Фраза, която мразя

• 1 217 869
  • 20 286
  •   3
Отговори
# 1 365
Не е модерно вече педи. А педьо. Laughing Скоро в една тема ката го написаха. Иде реч за педиатър.

# 1 366
Дразни ме израза Да го е*а използван почти постоянно в разговор, както и думата майна.

# 1 367
+1 не ме дразни, но завършване на поста с "Дано съм била ползена" ме дразни.
Какво сега, паметник ли искаш да ти направим като си написала пет реда в някакъв форум...
Така ми изгкежда - сякаш чака специални благодарности.
Ясно е, че не е искала да бъде вредна, пишейки по дадена тема, но какво натъртва на "полезността" си?!

# 1 368
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много си дребнава Peace Това е стандартен израз, повечето хора го ползват несъзнателно.

# 1 369
Много си дребнава Peace Това е стандартен израз, повечето хора го ползват несъзнателно.
Е, добре, че си ти да ми го кажеш Laughing
Прочети пак заглавието на темата.

# 1 370
Това е учтивост по-скоро, когато някой дава мнение и не иска да звучи като натрапено, а просто като съвет, така го разбирам аз. Хората се надяват да бъдат полезни, а не просто безцелно да си щракат по клавиатурите

# 1 371
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, добре, че си ти да ми го кажеш Laughing
Прочети пак заглавието на темата.
Ама ти си се дразни колкото искаш, само недей бъди толкова сигурна, че има почва в мнителните ти съждения Laughing.

# 1 372
  • София
"Дано съм била ползена" ме дразни.

И за мен е излишно ..

# 1 373
 ДПШ = Дълбоко почистващ шампоан.
БНД = Бащата на детето ми.
Ако разкодирам нещо друго, ще ви осведомя  Laughing
ПП: Не ми е приятно, когато някой каже за друг човек : "Онова недоразумение, Пешо." Става ми мъчно. Надали майката на "Пешо" е искала да роди "недоразумение"..  Confused

Последна редакция: ср, 04 мар 2015, 23:54 от white jasmine

# 1 374
 Joy благодаря, white jasmine

Значи тук ще питам като не ми е ясно

# 1 375
Много ме дразни:"Усмихна ме", "усмихвам се" е възвратен глагол, какви са тези глупости...И "усмихнат ден" ми е противно..."Усмихна ми деня" и пр. дивотии

# 1 376
Много ме дразни:"Усмихна ме", "усмихвам се" е възвратен глагол, какви са тези глупости...И "усмихнат ден" ми е противно..."Усмихна ми деня" и пр. дивотии
+1
"Направи ми деня" също. Ясно, че е дословно преведено от английски, но звучи неадекватно на бг.

# 1 377
+1
"Направи ми деня" също. Ясно, че е дословно преведено от английски, но звучи неадекватно на бг.

Не е ли "Оправи ми деня"?

# 1 378
Дразни ме "лелката", когато става въпрос за менструация. Даже не знам защо точно лелка Crazy

# 1 379
  • DE
Цитат
Дразни ме "лелката", когато става въпрос за менструация.
Shocked Това го чувам за пръв път. Значи и тук може да се научи нещо  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт