Украсата още не съм я махала.
Второто е най-добото за глава и врат, но почти няма направления, а платено си е скъпо. Но и скенер да направиш, пак ще се види има или няма нещо. Само така, че се успокоиш! Ако решиш да правиш ямр, мога да ти препоръчам Иван Рилски, освен че апаратът е нов, там са се специализирали точно за тези части на тялото.
Много шантаво това време.

Първо ме пра градушката - направо си боли като удари, после излезе силен вятър и довя огромни парцали сняг - класическа виелица - нищи не се вижда, а вятъра ще те отвее и накрая ясно и спокойно време
Както си е топло и от два дни не съм пускала парното - така пак сме побелели от сняг, само дето до сутринта пак ще се стопи...

Обаче и учителките изобщо не изглеждат уморени и натоварени - в смисъл - както децата се забавляват в училище - така и те се забавляват. Днес на въпросното представление показваха какво са научили за индианците - къде са техните земи, какъв е бил бита им, показваха техни танци, свириха на техни инструменти, пяха - много добре композирано представяне под формата на театрална пиеса. това са два класа деца -40 ученика с 4 основни госпожи - ами те госпожите повече и от децата пяха, танцуваха и се забавляваха
Имаше една учителка, която снимаше и ако качат клипа в туитър - ще го споделя с вас. Ей тъй се приключва срок

Как ли ще го правя 

Сигурно ще събираме. Та да имаме предвид да се разменяме...
Сигурно ще събираме. Та да имаме предвид да се разменяме...
Само дето със сигурност знам, че ще събирам, наредиха ми отгоре вече 

Още един час и ги слагам по леглата .
Да дойде другата умница, Смърфи! Благодаря!Препоръчани теми