и да са намалени, не оправдавам това, че трябва да не стават за ядене или да са с червеите вътре.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 400
В Лидл от днес, портокали с червеи. В понеделник директно в "Комисията по храните"  Naughty

Много неприятно,
 като знам нашите институции... по скоро нищо няма да се промени, поне ако имаш бележката да ти върнат парите. Rolling Eyes

# 401

Много неприятно,
 като знам нашите институции... по скоро нищо няма да се промени, поне ако имаш бележката да ти върнат парите. Rolling Eyes

Да, пазя касовата бележка и няма да им се размине само с едно връщане на парите.

# 402
В Лидл вече не виждам намалени зеленчуци и плодове,което е жалко наистина,защото така се зареждах с домати заготвене и чушки долма.Иначе плод зеленчук купувам или от Кауфланд или от други вериги.

# 403
Портокалът го съхраних в найлонов плик, имам и снимки, касовата бележка е налична, писах им....та, да видим до къде ще стигнем.

# 404
Може ли някой да сподели дали е харесал салатата с тиквички,на мен изобщо не ми хареса,обрах тиквичките,а соса хвърлих.

Общи условия

Активация на акаунт