Лидл ::57::

• 88 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
отчет и от мен...
Едва днес се замъкнах да магазина, нищо че ми е под терасата... И като пиша "замъкна" имам предвид точно това - 3 дни с 40 градуса, днес поне Т нямам... Та, останах си валат Sad Нито бикини си взех, нито сутиени, нито бяло-черната блузка Sad Но отвратително впечатление ми направи стелажа с бельото - всичко на купчина, разпокъсани опаковки #Crazy Грозна картинка...
Заредих с авокадо - много твърдо, поне 3-4 дни ще стои в панела при ябълките; и от мандарините в мрежичка - отвратително сухи и със семки Sad
От другата седмица нищо не си харесах Sad

# 721
  • Щастлива мама на 3 слънца
отчита от мен...
Едва днес се замъкнах да магазина, нищо, че ми е под терасата... И като пиша "замъкна" имам предвид точно това - 3 дни с 40 градуса, днес поне Т нямам... Та, останах си валат Sad Нито бикини си взех, нито сутиени, нито бяло-черната блузка Sad Но отвратително впечатление ми направи стелажа с бельото - всичко на купчина, разпокъсани опаковки #Crazy Грозна картинка...
Заредих с авокадо - много твърдо, поне 3-4 дни ще стои в панела при ябълките; и от мандарините в мрежичка - отвратително сухи и със семки Sad
От другата седмица нищо не си харесах Sad

Бързо да се оправяш. И мен това ме отврати. И ти много. Сутиени, гащи дрехи.. Всеки къса мята ужас. Като прасета.

# 722
Някой  купи ли прахосмукачка? Ако може да даде мнение. Ние я искаме за мазето и гаража, които са на видим бетон и винаги има много прахоляк-дали е подходяща?

# 723
Точно за това е подходяща -това е прохосмукачка за цехове и работилници - на страницата при такива стоки е  -оберфреза ,транспортна количка и отверка тресчотка -и марката е същата като на инструментите -не е от серията битови електроуреди.
Може да засмуква вода и има резервоар 23л от благородна стомана / има и отвор за източване /. Пише ,че може да се използва и като вентилатор . Но е добре да се иде на място и да се прочете книжката с инструкциите . Поне аз така бих процедирала - пък и може да се пробва и ако не върши работа да се върне съответно.

# 724
  • Пловдив
точно Simple Smile
Само едно доуточнение - книжката може да се свали и от сайта Peace

# 725
Да / забравих да напиша това - но реално обичам да видя на яве  това което купувам /

# 726
Може ли някакво мнение за млякото, което продават? Преди имаше избор на малотрайно такова, а сега се зарежа само UHT кутии, което не ми се нрави никак и принципно не купувам. Какво смятате вие?

# 727
Веднъж съм вземала UHT и не беше лошо / но реално и другото в картонена кутия е с удължен срок на годност -така че не е точно като домашното мляко - млякото от плик се пресича обаче  и не е толкова трайно./
 Има малотрайно в кофички ,в пликове и кутии - скоро си имаше в кофички / пликовете липсваха -аз от тях купувам обикновено / .
Кутии си имаше май в хладилната витрина / или отскоро да липсват !?  newsm78
Скрит текст:
Наскоро разбрах ,че в града ни има млекомат - вчера купих и е страхотно млякото - далечко ми е но си заслужава .

# 728
Да, ясни са ми всичките подобрители, които слагат, но за UHT продуктите ме е наплашила позната американка. Ще го пробвам, де. Благодаря!  Blush

# 729
  • София-Лагера
Вчера направих мусака с кайма от ЛИДЛ.
Имаше някакъв дъх и днес изхвърлих цялата тава.
Някой друг с такива оплаквания?

# 730
Наскоро купих кайма от "Младо теленце". Мисля, че беше точно така на етикета?!
Днес правих кюфтенца с нея и станаха чудесни!   chef

# 731
Тази кайма и на мен ми хареса -  страхотна супа топчета се получи.

# 732
Аз си мислих и за едни хубави Принцески (в Бургас им викаме Странджанки) с лютеница, но не остана. Само 400 гр. беше. Ще купя пак със сигурност!  Party

# 733
Аз си мислих и за едни хубави Принцески (в Бургас им викаме Странджанки) с лютеница, но не остана. Само 400 гр. беше. Ще купя пак със сигурност!  Party
 Сподели как са станали за да купя и аз
Скрит текст:
Бургас ми е любим град и съм изяла доста Странджанки с и без лютеница  Joy По нашият край им викат принцеси/ СЗ/ ,а тук просто сандвичи с кайма  hahaha

# 734
yulmana, доскоро от Лидъл си купувах бейби спанак в пластмасова кутия/тарелка- страхотен! Стоеше заедно с руколата и различните видове салати в пластмасови опаковки за под 2 лева. Peace Използвах го основно за салти и смутита, че ми беше жал толкова свж да го обработвам топлинно. Heart Eyes Отскоро забелязах, че руколата е в найлонова опаковка обаче- дали са и сменили производителя (пак е италианска, но за производителя не съм сигурна дали не са го сменили)? Не забелязах дали има и от бейби спанака, нямах време да се заглеждам...
За четката за лице питаше някой- аз съм супер доволна, само в началото избиват малко пъпчици, но като избият вече кожата става супер. Heart Eyes Много лесно се използва и почиства.  Simple Smile
За млякото също имаше питане- аз купувам почти само от Лидъл прясно мляко. Обикновено купувам УХТ 3,5% и е много хубаво за цената си от 1,59 лв (сравнявам и с по-скъпи аналози които не ми допадат толкова). Виждала съм, че освен това има и мляко в пликове (прекалено често ми се случва да се вкисне преди да му изтече срока- принципно, заменят го в такива случаи, но когато вече съм го пресипала в шише и изхвърлила опаковката и уж има още 2 дни срок на годност и ми се вкисне...просто няма как да ми го заменят; затова се отказах от него), в кофички (това го открих наскоро- не съм опитвала), а също и в кутии съм виждала в хладилната витрина и мисля, че то не е УХТ. newsm78
Хвърлих око на някои кухненски неща- блендер, преса за чесън и други, но най-вероятно няма да ме огрее и ще се въздържа от покупка. За бисквитите Закуска- последно когато ги гледах и аз си бяха с хидрогенирани мазнини и затова не купувам от тях.

Общи условия

Активация на акаунт