Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 40 024
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Тук съм, момичета, чета ви, благодаря, че се сещате за мен!
Скрит текст:
Не съм спокойна никак и това е положението. Според последната невроложка , която посетих, а и според предните, имам освен проблемите с гърба, и силен нервен срив. За целта ще предприема някакво лечение. От моята глава обаче не излиза мисълта за друга тежка  болест и това е влудяващо и съсипващо. Вчера бях в по-добро настроение, днес всичко се завръща с нова сила и така ден след ден. Просто не ми се разваля хубава тема с моите неща.

# 511
Вале  Heart Eyes Hug
Смърфиииииии явно вашия ураган сега дойде тук - изсипва се мощна градушка/суграшица - всичко побеля за отрицателно време  ooooh!
Иначе аз съм се накиприла, че ще хуквам на представление в училището  Joy

# 512
  • Germany
Вале, ще се справиш, не се притеснявай! Трябва още малко време, според мен, да подействат лекарствата. Опитай и да намериш психоаналитик, при който да ходиш примерно веднъж седмично. Също така е хубаво да опиташ с някакъв спорт - физическото натоварване много помага при такива състояния.
Малчо днес като че ли е по добре, но продължаваме да се следим. Сутринта нямаше Т и е много важно да няма и довечера, иначе отиваме на снимка. Аз вече 6 нощи не съм спала и съм супер каталясала...

# 513
Добро утро! Вчера получих още три картички - от Джейми, Хортензия и Деси. Много ви благодаря!  Heart Eyes Украсата още не съм я махала.
Днес пак е слънчево и имам уговорка за кафе и обяд. Надявам се да не завали като вчера.
На цветята нищо има няма, просто така като го гледата дали ще цъфнат? Praynig

Вале, мила, има само един начин тези мисли да спрат - направи си скенер или ЯМР.  Hug Второто е най-добото за глава и врат, но почти няма направления, а платено си е скъпо. Но и скенер да направиш, пак ще се види има или няма нещо. Само така, че се успокоиш! Ако решиш да правиш ямр, мога да ти препоръчам Иван Рилски, освен че апаратът е нов, там са се специализирали точно за тези части на тялото.

Вио - браво на Марти, тъкмо щях да те питам! При нас години наред се образуваше мухъл в двете стаи, накрая се оказа, че съседът отгоре ги е изолирал отвътре, а ние отвън. Сложихме тънка изолазия отвътре и от тогава няма мухъл. Вижте над вас дали не са изолирали отвътре.

А, Калинка, не е нашият, а нюйорският! Wink Много шантаво това време.

Мони - стиснати палци за снимката! Praynig

Ма ко - туй чудо го има тук целогодишно. Дори не го знаех как се казва, да взема да го опитам?   newsm78newsm78

Лус - как е Петьо? А ти? Нали се оплакваше за кашлица...

Отивам да пия кафе.

# 514
Много сте изписали - изгубих ви дирите. Първо - стиснати палци за всички болни. Джей, чакаме да пишеш за резултатите. Вале, горе главата и вземи направи изследвания ако това ще те успокои.
Скрит текст:
мисля, че добре те разбирам - миналата година бях в много дълбока дупка по ред причини, някои споделяни и тук. Всъщност тогава започнах да пиша при вас и много ми помогнахте. Тук сме като виртуална група за взимопомощ Hug
Днес се преработих направо - 8 часа, че и оформяне на срока; утре ме чака документацията, статистики за успеха, абе - бюрократичен ужас! Прибрах се, правих руло Стефани и чийзкейк, че ММ утре е рожденик, а чийза му е любимото - да си отяде човекът! Хайде до после Heart Eyes

# 515
Върнах се - минах през всички фази на бурята  Joy Първо ме пра градушката - направо си боли като удари, после излезе силен вятър и довя огромни парцали сняг - класическа виелица - нищи не се вижда, а вятъра ще те отвее и накрая ясно и спокойно време  hahaha Както си е топло и от два дни не съм пускала парното - така пак сме побелели от сняг, само дето до сутринта пак ще се стопи...
Смърфи не знам вашия ли е ню йоркския ли е - ама такова чудо за пръв път виждам  hahaha
Мони дано всичко е наред с Т и да се наспиш юнашки Praynig Hug
Дами тука няма приключване на срока - нали са все гении  hahaha Обаче и учителките изобщо не изглеждат уморени и натоварени - в смисъл - както децата се забавляват в училище - така и те се забавляват. Днес на въпросното представление показваха какво са научили за индианците - къде са техните земи, какъв е бил бита им, показваха техни танци, свириха на техни инструменти, пяха - много добре композирано представяне под формата на театрална пиеса. това са два класа деца -40 ученика с 4 основни госпожи - ами те госпожите повече и от децата пяха, танцуваха и се забавляваха  Joy Имаше една учителка, която снимаше и ако качат клипа в туитър - ще го споделя с вас. Ей тъй се приключва срок  hahaha

# 516
  • София
Добър вечер, прекрасни!
Винаги когато се прибирам от някъде се чувствам "умряла " от глад и първото нещо е да влезна  в хладилника. Там ме чакаше една итал. салата, вие купувате ли ги тези готови опаковани  така наречени итал. салати?? Препоръчвам ги, много са добри.  Таз вечерната ми беше с айсберг, рукола, настъргани моркови, а аз си добавих пресен лук и репички + 2 твърдо сварени яйца+ лимон и зехтин. Чудничко!  Вчера прекалих , хапнах повечко и то най-вече с тези прАжени филийки + вишнево сладко за разкош...мда.  Mr. Green
Вио, това с този мухъл си е направо отрова. Вземете влагоуловител и ще ви върши работа. Калинка ти е показала на фото, ама има и по - евтини. Вършат работа, а най-вече да се проветрява често. Продават едни френски ламели, които се поставят в  горната част на дограмата и имат един миниатюрен процеп през който влиза въздух и така става постоянен обмен. Продават се и вършат фантастична работа, те са си точно приспособени за това, да  не става конденз на прозорците и в стаята. Не са скъпи , около 60-70 лв.

Смърфи, при вас градушката е била слаба работа. Нищо им няма на цветята и ще цъфтят.

Джейми, как са изследванията?

Ма-ко , манголдът бил братовчед на спанака. Не съм виждала да се продава. Има и червен на цвят, прочетох, де.   Онзи спанак от снощи отиде в боклука, няма кой да го яде, а е толкова полезен..мда. Не върви в моята кухня. Никога не съм опитвала коприва, а и не зная как се приготвя. Нещо се прави супичка, нещо като каша....не ми е ясно.

......................
Иначе аз съм се накиприла, че ще хуквам на представление в училището  Joy
Вашите представления нямат край У ваше село...па и накипрени ходите... Joy Joy
Това е за сега.

# 517
  • при късмета
Калинче, имала си приключения днес. Добре, че се е оправило времето.
Марче, копривата я прява като спанака. И на супа с фиде или орез, или на тава с яйца. Действа се по същия начин, само малко по-дълго се вари копривата. Ако е най-първата, като на спанака й трябват 10 мин.
Дами и на мен са ми поръчали руло стефани, но този път шефа има специялно изискване, да бъдело като влак  ooooh! Как ли ще го правя Thinking
Люска, сега видях реклама, че пак пускат стикери в Била с нов албум. Ще събирате ли?
Шефа тръгна натам само като видя рекламата  ooooh!
И някой друг събираше предишния път, мисля Валето и Джейми
Ние ще събираме, ако и друг започне да свирка

Съсипа ме главата, направо ми иде да я махна

# 518
  • София
Да ви питам и вас, защото зная, че сте си умнички, а аз не мога да се справя самичка. Нещо не ми влиза У главЪтЪ... Задала съм въпрос  там във "Въпроси всякакви" вижте , моля ви, какво означава това.... Благодаря ви!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761541.msg30009925#msg30009925

# 519
  • София
Малиии, Ма ко, пак ли ooooh! Сигурно ще събираме. Та да имаме предвид да се разменяме...

Марче, не съм купувала италиански салати, но вчера ги разглеждах. Щом казваш, че са вкусни..., ще купя да опитам.
Относно питанката ти - аз не мога да помогна, голям чайник съм в компютърите...

Калинче, ужасна е тази непрекъсната промяна на времето...

# 520
  • при късмета
Малиии, Ма ко, пак ли ooooh! Сигурно ще събираме. Та да имаме предвид да се разменяме...
И аз това си помислих  hahaha Само дето със сигурност знам, че ще събирам, наредиха ми отгоре вече  hahaha
Марче, да не са се променили настройките на антивирусната по някакъв начин? Не съм сигурна

# 521
Тук съм Simple Smile
Днес беше тежък ден, първо мъжа ми звъни  7:20 и ми обяснява че малкия е кашлел лошо, оставил го в градината ,но да имам едно на ум е вярвайте ми полудях  Shocked ,очите ми само към групичката ( гледката ни е към градината ) час по час проверявам телефона за пропуснати обаждания , а вечерта нищо тревожно нямаше .Ходих на лекар , всичко е наред , е не точно но ще бъде скоро , ще се лекувам малко , но ПАП 2 си е перфектен за мен .
От там сякаш нарочно маршрутката се моташе , имах чувството че се прибирах 100 часа , отивам с свито сърце и се настройвам че ще ми кажат да не го водя утре ( а до 10 ч няма кой да го гледа) а госпожата ми го извежда ухилен като зелка , подскачаш и казваш :"Довиждане до утре!" Та сега ще сложим крачетата в подсолена вода и ще се позагрея.
Валенцето  Hug Hug Hug Hug Hug
Мъжо само мърмори, че ядем храната на храната Laughing
и ние ядем много храната на храната , даже се ядосва мъжа че по тези наши ширини няма никъде киселец, ама коприва даже си и замразяваме скоро изядохме последната.Спанак не купувам, берем си домашен лапад, в градинките на село расте в такива количества ....
 Смърфиетка е значи догодина ще знам 2 месеца пътува до теб Simple Smile
Правих пица за децата , а на мен една мини доза грис халва , сама си я ям затова само една кафяна чашка варя , сега си хапвам , а децата беснеят в другата стая, ама по добре отколкото да се карат кой ще седне на компютъра Simple Smile Още един час и ги слагам по леглата .
ма ко и аз облмислям за албума предпочитам да го видя първо , може в петък да се разходя до там, определени неща пазарувам от там, ама миналата година покрай албума ...май само там ходех.

# 522
  • София
.....................
Марче, да не са се променили настройките на антивирусната по някакъв начин? Не съм сигурна
Не ми помагаш, `начи  Crossing Arms Да дойде другата умница, Смърфи! Благодаря!
Людка, салатите са прекрасни. Няма да сбъркаш и е готова и не я миеш и за мен поне най-важното е, че е суха. Мразя мокри салати, с вода  и водища да тече от тях. Колкото и да ги подсушавам,... не ми харесват така.

# 523
  • София
Марче, задължително ще опитам,  Hug

Ма ко, къде да видя рекламата на албума? какви жУвотни или други чудесии ще събираме. newsm78

# 524
  • при късмета
Люска, по ТВ я видях. Даже не помня коя програма

Общи условия

Активация на акаунт