Домакини 47/ В годината китайска на овцата, късмет ще има много на Земята

• 40 023
  • 725
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Люска, по ТВ я видях. Даже не помня коя програма

Видях го в сайта на Билла Peace

# 526
Преди малко споделям с мм, че ми е свършил крема за бръчки, а той "то няма такъв крем - ако имаше Мик Джагър нямаше да изглежда така"  #2gunfire  hahaha Та по този повод споделям едно парче, ама от далечната 1985г., че да не се стряскаме от външния му вид  Joy

# 527
Лейдибърд, ми тъй де, прав е човекът hahaha
Джей, радвам се, че резултатите са добри  Hug
Марче, аз не можах да разбера въпроса.... Embarassed Ако искаш, опитай се да обясниш пак, може и на лични,ще направя всичко възможно да помогна  Hug
Ма ко, у наше село Билла си нямаме.
И да ви се оплача - както много се радвах за Марти сутринта, така следобед ми се стъжни живота. Обадиха се от градината, че Ванко е вдигнал температура и по спешност си го прибрах. През остатъка от следобеда беше много омърлушен, оплакваше се и от ухо, а накрая чак повърна милото  Tired Сега уж овладяхме положението - няма Т, живна, видимо е по - добре, но аз ще има да му треперя....
Скрит текст:
Че на всичкото отгоре и госпожата не могла да ме намери мене по телефона и звъннала на мм...Елате да видите какво се казва паника - телефони звънят на пожар, веднага излезе от работа, цяла вечер се чудя как да го успокоявам (да, Него!). И сега заспа   Rolling Eyes Просто да падладееш  Crazy  #2gunfire

# 528
Джей, браво за хубавите новини! Марче, това да не е някакъв вирус newsm78 Ама и аз не разбирам...Вио, разсмя ме - наистина да падладееш с такива паник-татковци Joy

# 529
  • при късмета
Вио, бързо да се оправя Ванко  Praynig
Калинка, кажи на ТМ, че мъжете не разбират от тая работа и затова за тях такава козметика няма  Naughty

Отдевна не ме е боляла така главата, а да ме пита човек какво правя пред монитора  Banghead

# 530
Марче, умницата Смърфи се явява, ама тя няма Уиндос, а ИОС тоест аз съм с Мак и хич не ми е ясно това чудо какво е?! newsm78

Купих си 3 чифта чепици тоест мокасини. Това са ми любимите обувки - два от Хъш Пъпис и един от една местна фирма. Аз щастлив Смърф! Party

Тази вечер ще сме на спанак с ориз, ако има време може да го запеча с по едно яйце за разкош.  Heart Eyes

# 531
  • София
Смърфи, разбрах го какво е , но не ми стигат уменията да го оправя. Вероятно ще посетя един мой близък, той е на "ти" с компютрите, такава си му е професията. Лошото е, че и всичко което съм изтеглила като филми, не могат сега да се отворят, а още по лошото е, че съм раздразнена изключително много, защото нещо съм направила, вероятно  съм гепнала тежък  вирус...Не работи добре, бавен, тежък, цъка от тук оттам...тцтцтцт..
Ето го:
http://support2.microsoft.com/kb/2519899/bg
С това не мога да се справя.

# 532
О, Марче, това си е за специалист. Може в крайна сметка да не е толкова сложно, но е доста сложно написано. И аз бих се обадила на "приятел" за помощ.

# 533
Добро утро.
Ние като че ли сме по - добре. Не е вдигал температура повече, не се оплаква да го боли нещо...Дано да се разминем само с това  Praynig

# 534
  • София
Добро утро и от мен.

Аз в 7:00 писах, писах.... и не можах ... форумът написа - грешка... Което много често ми се случва напоследък!!! Crossing Arms

Вио, радвам се че сте по-добре, дано, дано Praynig

# 535
Добро утро   bouquet
Лус благодаря за споделеното кафе и усмивка  Heart Eyes
Дано днес няма болни  Praynig
Ма ко - мм нищо не разбира от кремове - той е с брада  hahaha за това и бръчки няма  Joy Но съм му обещала, ако продължава да ми се подиграва - да си пусна и аз брада  hahaha
Марче по-добре вирус в компа, отколкото в теб! Хич да не ти пука - поправими неща са. У дома на компа на който се работи, през който се оправя банкиране - нищо друго не се прави! На мен често страниците ми от този форум се блокират от компа - дали заради рекламите, или е друго - незнам, но е факт.
Сняг продължава да вали и да се топи, трафика е ужасен - като излязох на главния път - колоните и в двете посоки не мърдаха - прибирам се след 1ч, колата пред нашата улица се беше преместила едва с 10м.  ooooh! От училището сутринта се обадиха, че вместо в 8.45 ще успеят да отворят в 9.15, а проверката на децата ще започне в 10.30 - та съвсем лежерно пих първото си кафе - мен трафика не ме бърка - нали съм с впрегатно куче  hahaha

# 536
И аз да се разпиша, че съвсем ще ме забравите. Скучаем си в това неприятно време с Гого. Следобед по време на неговия сън уча по- малко и така. Чудя се пак какво да готвя  Rolling Eyes
Да ви се похваля и се чувствайте почерпени макар че не мога да слагам снимки. Нали ви бях разказвала, че се очакват съкращения при ММ. Кандидатства за друго място и е одобрен, даже днес е на новото място и в командировка. Та дано му е лека работата и спорна.
Вио, бързо оздравяване на Ванко.
Лус, благодаря за кафето.
Марче, и аз не мога да ти помогна. Знам само основните нещица на компютър.
Смърфи, честити чепици. Само по красиви места да ги разхождаш.
Калинка,  Simple Smile
Ма ко, да ти минава бързо главата.

# 537
  • при късмета
Привет!
Главата не е спирала да ме боли, ужасно е.
Джейми, браво за резултатите  Hug
Вио, дано съвсем се размине Ванко и това да е било
Ста ди, да му е спорна и спокойна новата работа на мъжа ти
Аз цял ден си играх с това
Скрит текст:
Ако познаете какво е, значи поръчката на шефа съм я изпълнила. Иначе ще ме уволнят

# 538
Няма да те уволнят! Още отдалеч си личи, че е влак, и то какъв! Браво на теб   chef
Ста ди, честито му на тм, дано бързо да свикне и да е доволен!

# 539
На мен ми заприлича на крокодил... Хаха, личи си кой няма деца, а? Laughing

Ха добро утро от мен! Днес или утре трябва да се занеса до фризьора, ама не знам точно кога. Днес е леко облачно и ме е страх да не се излее някой дъжд като онзи ден.
Ама ще трябва да е днес май, защото не знам какво ще вечеряме и трябва да мина и през магазина.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт