Лидл ::57::

• 88 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Да похваля тенджерата под налягане ,след проба. За тази цена е страхотна,почти не се чува и не изпуска пара,сравнявайки я със стария Фагор който ползвах,тази ми харесва повече.Пробвах и двете степени на налягане и готвенето на пара също е ок. Заслужава си.  Peace

# 376
lalence11, при нас сосовете бяха изнесени отпред, а не бяха на рафта. До рафта имаше оставени два буркана и аз помислих, че са свършили, но после ги намерихме.

ПП Изпробвахме цитруспресата и сме много доволни  Peace

# 377
При нас със сигурност сосовете не бяха изнесени отпред, бяха си на щанда. Може просто да не е имало големи количества при нас и затова. Rolling Eyes
За скенера- и при нас е след нишестетата/сладкарските неща- има наредени пресни млека УХТ, между тях  и хладилната витрина с колбасите е. Мисля, че и по другите пловдивски Лидъли е на същото място. И аз доста време след като разбрах за този скенер все забравях за него. Mr. Green
Някъде из пловдивските Лидъли има ли останали от почистващите кърпички???

# 378
  • Щастлива мама на 3 слънца
Не е по темата, но за косми от домашен любимец и не само  Wink и когато в дома преобладават килими и мокети, мога да препоръчам прахосмукачките на VAX (моята е от амазон и я считам за Моята прахосмукачка  Heart Eyes ). Същата марка имат и перящи прахосмукачки, но за тях не мога да дам отзиви. Извинявам се за спама  Peace
И аз не по темата, но по повод твоя пост да кажа: исках нова прахосмукачка. Старата ни е купувана 98-ма година, корейски Самсунг. Трудно чистя килима с нея, защото имаме и куче, и котка и са бели, навсякъде е пълно с козина. Оказа се, че изобщо не ми трябва нова прахосмукачка, защото тази е достатъчно мощна и си дърпа добре, просто проблемът ми е в четката. Купих си универсална турбочетка, която ме смая как чисти килима! С едно минаване обира всякакви влакна, а преди чегъртах на едно място по 20 пъти със старата четка. Разбира се и цената на четката е 30 лв, а не се наложи да дам 200 лв за нова прахосмукачка.
Това е четката. Има и други видове, огледах ги, но тази е най-стабилно направена и на най-добра цена.

Доста интересно. Благодаря. И аз с моята по 100 пъти чистя. Имам фобия от косми и откачам.накрая с тиксо ги махам

# 379
Не е по темата, но за косми от домашен любимец и не само  Wink и когато в дома преобладават килими и мокети, мога да препоръчам прахосмукачките на VAX (моята е от амазон и я считам за Моята прахосмукачка  Heart Eyes ). Същата марка имат и перящи прахосмукачки, но за тях не мога да дам отзиви. Извинявам се за спама  Peace
И аз не по темата, но по повод твоя пост да кажа: исках нова прахосмукачка. Старата ни е купувана 98-ма година, корейски Самсунг. Трудно чистя килима с нея, защото имаме и куче, и котка и са бели, навсякъде е пълно с козина. Оказа се, че изобщо не ми трябва нова прахосмукачка, защото тази е достатъчно мощна и си дърпа добре, просто проблемът ми е в четката. Купих си универсална турбочетка, която ме смая как чисти килима! С едно минаване обира всякакви влакна, а преди чегъртах на едно място по 20 пъти със старата четка. Разбира се и цената на четката е 30 лв, а не се наложи да дам 200 лв за нова прахосмукачка.
Това е четката. Има и други видове, огледах ги, но тази е най-стабилно направена и на най-добра цена.

Благодаря за идеята, ще се възползвам, и без това четката ми не е оригинална, майка ми успява да съсипе вече 4та /тя по принцип е кошмара за всяка техника  Grinning/. Но и ще се оглеждам за някоя перяща прахосмукачка, с трима мъници на 4г. 9 месеца и 2 месеца и с котарака и куче ще има нужда от нещо такова .

# 380
Да похваля и аз цитрус пресата. ММ ми прави супер фрешове с нея.  Peace

# 381
АЗ харесах детските дрехи,но понеже съм на червено,ще се въздържа,плюс това мисля,че 116 размер ще ни е малък,иначе дрешките са много сладурски.

# 382
Днес си взех и аз цитрус пресата, очаквах да е свършила, но имаше 7-8 броя, не съм я пробвала още. Взех си грейпфрути, портокали и подправки.

# 383
И у дома сме с котка - дългокосместа при това. Моята "Пролукс" е най-обикновена, но се изхитрих като в бутилка с пулверизатор налях малко вода с препарат за килими и напръсках килима, след което го почистих с прахосмукачката. От влагата космите полепват и се събират по-лесно, а от препарата, разтъркан с четката на прахосмукачката, цветовете грейват.

ММ пък действа с влажен моп върху килимите, но после топките с косми трябва да се наведеш и да вдигнеш.

# 384
Днес детето ме изнуди  и купихме цитруспресата...аз не че се опъвах много де Mr. Green
Нямам нужда от подобен уред по принцип, който да ми заема място, а и си е хамалогия да го разглобиш и измиеш, но иначе лесно се работи с него и дечко много се забавлява...

Скенера забравих да погледна къде е...ъгейн...но с дете е така..хвърчиш из магазина и към касата...

Взех и от сосовете Комбино и от трите вида, ще се пробват как са..

# 385
изкушава ме цитрус пресата,утре ще намина покрай близкия Лидъл,дано са останали.ще купя

# 386
Днес по обяд в Лидл на Раковска имаше и трите вида сосове, бяха си на рафта.

За цитруспресата - миналата година около Нова година я купих на сина ми - ползва си я почти всеки ден, доволен е. Сравнява я с нашата (Мулинекс,  пак 25W), каза, че нашата е по-силна и стабилна, но и  Лидл-ската върши чудесна работа на много, много по-ниска цена.

# 387
Понеже стана въпрос за прахосмукачки и домашни любимци.Ползвам филипс animal+ се води с такава турбо четка и съм изключително доволна от нея.Моята вървеше с прахосмукачката,но мисля ,че се продават и отделно .Ето това е тя http://media.flixcar.com/media/inpage/assetsv2/Philips-148180524 … IL-global-001.jpg

# 388
някой пробвал ли е сладкарската сметана за разбиване на Лидъл, 200 грамова,червена опаковка,марка Pilos / намира се след кафетата и нишестетата/. За 2-ри път взимам и не мога а я разбия с миксер

# 389
някой пробвал ли е сладкарската сметана за разбиване на Лидъл, 200 грамова,червена опаковка,марка Pilos / намира се след кафетата и нишестетата/. За 2-ри път взимам и не мога а я разбия с миксер

По стари спомени и без да претендирам че са точни, ми се върти, че някоя сметана трябваше да е стояла в хладилник преди разбъркването, че да стане номера, но да не те объркам..
Дано се включи някой с по-пресни спомени и опит най-вече Laughing

Общи условия

Активация на акаунт