Фраза, която мразя

• 1 218 046
  • 20 286
  •   3
Отговори
# 3 660
Покрай една актуална тема отново ми изчегърква нервната система глаголът "бебеправене" с участието на милион и една лигави емотикони. Последните най-мразя да ги виждам като олицетворение на всяка дума в даден пост:

" Heart Eyes И ние сме в усилено бебеправене  luvbed и се надяваме  Praynig скоро  ku-ku да видим чаканите две чертички  EFP, но ако и този път дойде лелката вечееееее  red  Sad ..."

А, забравих и друга любима фраза - цокане.

Ники, тук съм си просто се случва по-често да съм в анти социално настроение. Но воайорството ми взима връх над всичко друго  Laughing

# 3 661
А, сетих се кое  ме докарва до бяс, мъже, които  употребяват думата  "изцопала"  за родила жена. Направо ми действа като на бик червено.  #Cussing out

# 3 662
  • ту тук, ту там
Много ми е неприятна думата "сутляш". По принцип нямам нищо против турцизмите, само тази не харесвам. За пръв път я чух в зряла възраст.

# 3 663
Много ми е неприятна думата "сутляш". По принцип нямам нищо против турцизмите, само тази не харесвам. За пръв път я чух в зряла възраст.
Да, съвсем си му отива на ястието това грозно име hahaha . А в пръвупистната тема видях един "сутлАЖ на фурна"  Joy  hahaha . А колко торти гараЖ съм виждала hahaha .
 "Изцопала" никога не съм го чувала, отвратително звучи.
"Бебеправене" е дразнещо, "лелка" съвсем скоро разбрах, че наричат менструацията  Close . "Тихичко честито" май някой го спомена скоро, много дразнещо.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 21:32 от Ензим®

# 3 664
  • ту тук, ту там
Аааа, аз много обичам мляко с ориз, ама мама да ми го направи!

Ух, като написах горното изречвние и се сетих нещо. Сега много от вас ще ме смъмрят сигурно, ама много ме дразни големи хора като говорят за майките си, да ги наричат "мама". В 3 л., не като обръщение. Приемливо ми е само шеговито.  Blush

# 3 665
Антигона, на всички ни се случва да минем в дълго безфорумие, но после пак идваме.  Laughing Радвам се да те видя отново тук.

Мъжете, компетентно изказващи се за менструация, раждане, аборт (изключвам тези с професия гинеколог), и по-точно, раздаващи категорични присъди и съвети, понякога ме докарват до бяс, а понякога - до бурен смях, в зависимост от моментното настроение. Добре, че извън форума такива са много малко.

Днес има някаква епидемия от пожелания. В една тема така

Цитат
Истината е проста: аборт пожелание в огромният процент на статистиката правят обикновени жени, чукали се доброволно с партньорите си.
, а в друга така:

Цитат
В Австрия и Германия децата имат възможност да изучават религия в училищата. Часовете са пожелание и са в зависимост от религията.

Първият път, заради потребителката, си казах - недоглеждане, всички го правим, вторият (друга) вече ми избоде очите, заради натрупването.  И пожелателен някъде беше написала днес трета, като имаше предвид точно обратното, но забравих къде.

# 3 666
Явно или съм много руса, или много куха, или и двете   Joy
Чета вече три пъти поста на Вещица в чужбина и не разбирам, какво те е ядосало в коментарите от цитатите. А ми е интересно какво се има предвид. Rolling Eyes Освен, че мъже са го казали  Peace

# 3 667
Алегория, шегуваш се, нали? Rolling Eyes
"По желание" и "пожелание" - не правиш ли разлика? Shocked

# 3 668
Ужас, не го видях даже. Не се шегувах, какво да се правя на ощипана  Crazy

# 3 669
  • DE
Цитат
"лелка" съвсем скоро разбрах, че наричат менструацията

И аз това го научих преди няколко години във форума.

Не харесвам думата менструация  Rolling Eyes предпочитам цикъл.

# 3 670
Цитат
"лелка" съвсем скоро разбрах, че наричат менструацията

И аз това го научих преди няколко години във форума.

Не харесвам думата менструация  Rolling Eyes предпочитам цикъл.

Имаше преди време и друг израз за идване на цикъла - "закъсах"  Crazy

# 3 671
На мен ми звучи някак неправилно да се нарича "цикъл" , менструален цикъл не е равнозначно на менструация/мензес. Последното е част от цикъла (начало на цикъла). Затова намирам правилно да се казва "менструация" или "мензес" .

# 3 672
На мен ми звучи някак неправилно да се нарича "цикъл" , менструален цикъл не е равнозначно на менструация/мензес. Последното е част от цикъла (начало на цикъла). Затова намирам правилно да се казва "менструация" или "мензес" .

Правилно. Всъщност менструацията е краят на цикъла. Но разговорно има много варианти.

# 3 673

Правилно. Всъщност менструацията е краят на цикъла. Но разговорно има много варианти.
Аз знам, че е така -
Цитат
За първи ден от началото на всеки менструален цикъл се смята началото на менструацията, която е външен израз на менструалния цикъл у жената
От Уикипедия. Peace
Извинете ме за спама. Blush

# 3 674
Понеже и аз мисля като Ензим, ми е не чак дразнещо, но малко стържещо, когато чуя "цикъл" като синоним на
Скрит текст:
"менструална кръв"
. Тъй като възприемам "цикъл" = "период от време",
Скрит текст:
"Ужас, имам цикъл на панталона."
, чуто преди доста години ме остави ей така  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт